Mam 22 lata i jestem zakochany - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mam 22 lata i jestem zakochany

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Mam 22 lata i jestem zakochany

Witam serdecznie i jeżeli to jest forum tylko dla kobiet to przepraszam ale musiałem to z siebie wyrzucić.
Otóż mam 22 lata i nigdy nie miałem dziewczyny, dlaczego? Otóż nie żeby mnie młode nie interesowały ale ogólnie odnoszę wrażenie że troche się "zacofałem" w tej całej epoce, nie interesują mnie pijackie zabawy ani jaranie marychy, sądzę iż dzisiejsza młodzież jest za bardzo "rozbestwiona" 
Wiem że ogólnie istnieją takie zwiążki np facet 30 kobieta 20 lub więcej, ba.. teraz nawet dopuszcza się do związków gejów (nie nie jestem homofobem ani gejem) sęk w tym że zakochałem sie w 38mio latce..   Ogólnie nie wiem jak to się stało że tak szybko się zaprzyjaźniliśmy, ogólnie jestem dość cichym chłopakiem i lubię być cicho. Ale poznałem ją w pracy jako że moja rodzina wraz ze mną wyjechała za granicę kiedy miałem 13 lat to też musiałem się nauczyć języka którego nie lubię i nie będę lubił. Nie jest to Angielka A Czeszka, jest wspaniała, można z nią gadać na wszystkie tematy.  Nie dawno była chora i nie pojawiła się w pracy to martwiłem się o nią, pisaliśmy i wysyłaliśmy sobie buziaczki ale dalej się boje jej powiedzieć co naprawdę czuje. Nie nie jestem typem gówniarza który chce zaliczyć i się pochwalić.. ja po prostu chce mieć kogoś kogo mogę przytulić, pogadać szczerze i się wyżalić i mógłbym mieć młodszą ale jak mówiłem dzisiejsze nastolatki są zepsute (NIE KAŻDE) ale praktycznie na takie trafiałem. Teraz myślę jak ja wyciągnać na kawe czy coś bo nawet boje się jej powiedzieć czy chciała by ze mną pójść, mam już cały cytat co jej powiedzieć i albo strzeli mnie za przeproszeniem w RYJA albo będziemy razem. Czy będzie mi przeszkadzało jak będe miał 30  a ona 46? NIE! i szczerze jeśli się uda i moja rodzina będzie miała coś przeciwko to po prostu się wyprowadzę z domu. Tak dalej mieszkam z rodzicami ale spokojnie nie jestem darmozjadem, mam pracę i pomagam rodzicom. Czy to płacić rachunek czy do czegoś się dołożyć jeśli potrzebują.

Nie wiem czy dokładnie panie zrozumiały o co mi chodzi i jeśli mam dużo błedów ortograficznych to przepraszam ale 10 lat w UK zrobiło swoje.
Pisząc to mam łzy w oczach bo tak panicznie sie boje wyznać co do niej czuje, bo wiem że mam jakieś 45%  i jak już wspominałem nie jestem typem gówniarza, myśle poważnie o życiu.

Poradzą panie? dziękuję ślicznie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mam 22 lata i jestem zakochany

Zaproponuj na luzie, nie recytuj ułożonej wypowiedzi, bo wyjdziesz jak speszony uczniak, co tylko podkreśli twoją i jej przepaść wiekową. Zachowaj się jak młody bo młody, ale mężczyzna wink zaproponuj spontanicznie, spokojnie, bez spiny smile to tylko zaproszenie na kawę, nie żadna deklaracja, więc powinno być dobrze, a nawet jak odmówi to świat się nie zawali.

3

o ile dam radę na razie to czuje się jakbym miał dostać zawał

4

Przyjaciółka nauczyła mnie, że:    "kobiety podrywa się rozmawiając z nimi".

Odnoszę wrażenie, że Ty z nią nie romawiasz, a chciałbyś zrobić wyznanie miłości z zaskoczenia. To się nie uda. Najpierw z nią rozmawiaj, dużo rozmawiaj. POznaj ją.

