tylko miłośc i miłośc...zadnej matematyki i finansów:O
anonimowe rady jak kochac być kochanym utrzymac równowage w zwiazku i żadnej o tym jak zarobic milion dolarów.
akurat z tym pierwszym sobie doskonale poradze sam a tym drugim liczyłem na pomoc kobiet.
cóż.
życie jest Brutalne i pełne rozczarowań.
Żegnam
Litości. Nie ma obowiązku przebywania na forum.
tylko miłośc i miłośc...zadnej matematyki i finansów:O
właśnie dlatego jest tak dużo o miłości, rozpaczy, rzadko trafia się netkobieta, która napisze, że trafiła się jej miłość, a do tego facet jeszcze ma kasę i klasę, raczej trafiają na takich dzieciuchów jak ty, a potem muszą ćwiczyć matematykę - liczyć każdy grosz, by dotrwać do końca miesiąca, radzić sobie z fizyką - jak słowa rozchodzą się w próżni umysłu faceta.
Liczyłeś na rady jak zarobić milion dolarów? Najpierw nauczy się czytać - to forum nazywa się netkobiety, a nie np. netmilionerzy, czy netmafiozi, no a potem możesz nauczyć się angielskiego i wyjechać do USA, jak zabierzesz się do pracy, to będą ci płacić w dolcach, może kiedyś zarobisz upragniony milion dolarów
anonimowe rady jak kochac być kochanym utrzymac równowage w zwiazku i żadnej o tym jak zarobic milion dolarów. akurat z tym pierwszym sobie doskonale poradze sam a tym drugim liczyłem na pomoc kobiet.
wątpie, gdybyś sobie radził to raczej popisywałbyś się na forum w stylu bracia samcy.
wątpie, gdybyś sobie radził to raczej popisywałbyś się na forum w stylu bracia samcy.
O! Koleżanka zna to forum? Ja wyłapałem tam bana :-D
Averyl napisał/a:wątpie, gdybyś sobie radził to raczej popisywałbyś się na forum w stylu bracia samcy.
O! Koleżanka zna to forum? Ja wyłapałem tam bana :-D
Nie specjalnie - raz czy dwa zajrzałam tam i umarłam z nudów, takie koguciki popisujące się piórkami w sieci... a czytając odnosi się wrażenie, że krowa która dużo ryczy, mało mleka daje ![]()
A za co tam dostałeś bana - napisałeś, że kobiety jednak mają coś z człowieka nie są tylko przedmiotami użytkowymi?
A za co tam dostałeś bana - napisałeś, że kobiety jednak mają coś z człowieka nie są tylko przedmiotami użytkowymi?
Coś w tym stylu :-)
Averyl napisał/a:A za co tam dostałeś bana - napisałeś, że kobiety jednak mają coś z człowieka nie są tylko przedmiotami użytkowymi?
Coś w tym stylu :-)
Nie powinno się kłamać