pomocy! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: pomocy!

moj chlopak ktorego poznalam w necie ciagle twierdzi ze go klamie ze nie jest jedyny slucha innych a nie mnie co mam zrobic jak z nim rozmawiac za kazdym razem chce konczyc znajomosc a potem to mija caly dzien jest normalnie a wieczorem to samo  a z drugiej strony twierdzi ze mu zalezy

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pomocy!

rzuć go. Po co się męczyć?

3

bo mi zalezy , tylko nwm czy on jest tak chorobliwie zazdrosny a boje sie jednego ze z dnia na dzien mi coraz bardziej na nim zalezy i z kazdym dniem bedzie bardziej ciezko jak by zerwal kontakt ze mna

4

No bo z dnia na dzień będzie coraz gorzej. Po co Ci facet, który CI nie ufa? To jest terror psychiczny i on będzie coraz większy. Uciekaj, póki jeszcze potrafisz.

5

i do tego w realu jeszcze sie nie widzielismy mamy sie dopiero spotkac i on caly czas twierdzi ze po spotkaniu wszystko sie zmieni ,ja czasem sie zastanawiam moze on tym zachowaniem chce mnie zniechecic do siebie temu tak sie zachowuje a glupio mu zakonczyc znajomosci?

6

O matko. To na czym Ci tak zależy, skoro jeszcze go nie widziałaś? Daj spokój, wyjdź do reala i poznawaj ludzi. Zostaw internetowych zazdrośników, on pewnie tak pisze, a sam ma z 5 różnych dziewczyn.

7

jestesmy podobni do siebie temu tak mi zalezy, dzis znow sie obrazil ze konczy znajomosc i pierwszy raz wylacz telefon bym nie pisala tylko sie boje ze tylko mi zalezy a on tylko tak gada i pisze a z czasem sie juz nie odezwie

8

Przez internet każdy może być kim chce. Serio chcesz spotykać się z kimś, kto tak Cię traktuje?

9

nie myslalam ze moze z czasem sie zmieni ale te jego chore teksty zaczely sie od czasu jak zaczelismy gadac z soba tez przez tel jak tylko pisalismy gdzie indziej bylo ok a jak zaczelismy ze soba rozmawiac tak sie zmienil

10

jak kobieta spotyka pijącego to też często ma nadzieję, że się zmieni, wiesz? smile
Twoje życie, ale skoro nie słuchasz rad to po co pytasz tutaj?

11

Słońce pamiętaj, bierzesz faceta takim jakim jest. Albo akceptujesz wszystko albo go rzucasz. Ludzie się nie zmieniają.
Z tym adonisem będzie tylko coraz gorzej, a nie coraz lepiej. Nie daj sobie robić krzywdy. Sterroryzuje Cię i zrówna z ziemią.
Poza tym często ludzie zaborczy i obwiniający partnera na każdym kroku o zdradę zazwyczaj sami mają niejedno za uszami.

12

juz tak bylo zee mnie wyzwal a po jakims czasie bylo ok moze to temu ze znamy sie z gry i ciagle jak estem tam to twierdzi ze pisze nie wiadomo z kim a jak tam nie wchodze jest ok

13

Zostaw go póki możesz bezboleśnie. On się nie zmieni. Wiem z doświadczenia. Jeżeli już tak się zachowuje to później będzie jeszcze gorzej. Ja mimo że bardzo kocham męża to czuję się strasznie nieszczęśliwa przez takie traktowanie z jego strony. Ciągłe podejrzenia o zdradę niszczą związek. Uciekaj póki możesz mówić o znajomości a nie związku.

14

To przestań grać. Następnie przestan wogole korzystać z internetu, potem nie smsuj z nikim, nie rozmawiaj przez telefon. Kolejny krok to nie rozmawianie w pracy i na ulicy z płcią przeciwną. Skończ zamykając się w domu. Pamiętaj o tym, że kontrola obejmie też przyjaciółki i koleżanki. Z nimi też nie będziesz mogła mieć kontaktu.
Tak będzie wyglądało twoje życie jak pociągniesz tą znajomość dalej. Powodzenia.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024