nie jestem homo a zakochałam sie w dziewczynie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie jestem homo a zakochałam sie w dziewczynie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: nie jestem homo a zakochałam sie w dziewczynie

Witajcie mam pewien problem o ktorym z nikim nie moge porozmawiac.. Mam 24 lata i zakochalam sie w dziewczynie, nigdy nie mialam pociagu do kobiet az pewnego dnia poznalam Asie.pojawila sie ona, wiem ze ona jest lesbiijka bo ma dziewczyne.. caly czas o niej mysle, chce do niej napisac ale sie boje bo moze byc obecnie ze swoja dziewczyna i zrobie z siebie idiotke bo ona jest zajeta nie wiem co zrobic... czy ze mna jest cos nie tak? pomocy ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nie jestem homo a zakochałam sie w dziewczynie

To nie myśl o niej.

3

Anet19 napisał/a:

To nie myśl o niej.

Właśnie chodzi o to ze nie chce przestać myśleć... chciałabym zawalczyć bo coś takiego nie zdarza się codziennie .. tylko lepiej powiedzie mi jak to zrobić wink

4

kasiakasia11 napisał/a:
Anet19 napisał/a:

To nie myśl o niej.

Właśnie chodzi o to ze nie chce przestać myśleć...

To zechcij. Nie krzywdzi się ludzi dla własnego widzimisię.

5

To może jesteś bi, jeśli też nie? To nie rozumiem. Kobieta, która zakochuje się w kobiecie to kim jest?

6

Zawalczyć? O co chcesz zawalczyć, jak ona ma dziewczynę? Jakby Ci się zajęty facet spodobał, to też chciałabyś "zawalczyć"?
Nie trzeba być lesbijką, żeby się zadurzyć czy zakochać w kobiecie. Można być też bi, a nawet hetero i wyjątkowo zakochać się w kimś tej samej płci - nie jesteśmy komputerami, że jak w grasz jeden system, to zawsze jedziesz na jednym i wszystko jest przewidywalne.

7

Seksualność jest jest zerojedynkowa. Zresztą, rozróżnia się też orientacje romatyczne. Można zakochać się bez pociągu i tak na przykład być heteroseksualną i bi-romantyczną osobą. Wszystko jest dla ludzi. Zauroczenia są normalne. Chęć bycia blisko kogoś wyjątkowego - ludzkie. Zresztą, skąd się pojęcie "bromance" wzięło - bliska emocjonalna więź bez relacji fizycznych.

Może też być tak, że dopiero odkrywasz swoją orientację i niedługo odkryjesz, że całe życie byłaś biseksualna, ale po prostu się przed tym broniłaś. Daj sobie czas, poobserwuj siebie. I wcale nie musisz nadawać temu nazwy, wrzucać do którejś z podanych tu szufladek. Jesteś jaka jesteś, czujesz co czujesz.

Zanim zaczniesz jednak mieć jakieś poważniejsze zamiary wobec niej, to dowiedz się, czego tak naprawdę chcesz i czy nie będzie tak, że niepotrzebnie zamieszasz w swojej relacji z nią. Raczej nie rzuci dziewczyny dlatego, że ty dopiero odkrywasz swoją orientację.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie jestem homo a zakochałam sie w dziewczynie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024