mam 19 lat i mam pewien problem.... miesiączkuje raczej nieregularnie ostatnia miesiaczka była 19.10.2017 i w trzeci dzien miesiączki uprawiałam z moim chłopakiem seks przerywany bez zabezpieczenia ale nie skończył we mnie. od tygodnia mam typowe objawy miesiączki tzn niewielkie krostki na twarzy, obrzmiałe bolące piersi wrażliwe na dotyk, wahania nastrojów a także ból podbrzusza a okresu dalej nie ma boję się że mogłam zajść w ciążę nie wiem jakim sposobem ale może jednak
błagam pomóżcie bo odchodzę od zmysłów zwłaszcza że niedawno rozstałam się z tym chłopakiem i była by to dla mnie masakra
można wgl zajść w ciążę w okres przy stosunku przerywanym ? i te objawy .. błagam podnieście na duchu !!
Można zajść w ciążę w czasie okresu. Można zajść w ciążę przy stosunku przerywanym.
Ergo jest taka możliwość. Robiłaś test?
Biorąc pod uwagę, że miesiączkujesz nieregularnie - działa to na Twoją niekorzyść, dlatego jakieś ryzyko istnieje, ale sądzę, że jest ono niewielkie.
Obecnie przyczyną opóźniającego się krwawienia może być stres - on ma naprawdę spory wpływ na przebieg cyklu.