Ciagle sprawdzam swojego chlopka...pomocy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ciagle sprawdzam swojego chlopka...pomocy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Ciagle sprawdzam swojego chlopka...pomocy

Witajcie...otoz mam pewien problem i nie wiem z czego moze wynikac , sprawdzam telefon mojego chlopka...nie daje mi powodu do podejrzen o zdrade, nie zdradza mnie, i kocha, ale ja nie wiem... Za kazdym razem jak sie widzimy to prześwietlam jego telefon a tam nic nie ma.

Jakbym wpadla w jakis nalog... Wiem, ze to bardzo nie etyczne, nie chce już tego robic.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciagle sprawdzam swojego chlopka...pomocy

Może spróbuj skupić się na empatii (szczególnie, skoro nic na tym telefonie nie znajdujesz). Jak Ty byś się czuła, gdyby ktoś tak ingerował w Twoją prywatność? Jak byś się czuła, gdyby Twój chłopak twk bardzo w Ciebie nie wierzył?
Do tego podstawowe pytanie: co sprawia, że czujesz się tak niepewnie, że posuwasz się do takich działań? Niska samoocena? Doświadczenia dotychczasowe? Spróbuj znaleźć przyczynę.

3

To chyba wina, ze mam kompleksy i nie wierze w siebie.... Chcialabym sie zmienic ,byc.pewnaa siebie... Nie miałam wcześniej zadnych sytuacji ktore przyczynialyby sie do sprawdzania... Nie wiem potem jak zobacze ten tel i tam nic nie ma jestem spokojniejsza...

4

No to się zmieniaj. Pracuj nad kompleksami, a chłopakowi pozwól na prywatność. Bo prywatność jest potrzebna. Chciałabyś, żeby to on Ciebie co chwilę sprawdzał?

5

Oczywiście , ze.nie..
Poprawie swoj wyglad... Zadbam o siebie , ostatnio przybralam.na wadze , moze to wina takiej.pory roku.

6

Jeśli nie zdusisz tego w zarodku, kontrola będzie się poszerzać i zniszczysz ten związek, i każdy inny.
Twoim problemem może być brak wiary w siebie i w to, że ktoś Cię pokochał, że chce właśnie Ciebie. Jeśli uważasz się za gorszą od innych to nadzór nad nimi rekompensuje Ci Twoje kompleksy.

7

No to podejmij decyzję, że przestajesz go sprawdzać i bądź konsekwentna.
I uważaj. Poczucie własnej wartości jest w głowie. Nie naprawisz tego co masz w głowie tym, że zmienisz wygląd zewnętrzny

8

Co może pomóc, to coś na zasadzie utworzenia sobie planu działania. "co zrobię, gdy zobaczę jego telefon?" Np. zaplanuj sobie, że jak zobaczysz jego telefon, to wyjdziesz z pokoju i zrobisz herbatę. Coś konkretnego, coś, co odwróci twoją uwagę. KONKRET, żeby zmienić zachowanie. Jeśli to zaplanujesz, to istnieje szansa, że to zrobisz. Niech to nie będzie ogólne postanowienie "już tak nie zrobię" tylko szczegółowy plan, co ZROBISZ zamiast.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ciagle sprawdzam swojego chlopka...pomocy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024