W przeciwnym wypadku wyjdzie jak w filmie "Głupi głupszy" gdzie Carrey chciał wyznać miłość...

5

Ty tam kolego młody nie zamierzasz zostać przypadkiem prezydentem Czech? tongue Kontrabandę towaru byś mi tu załatwił jak już dojdziesz do władzy big_smile

A jak chcesz się do kogoś przytulić to polecam labradora bo pogadać zawsze możesz na forumach tongue

6

Harvey napisał/a:

Ty tam kolego młody nie zamierzasz zostać przypadkiem prezydentem Czech? tongue Kontrabandę towaru byś mi tu załatwił jak już dojdziesz do władzy big_smile

A jak chcesz się do kogoś przytulić to polecam labradora bo pogadać zawsze możesz na forumach tongue

Ale ty jesteś dowcipniś

7

Jestem pozytywnie nastawiony, jutro 9 lub 9.30 na kawę big_smile
może coś z tego będzie jednak natrętem nie będę ( w sumie nawet nie jestem )

8

Spróbuj, facet, z którym się widuję tez jest mlodszy, ale mnie to nigdy nie przeszkadzało

9

jaka różnica wieku? smile

10

kwasnyszparag napisał/a:

jaka różnica wieku? smile

6 lat smile to mniej niż u ciebie,  ale on jest dokładnie w twoim wieku. Ma stała pracę, rozsądne podejście do życia, dlatego mnie nie przeszkadza to, że jest młodszy. Pamiętaj, aby nie być nachalnym, na początek zabieraj ja na spotkania i staraj się pokazać z odpowiedzialnej strony

11

Nie jestem i nigdy nie byłem nachalny smile  To tak jak ja też stała praca, i rozsądne podejście do życia, nie umiem się zgrać z "laskami" w moim wieku, nie interesują mnie snapchaty czy twittery albo ostre chlanie. Ja po prostu chce normalną kobietę.

12

kwasnyszparag napisał/a:

Nie jestem i nigdy nie byłem nachalny smile  To tak jak ja też stała praca, i rozsądne podejście do życia, nie umiem się zgrać z "laskami" w moim wieku, nie interesują mnie snapchaty czy twittery albo ostre chlanie. Ja po prostu chce normalną kobietę.

To próbuj, jeśli jest wolna, a ty w jej typie, to może coś z tego wyjdzie smile ja wolę go od faceta w swoim wieku, który do mnie startuje, bo mam z nim wiele tematów do rozmów wink

13

wiesz niby te 16 lat róznicy ale jakby nie patrzeć to nie jest to tak dużo.
Czytałem anonimowe wyznanie, nie wiem czy prawdziwe 17 latek i 36cio latka.
Zobaczymy najwyżej będe miał co opowiadać jak mi oko podbije big_smile

14

kwasnyszparag napisał/a:

wiesz niby te 16 lat róznicy ale jakby nie patrzeć to nie jest to tak dużo.
Czytałem anonimowe wyznanie, nie wiem czy prawdziwe 17 latek i 36cio latka.
Zobaczymy najwyżej będe miał co opowiadać jak mi oko podbije big_smile

Spokojnie, na razie z nią rozmawiaj tak normalnie. Nie wyznawaj jej niczego smile

15

Zależy jaki to typ kobiety - opiekunka, bądź jak bardzo jesteś dojrzały - będzie mogła z Tobą porozmawiać o życiu wink.

16

ogólnie jest tak że ja potrafie rozmawiać na wszystkie tematy, o życiu o śmierci, o bogatych i o biednych, o tym co zrobiłem i czego żałuję.
Jestem wyrozumiały i tolerancyjny.

Cóż nie znam ją dokładnie bo jeszcze nie byliśmy sam na sam, ale jutro się dowiem a nawet jakbym tam miał  siedzieć do 5 wieczorem

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mam 22 lata i jestem zakochany

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024