To forum jest nudne i monotematyczne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » To forum jest nudne i monotematyczne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: To forum jest nudne i monotematyczne

tylko miłośc i miłośc...zadnej matematyki i finansów:O

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: To forum jest nudne i monotematyczne

anonimowe rady jak kochac być kochanym  utrzymac równowage w zwiazku i żadnej o tym jak zarobic  milion dolarów.
akurat z tym pierwszym sobie doskonale poradze sam a tym drugim liczyłem na pomoc kobiet.
cóż.
życie jest  Brutalne i pełne rozczarowań.
Żegnam

3

Litości. Nie ma obowiązku przebywania na forum.

4

Pan Kleks napisał/a:

tylko miłośc i miłośc...zadnej matematyki i finansów:O

właśnie dlatego jest tak dużo o miłości, rozpaczy, rzadko trafia się netkobieta, która napisze, że trafiła się jej miłość, a do tego facet jeszcze ma kasę i klasę, raczej trafiają na takich dzieciuchów jak ty, a potem muszą ćwiczyć matematykę - liczyć każdy grosz, by dotrwać do końca miesiąca, radzić sobie z fizyką - jak słowa rozchodzą się w próżni umysłu faceta.
Liczyłeś na rady jak zarobić milion dolarów? Najpierw nauczy się czytać - to forum nazywa się netkobiety, a nie np. netmilionerzy, czy netmafiozi, no a potem możesz nauczyć się angielskiego i wyjechać do USA, jak zabierzesz się do pracy, to będą ci płacić w dolcach, może kiedyś zarobisz upragniony milion dolarów

Pan Kleks napisał/a:

anonimowe rady jak kochac być kochanym  utrzymac równowage w zwiazku i żadnej o tym jak zarobic  milion dolarów. akurat z tym pierwszym sobie doskonale poradze sam a tym drugim liczyłem na pomoc kobiet.

wątpie, gdybyś sobie radził to raczej popisywałbyś się na forum w stylu bracia samcy.

5

Averyl napisał/a:

wątpie, gdybyś sobie radził to raczej popisywałbyś się na forum w stylu bracia samcy.

O! Koleżanka zna to forum? Ja wyłapałem tam bana :-D

6

cwany_gapa napisał/a:
Averyl napisał/a:

O! Koleżanka zna to forum? Ja wyłapałem tam bana :-D

Nie specjalnie - raz czy dwa zajrzałam tam i umarłam z nudów, takie koguciki popisujące się piórkami w sieci... a czytając odnosi się wrażenie, że krowa która dużo ryczy, mało mleka daje tongue

A za co tam dostałeś bana - napisałeś, że kobiety jednak mają coś z człowieka nie są tylko przedmiotami użytkowymi?

7

Averyl napisał/a:

A za co tam dostałeś bana - napisałeś, że kobiety jednak mają coś z człowieka nie są tylko przedmiotami użytkowymi?

Coś w tym stylu :-)

8

cwany_gapa napisał/a:
Averyl napisał/a:

Coś w tym stylu :-)

Nie powinno się kłamać

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » To forum jest nudne i monotematyczne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024