Jechać do niego czy nie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jechać do niego czy nie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Jechać do niego czy nie?

Może dla niektórych pytanie wydaję się głupie, ale dla mnie to dość ważne. Od 3 miesięcy spotykam się z chłopakiem, jest na prawdę fajnie. Studiujemy w jednym mieście, ale on stąd nie pochodzi. Od razu jak na uczelni zaczęło nam się wolne wyjechał na święta do babci na drugi koniec Polski, chciał się jakoś spotkać w przerwie, ale kompletnie nie wyszło.  Teraz on zaczyna zajęcia dopiero za tydzień i chciał wrócić jutro, żebyśmy się spotkali. Pechowo okazało się, że tylko on może zostać z chorym psem, który wymaga stałej opieki. Nie widzieliśmy się już 2 tygodnie, nigdy nie mieliśmy takiej przerwy. Wydaję mi się, że jedynym wyjściem jest pojechanie do niego (2h drogi) w mój ostatni wolny dzień na uczelni. Tylko trochę się obawiam, zawsze słyszałam, że "dziewczyna nie powinna do chłopaka jeździć" i w sumie jak do tej pory u mnie się sprawdzało, stąd moje obawy. Może to zabrzmi głupio, ale tęsknie za nim.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jechać do niego czy nie?

Jeśli tęsknisz to jedź. Proste. To nie XIX wiek, gdzie kobiety chodziły w sukniach po kostki, a zasady, co dziewczynie nie wypada- można mnożyć i do niczego to nie doprowadzi.
Z ciekawości: on do Ciebie przyjeżdża czy jeszcze nie było okazji? I co by powiedział na Twój przyjazd?

3

Pojedź rano wróć wieczorem, w czym problem..?

Co masz na myśli pisząc: "w sumie jak do tej pory u mnie się sprawdzało" ...

4

olaaa20 napisał/a:

Może dla niektórych pytanie wydaję się głupie, ale dla mnie to dość ważne. Od 3 miesięcy spotykam się z chłopakiem, jest na prawdę fajnie. Studiujemy w jednym mieście, ale on stąd nie pochodzi. Od razu jak na uczelni zaczęło nam się wolne wyjechał na święta do babci na drugi koniec Polski, chciał się jakoś spotkać w przerwie, ale kompletnie nie wyszło.  Teraz on zaczyna zajęcia dopiero za tydzień i chciał wrócić jutro, żebyśmy się spotkali. Pechowo okazało się, że tylko on może zostać z chorym psem, który wymaga stałej opieki. Nie widzieliśmy się już 2 tygodnie, nigdy nie mieliśmy takiej przerwy. Wydaję mi się, że jedynym wyjściem jest pojechanie do niego (2h drogi) w mój ostatni wolny dzień na uczelni. Tylko trochę się obawiam, zawsze słyszałam, że "dziewczyna nie powinna do chłopaka jeździć" i w sumie jak do tej pory u mnie się sprawdzało, stąd moje obawy. Może to zabrzmi głupio, ale tęsknie za nim.

Dziewczyno, czasy że "dziewczyna nie powinna do chłopaka jeździć" już dawno minęły.

5

JEŚLI Ci zależy, to powinnaś jechać. I nie patrzeć, że to może nie wypada.

6

A on Cię zaprosił, zaproponował, zasugerował żebyś go odwiedziła w rodzinnym domu? Ale jeśli nie... To może najpierw porozmawiaj z nim zanim podejmiesz decyzję o tym wyjeździe ; )

7

Czy chodzi o tego chłopaka ? http://www.netkobiety.pl/t109214.html

8

Jak to nie wypada kobietom jechać? Kto Ci takich głupot nagadał.. Jedź zanim będziesz żałować!

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jechać do niego czy nie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024