Witam! Mam 21 lat, okres mialam 19 do 22 października, 3 listopada uprawiałam seks z chłopakiem bez zabezpieczenia, seks przerywany ponieważ chłopak nie doszedł 'we mnie'. Kolejny okres zapowiada sie 15 listopada? Czy mogłam zajść w ciążę? Mija dzisiaj trzeci dzień od naszego współżycia, od dwóch dni odczuwam lekki metaliczny posmak w ustach i niewielkie mdłości. Czy mogę być w ciąży? Proszę o odpowiedź :(
Gwarantuje Ci ze jeśli nawet zaszłaś w ciążę to na objawy zdecydowanie za wcześnie
to ze nie doszedł nie znaczy ze w preejakulacie nie bylo plemnikow.. jeśli jesteś w ciąży to na objawy duuuuuzo za wcześnie.. a jak nie jesteś i nie chcesz być to się zabezpieczaj.. idz do lekarza i niech cos ci przepisze.. ja tak dostałam tabletki belara i mam spokoj
Klaudia jak masz tak się martwić to kup siebie prezerwatywy i idź do ginekologa
Cóż mocno prawdopodobne, że to były właśnie dni płodne, zrób test w dniu spodziewanej miesiączki. Niemniej objawy o których piszesz, nie mogły się wtedy od razu pojawić, raczej Twoja psychika pracowała. Ja jakiekolwiek objawy zaczęłam mieć w 8 tygodniu ciąży.