Witajcie,
od pewnego czasu można napotkać wzmianki o zagranicznych firmach, które świadczą usługę polegającą na przytulaniu się. Kilka miesięcy temu próbowałam znaleźć czy coś takiego jest po polsku wpisując różne frazy w google. Wtedy znalazłam tylko jedną taką stronę z bazą przytulanek, ale było tam dość pusto. Kilka dni temu temat wrócił za sprawą "salonu przytulania", który powstał w Warszawie. W odróżnieniu od bazy przytulanek, tutaj mamy do czynienia z jednym konkretnym miejscem z zatrudnionymi pracownikami ("przytulaczami"), czyli funkcjonuje to trochę jak zakład fryzjerski.
Jestem ciekawa czy macie jakieś przemyślenia na temat takich usług? Czy może jest ktoś kto z czegoś takiego korzystał lub chciałby(aby) skorzystać gdyby miał(a) taką możliwość? A może ktoś samemu chciałby zostać przytulaczką? Jeśli tak, to co Wami kieruje?
Nie wiem czy mogę podać na publicznym forum linki do tych stron więc profilaktycznie ich nie wstawiam. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to mogę wysłać na PW. Ewetualnie jeśli administrator/moderator potwierdzi, że to nie złamie regulaminu, to mogę wstawić.