Jestem facetem który pragnie służyć. Czy to już nałóg? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jestem facetem który pragnie służyć. Czy to już nałóg?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Jestem facetem który pragnie służyć. Czy to już nałóg?

Przede wszystkim przepraszam, że jako facet włamałem się do kącika dla kobiet, ale nie potrafię obgadać tego tematu z facetami, a bardziej mi zalezy na słowach płci pięknej. Jestem dość młodym facetem (23 lata), ale już od lat nastoletnich czułem potrzebę dogadzania kobietom na każdym możliwym kroku. Począwszy od wyręczenia z obowiązków poprzez spełniannia zachcianek i wachlowanie w upalne dni, aż po bycie podnóżkiem czy stolikiem. W śmielszych fantazjach pojawiają się myśli zostania osobą, na której można się wyżyć, czy wręcz sprowadzanie się do poziomu niewolnika.

Oczywiście na codzień jestem normalnym chłopem, który nie da sobie w kaszę dmuchać, ale w przypadku zamkniętych czterech ścian mam chęć rzucić wszystko aby być użytecznym dla swojej wybranki. Problem jest taki, że jej nie mam i wydaje mi się, że ciężko jakkolwiek taką osobę znaleźć. Tak więc pytam się kobiet - czy jest miejsce dla takiego mężyczyzny? Jakbyście podeszły, gdyby druga połówka zaproponowała taki układ?

Porozmawiam również indywidualnie, mailowo, przy herbacie. Jakby ktoś chciał wink

mail: nobodybutslave małpka gmail z domeny com wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jestem facetem który pragnie służyć. Czy to już nałóg?

Przypuszczam, że u Ciebie działa to jak pewnego rodzaju fetysz, dlatego musiałbyś znaleźć osobę, która z kolei szuka/potrzebuje układu, w którym będzie miała możliwość stać po tej drugiej stronie, czyli poniżanie, upokarzanie i pomiatanie drugim człowiekiem sprawia jej dziką przyjemność.

Jeśli zaś pytasz o nasze podejście do tematu, to obawiam się, że nie dałabym rady stworzyć z kimś takim satysfakcjonującego związku. Mężczyzna musi wzbudzać u mnie szacunek, o czym tutaj nie mogłoby być mowy. Niemniej nie neguję, w końcu jesteśmy różni, po prostu potrzebujesz kogoś, komu taki układ będzie w pełni odpowiadał.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jestem facetem który pragnie służyć. Czy to już nałóg?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024