Nie mam pojęcia o co chodzi. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez zayn (2017-10-30 20:44:59)

Temat: Nie mam pojęcia o co chodzi.

Witajcie, jestem z dziewczyną w związku od kilku miesięcy. Mam w związku z tym kilka problemów których nie potrafię wyjaśnić na chłopski rozum, dlatego właśnie proszę o pomoc w podjęciu właściwej decyzji. Na początku jak to wiadomo - starania się, mega gesty, każda chwila mogłaby trwać wiecznie. Później niestety coś zaczęło się sypać, poczułem w pewnym momencie że staram się za bardzo, ona stała się zimna, olewała mnie i dopiero jak się pokłóciliśmy to chociaż trochę to ruszyło mimo że nie mam w naturze kłócenia się, po prostu zrobiłem to samo co ona. Często mnie denerwowała głupimi pytaniami w stylu 'a co gdyby ktoś mi się podobał', 'gdybym Cię zdradziła' czy coś w ten deseń.. wiele razy potrafiła tak chłodno mi odpowiedzieć że załamywałem się. Obecnie w rozmowie prawie o nic nie pyta, jest neutralna, mimo że ja cały czas jestem emocjonalny. Ona sama podobno dziwi się sobie że nie potrafi się zmienić, nie wie dlaczego taka jest. Nie ma też ochoty na seks, nie płynie z jej strony pożądanie, ale twierdzi że była taka od zawsze (nie wydaje mi się, nie wiem), wspomina że w ogóle nie czuje takiej potrzeby, mimo że gdy pytam 'jak było' ona odpowiada że naprawdę przyjemnie. W pewnym momencie byłem już zdeterminowany przez to wszystko aby zerwać, niestety ona nie odebrała mojej wiadomości jako to i zaczęła najpierw na mnie naskakiwać, później przepraszać, a później znowu naskakiwać za to że tak napisałem. Stała się mega chłodna, mimo że pomagałem jej w każdej sytuacji. Czuję jakbym się narzucał, dzwonię.. często.. piszę też jak mam wolną chwilę (nawet co godzinę), staram się odpisywać.. ale teraz czuję że to wszystko na marne - moje starania gdzieś poległy w gruzach. Ona sama twierdzi że siebie nienawidzi za to jaka jest mimo że zawsze motywuję ją dobrym słowem, bo uważam że prawda jest inna. Potrafiła pisać z byłymi, w sytuacji w której posprzeczałem się z jednym z jej znajomych z jego winy ona obrała stronę neutralną, naskakując na mnie 'jak mogłeś się bronić w taki sposób'. Poczułem że jest nielojalna, ale ona myśli że postąpiła słusznie i chciałbym żeby dziewczyna która mnie kocha leciała za mną nawet w ogień. Czuję się niepotrzebny, zawsze ja kontynuuję rozmowę, przeciągam ją mimo że mam poczucie jakby ona tego wcale nie chciała. Spytałem jej czy czuje tak samo jak ja że ze mną chce spędzić resztę życia, czy jestem miłością jej życia na co odpowiedziała mi 'nie potrafię odpowiedzieć'. Po tej wielkiej sprzeczce, na następny dzień - powiedziała mi szczerze że musiała się komuś wygadać i wygadała się pewnemu chłopakowi z jej otoczenia. Dzisiaj powiedziałem jej że naprawdę chcę żeby była ze mną szczera, na co ona 'wiesz.. podoba mi się on. Ale kocham Ciebie, chcę żebyś zawsze był przy mnie i zaraz sobie coś pomyślisz a tak nie jest'. No i pytanie do Was, nie tylko do kobiecej (chociaż myślę że bardziej to potrafią przeanalizować) części forum. Co mam zrobić? Jestem przywiązany.

//dodam tylko - jest chłodna jedynie w internecie, gdy się widzimy wszystko wygląda inaczej.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie mam pojęcia o co chodzi.

Pierwsze co mi do glowy przyszlo to na twoim miejscu dalbym sobie z nia spokoj bo gra na twoich uczuciach durnymi zagrywkami.Jak taka madra ze niby tamten czy siamten jej sie podoba to niech do nich idzie a nie tobie struny naciaga.Masz chlopie nerwy ze stali ze wciaz z nia jestes.Nie pytaj nigdy kobiety jak jej bylo podczas seksu bo jedna ci sciemni ze cudownie a tak naprawde chcialabys jak najszybciej skonczyl a znajdzie sie tez taka co prawde ci powie ale nigdy o to nie pytaj na przyszlosc bo to dziecinne.Rowniez nie pytaj jej czy jestes miloscia jej zycia bo ci rowniez moze sciemnic byle by zamknac temat.Na twoim miejscu gdy znowu zacznie sobie zartowac na temat ktory cie zaboli odpowiedz jej tym samym i niech poczuje w koncu to co ty czujesz.

3

Szary80 napisał/a:

Pierwsze co mi do glowy przyszlo to na twoim miejscu dalbym sobie z nia spokoj bo gra na twoich uczuciach durnymi zagrywkami.Jak taka madra ze niby tamten czy siamten jej sie podoba to niech do nich idzie a nie tobie struny naciaga.Masz chlopie nerwy ze stali ze wciaz z nia jestes.Nie pytaj nigdy kobiety jak jej bylo podczas seksu bo jedna ci sciemni ze cudownie a tak naprawde chcialabys jak najszybciej skonczyl a znajdzie sie tez taka co prawde ci powie ale nigdy o to nie pytaj na przyszlosc bo to dziecinne.Rowniez nie pytaj jej czy jestes miloscia jej zycia bo ci rowniez moze sciemnic byle by zamknac temat.Na twoim miejscu gdy znowu zacznie sobie zartowac na temat ktory cie zaboli odpowiedz jej tym samym i niech poczuje w koncu to co ty czujesz.

balbym sie ze to bedzie na zasadzie 'i tak pewnie Ci bym wybaczyla'

4

zayn napisał/a:
Szary80 napisał/a:

Nie wiem co chcecie sobie wybaczac ale jak lubisz taka dawke emocji z jej strony to dobrze trafiles.

5

Szary80 napisał/a:
zayn napisał/a:
Szary80 napisał/a:

Nie wiem co chcecie sobie wybaczac ale jak lubisz taka dawke emocji z jej strony to dobrze trafiles.

wlasciwie.. to trafilem raczej na brak emocji i zbyt duze zaufanie kojarzy mi sie z tym ze zupelnie jej nie zalezy mimo że twierdzi że tak nie jest

6 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2017-10-31 00:05:33)

Kilka miesięcy, czyli co dopiero docieracie się. Jak widać po tym okresie Ona bardziej Ci przypadła do gustu, niż Ty Jej. Nie wiem tylko czy naprawdę ma dobre intencje, czy przypadkiem nie jest z Tobą z braku lepszej opcji - tym bardziej, że widujecie się okazjonalnie. Do tego uważam, że całkiem Ci to odpowiada tzn. te huśtawki emocjonalne, bo na nie pozwalasz.
Zdecyduj czego chcesz.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024