Nie chce jej stracić. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie chce jej stracić.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Nie chce jej stracić.

Cześć.

Za dużo myśli..

W większości czasu jakoś potrafię sobie zorganizować czas ale dość często przytłacza mnie pewne myśli, które nie dają mi spokoju.

Poznałem dziewczynę (18lat) z którą spędzałem dość często czas, praktycznie codziennie co mi na początku nie odpowiadało ale z nacisku na jej prośby zgodziłem się. Mijało kilka miesięcy, bywało różnie. Kłóciliśmy się, było ok i tak w kółko. Zależało mi na tym by czuła się szczęśliwa, była uśmiechnięta i cieszyła się ze spędzonego ze mną czasu. Kłótnie wynikały z reguły z tego, że zachowywała się w pewnych sytuacjach nie stosownie (wina rodziców, nie interesowali się nią) i próbowałem być dla niej wsparciem jednocześnie mówiąc, że to jest nie okej. Po kilku miesiącach zauważyłem, że zaczyna mnie chłodno traktować, zlewa ode mnie wiadomości i już tak jakby straciła chęci na co kolwiek. Jestem załamany bo darzę ją uczuciem, ona wie o tym. Wychodziła ze mną dosyć często, gdzie zwracałem jej uwagę by również skupiała się na nauce. Ostatnio dostałem wiadomość, że więcej się ze mną nie będzie spotykać bo musi się uczyć. Zdziwiłem się bo mówiła zawsze, że wieczorem się uczy ale ok. Powiedziałem, że nie ma problemu i niech się uczy i się odezwie jak się nauczy. Ale nie dostałem żadnej wiadomości do dziś..

Tęsknie za nią, chyba się zakochałem bo czasem nie potrafię się ogarnąć.. myśli mnie dobijają. Co doradzilibyście mi by zrobić? Nie chcę jej stracić.. Nie odzywać się jakiś czas? Nie mam pojęcia.. Ehh.

Przepraszam za chaotyczną treść.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie chce jej stracić.

znowu ten sam troll?
tylko go nie karmcie wink

3

Troll? Jaki troll, o co ci chodzi? Mam problem, a Ty zamiast mi doradzić w jakiś sposób to piszesz rzeczy, które nie mają żadnego znaczenia w tym temacie. Proszę wyjdź, dziękuję

4

może ona twoje "musisz się uczyć" odebrała jako spławianie jej. jeśli faktycznie ona np chciala z tobą pogadać albo się spotkać a ty jej na to rzucałeś "lepiej sie poucz" to mogła to odebrać jako olanie jej osoby i do tego sugerowanie, ze jest głupia tongue
kiedy miał miejsce wasz ostatni kontakt?

5

Nie sądziłbym, raczej zależy mi na tym by mogła pogodzić to i to. Wiadomo, ja mogę starać się i chcieć pokazać coś innego a ona może odbierać też coś innego.. heh

Ostatnio w piątek się widzieliśmy.

6

Temat zamknięty.

Pozostaje tylko jedno pytanie bo mnie zastanawia. Ta osoba ma dziwnych rodziców i jej rodzicie mi ufali więc ze mną wychodzila, teraz pytanie czy ich poinformować o tym że juz z nia nie bede sie widywal? Bo oni są pewni, że cały czas ze mna wychodzi ( tak bylo do tamtego tyg) a jak coś jej sie stanie to wina spadnie na mnie (by nie było też tak, że mowi że ze mna wychodzi a wychodzi z kims innym - bo tak zapewne teraz jest). Ale z drugiej strony wiem, że nie będzie już miala takiej swobody a chce by byla szczesliwa i nie wiem co zrobic. Dużo osób mi napisze "stary/chlopie ona ma Cie gdzies a Ty tak chcesz robic? by bylo jej lepiej?" - bo tak może być.

Proszę o rady, dzięki z góry.

7

"a jak coś jej sie stanie to wina spadnie na mnie "
cokolwiek by się stało, nie będzie w tym twojej winy, jest dorosła i odpowiada za siebie.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie chce jej stracić.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024