Czy mogę być w ciąży? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy mogę być w ciąży?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Czy mogę być w ciąży?

Hej wam, ja z moim narzeczonym staramy się o dziecko. W dni płodne był stosunek. Jestem przed okresem. Robiłam test ciążowy, bo podobno 6 dni po zapłodnieniu można robić. Niestety był negatywny. Denerwuje się, bo bardzo chce mieć dziecko, a okres dopiero za tydzień. Jestem strasznie niecierpliwa. Czy jest szansa, że jestem w ciąży?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mogę być w ciąży?

Zawsze jest, jak się współżyje bez zabezpieczenia. Ale prawda jest taka, że nie jest tak łatwo zajść w ciążę.

Podejdź do tego na luzie.

3

poprostu dobrze sie bawcie sexem a wszystko przyjdzie czasem

4

Test powinno się robić minimum w dniu spodziewanej miesięczki i jeszcze raz powtórzyć kilka dni po, Ty zrobiłaś za wcześnie. Najlepiej w dniu miesiączki idź do laboratorium zrobić test beta hcg z krwi i będziesz mieć pewność.

5

Dziękuje wam za odpowiedź wink

6

Staracie się o dziecko jak nawet nie masz pojęcia o seksie.

7

Dziewczyny powiedzcie mi.  Okres miałam 4 stycznia A z chłopakiem stosunek odbyliśmy 21 z wytryskiem.  Czy możliwa byłaby ciaza . Niby 3 dni po owulacji ? Kiedy zrobic test ? Chcielibyśmy mieć dziecko

8

test 14 dni po stosunku.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy mogę być w ciąży?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024