Koleżanka z roku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Koleżanka z roku

Sytuacja:
Studia. Od paru miesięcy podoba mi się dziewczyna z roku. Nie mam z nią większego kontaktu - chodzimy do różnych grup (jesteśmy na cześć, zdarza się szybka wymiana spojrzeń i rozmawialiśmy krótko kilka razy, ale nic poza tym).
Czasu coraz mniej. Niedługo sesja. Nie wiem czy sobie z nią poradzę. Dlatego mam do was pytanie. W jaki sposób wykorzystać te kilka ostatnich tygodni i wyrobić sobie z nią większy kontakt, a może okazję do spotkania?
Myślę, że jest mną zainteresowana, ale jest nieśmiała. Zauwazylem że ostatnio coraz częściej pojawia się wokół mnie, ale bardzo dyskretnie smile
W jaki sposób zaczepić ją kiedy przechodzi na korytarzu żeby nie było banalnie?
Dodam, nieskromnie, że jestem ładny. Interesujący też, jednak najpierw muszę kogos poznać by się otworzyć. Dziękuję za pomoc. Pomysły miłe widziane smile szczęśliwego nowego roku.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Koleżanka z roku

Masz instrukcje i nie dziękuj smile
http://komixxy.pl/uimages/201505/1433013165_by_xxxmissingx_500.jpg

3

mari0 napisał/a:

Padłam ;-D

Autorze, czas leci, nie masz nic do stracenia, zagadaj do niej. Zaproś gdzieś. Najwyżej odmówi.

4

mari0 napisał/a:

Ale ja wiem gdzie popełnił błąd, który zaważył na jej zdaniu. Miał włożone ręce do kieszeni spodni. Czara goryczy została przelana.

Tak na poważnie. Gdybanie nie przybliża do celu, albo zaczniesz działać, albo jakiekolwiek szanse spadną do 0.

5 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-12-31 23:30:01)

niezdecydowanyy napisał/a:

Sytuacja:
Studia. Od paru miesięcy podoba mi się dziewczyna z roku. Nie mam z nią większego kontaktu - chodzimy do różnych grup (jesteśmy na cześć, zdarza się szybka wymiana spojrzeń i rozmawialiśmy krótko kilka razy, ale nic poza tym).
Czasu coraz mniej. Niedługo sesja. Nie wiem czy sobie z nią poradzę. Dlatego mam do was pytanie. W jaki sposób wykorzystać te kilka ostatnich tygodni i wyrobić sobie z nią większy kontakt, a może okazję do spotkania?
Myślę, że jest mną zainteresowana, ale jest nieśmiała. Zauwazylem że ostatnio coraz częściej pojawia się wokół mnie, ale bardzo dyskretnie smile
Dodam, nieskromnie, że jestem ładny. Interesujący też, jednak najpierw muszę kogos poznać by się otworzyć. Dziękuję za pomoc. Pomysły miłe widziane smile szczęśliwego nowego roku.

Wiesz, mój syn, jak mu się jakaś panna podoba na studiach, to po prostu podchodzi i pyta, czy nie wyskoczyłaby z nim na piwo/kawę/koncert/domówkę/konkurs w jeździe na snowboardzie/itp/itd. Ostatnio przytaskał tak nawet jedną na wesele swojego starszego brata, zaprosił ją w czwartek przed weselną sobotą... swoją drogą, podziwiam, ładna i nawet kieckę ogarnęła w 1 dzień, mam nadzieję, że zostanie z nami na dłużej big_smile Dodam nieskromnie, że też jest ładny i do tego ma Aspergera, więc generalnie powinien mieć problemy w kontaktach społecznych - a jednak... to proste, uwierz, zamiast zakładać temat na forum, po prostu zagadaj - powodzenia smile

P.S. Cyngli, ten post to też dla Ciebie smile szczęśliwego nowego roku i następnych też smile

6

Leśny_owoc napisał/a:

Ale ja wiem gdzie popełnił błąd, który zaważył na jej zdaniu.

Zapytał, zamiast stwierdzić?

7

santapietruszka napisał/a:
niezdecydowanyy napisał/a:

Sytuacja:

Wiesz, mój syn, jak mu się jakaś panna podoba na studiach, to po prostu podchodzi i pyta, czy nie wyskoczyłaby z nim na piwo/kawę/koncert/domówkę/konkurs w jeździe na snowboardzie/itp/itd. Ostatnio przytaskał tak nawet jedną na wesele swojego starszego brata, zaprosił ją w czwartek przed weselną sobotą... swoją drogą, podziwiam, ładna i nawet kieckę ogarnęła w 1 dzień, mam nadzieję, że zostanie z nami na dłużej big_smile Dodam nieskromnie, że też jest ładny i do tego ma Aspergera, więc generalnie powinien mieć problemy w kontaktach społecznych - a jednak... to proste, uwierz, zamiast zakładać temat na forum, po prostu zagadaj - powodzenia smile

P.S. Cyngli, ten post to też dla Ciebie smile szczęśliwego nowego roku i następnych też smile

Dziękuję i wzajemnie!

8

Mówisz cześć i rozmawiasz jak z kumplem.

Kobiety podrywa się rozmawiając z nimi.

Gdy brak języka w gębie, na nic są pacierze :-)
https://www.youtube.com/watch?v=QGrKNjUejDg

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024