.....
1 2018-01-13 19:26:16 Ostatnio edytowany przez pogubiony00 (2018-01-13 20:20:35)
Witam, od pewnego czasu pisze z kobieta pierwsza do mnie zagadala ja 25lat ona 31
na poczatku bylo super czeste pisanie , telefonowanie do siebie , ale od jakiego czasu sie to zmienilo odpisuje po paru godzinach lub wgl i wtedy musze napisac kolejna wiadomosc to moze odpowie na nia,jesli już piszemy ze sobą to czesto zdarza jej sie ze odpowiada dopiero po 10-30 min nawet( wczesniej tez tak odpisywala ale wykazywala wiecej zainteresowania) , mówi ze mnie kocha ale sam nie wiem co myslec dlaczego tak mnie olewa? zauwazyłem ze jak chce pogadac to jest bardzo rozgadana ale jesli ja napisze to mam wrazenie ze pisze tylko dlatego aby kontaktu nie zerwac.Co mam w tej sytuacji zrobic? starac sie dalej czy dac sobie spokoj?
Czy Wy się znacie osobiście, czy tylko ze sobą piszecie?
Jeśli to drugie, to odpowiedź brzmi "nie" - przynajmniej wg mnie. JAk można kochać kogoś, kogo się nie zna?
3 2018-01-13 20:00:53 Ostatnio edytowany przez pogubiony00 (2018-01-13 20:20:49)
...
....
...
Autor morsem napiżdża
pogubiony00 napisał/a:....
pogubiony00 napisał/a:...
Autor morsem napiżdża
Zabpth, gdzieś ty był, jak cię nie było?
Nieważne. Dobrze, że już jesteś
pogubiony00 napisał/a:....
Autor morsem napiżdża
SS? Od czego to skrót?
Jeśli potrzebuje Pan pomocy zapraszam do kontaktu.
zabpth napisał/a:pogubiony00 napisał/a:....
Autor morsem napiżdża
Zabpth, gdzieś ty był, jak cię nie było?
Nieważne. Dobrze, że już jesteś
Tak tylko na chwilkę pokazać się, że jestem, pamiętam i tęsknie.
Że nie opuściłem, a moja era powróci ;] i znów będę pomagać potrzebującym.
Ale to wszystko i wiele więcej już nie długo , ale niestety jeszcze nie teraz, nie piszę ale zaglądam :]
Pozdrawiam
summerka88 napisał/a:Zabpth, gdzieś ty był, jak cię nie było?
Nieważne. Dobrze, że już jesteśTak tylko na chwilkę pokazać się, że jestem, pamiętam i tęsknie.
Że nie opuściłem, a moja era powróci ;] i znów będę pomagać potrzebującym.
Ale to wszystko i wiele więcej już nie długo, ale niestety jeszcze nie teraz, nie piszę ale zaglądam :]
Pozdrawiam
W takim razie czekam tu na ciebie.
Pozdrawiam