Dzień dobry :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Dzień dobry :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Dzień dobry :)

Witam miłe Panie smile

Już od jakiegoś czasu przekopuje odmęty internetów w poszukiwaniu "miejsca dla siebie". Nie ukrywam, że internet traktuję głównie jako drogę do stworzenia czegoś w realu... No właśnie a to wszystko dlatego, że jestem osobą bardzo nieśmiałą i... no cóż borykającą się z różnymi problemami. Ale bądźmy szczerzy- kto ich nie ma? Myślę, że właśnie w takich miejscach jak to zwłaszcza możemy odnaleźć osoby podobne sobie- stąd moja decyzja o rejestracji na tym forum. smile

Skoro już chyba wystarczająco umotywowałam moją obecność tutaj czas by powiedzieć jeszcze kilka słów o sobie. smile
Jestem osóbką specyficzną i przyznaję, że za to się lubię. Nie zawsze tak było, ale odkąd przekonałam się, że istnieją ludzie którzy są w stanie moją inność nie tylko akceptować ale i cenić sama spojrzałam na siebie bardziej przychylnie.
Niestety poza tym wciąż jestem zlepkiem negatywnych przeżyć, odczuć i lęków które nie pozwalają mi rozwinąć skrzydeł....
Na chwilę obecną mam 20 lat i jestem w trakcie etapu kształcenia się na terenie Grodu Kraka. Jestem uzależniona od kolekcjonowania książek. Uwielbiam się nimi otaczać i rzecz jasna czytywać. Cóż mogę jeszcze rzec... bardziej od ludzi kocham zwierzęta. wink

Gdybym miała opisać się jak najkrócej to sierdziłabym, że jestem w połowie smutnym, mrocznym i egzaltowanym stworzeniem a w połowie różowym, uroczym jednorożcem. big_smile

Niezmiernie miło będzie mi dołączyć do Waszej społeczności, dlatego jeszcze raz witam wszystkie i każdą z Was z osobna. ^^

Zobacz podobne tematy :
Odp: Dzień dobry :)

Witaj smile
Studiujesz w Krakowie, sympatycznie zazdroszczę!

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Witaj smile

Czy ja wiem czy naprawdę jest czego...? big_smile

smutny_jednorozec napisał/a:

Witaj smile

Przebywania w tym najpiękniejszym z polskich miast smile Poza tym studia to jeden z najlepszych okresów w życiu człowieka...

Witaj smile

Przebywania w tym najpiękniejszym z polskich miast smile Poza tym studia to jeden z najlepszych okresów w życiu człowieka...

Jeśli o mnie chodzi to niestety ani jedno ani drugie się nie sprawdza sad

Jeśli o mnie chodzi to niestety ani jedno ani drugie się nie sprawdza sad

Przykro mi z tego powodu. Co studiujesz?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Dzień dobry :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024