Wybór samochodu na prezent - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wybór samochodu na prezent

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: Wybór samochodu na prezent

Cześć dziewczyny. Jestem ze swoją narzeczoną już 6 lat, ona ma 24 ja 28 i niedługo są jej urodziny. Chciałbym, aby dostała coś czego nie zapomni do końca życia. Jako, że mogę sobie pozwolić na coś droższego postanowiłem kupić jej nowy samochód. Chciałbym Wam się zapytać jakie samochody Wam się podobają? Już powoli się rozglądam i mam parę fajnych aut na oku:
Audi Q2 Czerwony z 2017 roku
Toyota Yaris z 2017
Volkswagen Tiguan 2017

Którego byście wolały? Mi najbardziej się podoba ten pierwszy. Będę wdzięczny za pomoc wink A może jakiś inny Wam się podoba?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wybór samochodu na prezent

Mi sie podoba Jeep Compas 2017. Kolor czerwony albo taki srebrnostalowy. Ale nie wiem, czy to na twoja kieszen.

3

Audi, jest kobiece i ma klasę, ale czarne smile

4

olaora napisał/a:

Mi sie podoba Jeep Compas 2017. Kolor czerwony albo taki srebrnostalowy. Ale nie wiem, czy to na twoja kieszen.

Chciałem nie przekraczać 100-110 tysięcy już z całym wyposażeniem samochodu, a on najtańszy kosztuje 99 tysięcy, więc raczej odpada, bo też nie chcę kupić biednej wersji. Ale samochód naprawdę fajny wink

5

A nie mozesz wziac narzeczonej zeby sobie wybrala?:P
Btw w mojej opinii to slaby prezent.

6

Karmimy trolla? wink

7

Lady Loka napisał/a:

A nie mozesz wziac narzeczonej zeby sobie wybrala?:P
Btw w mojej opinii to slaby prezent.

Właśnie chciałem jej zrobić niespodziankę wink Wiem, że podobają jej się duże samochody, więc mniej więcej wiem czego szukać. Myślę, że się ucieszy z niego wink
A czemu słaby prezent?

8

Bo to duży prezent. Kosztowny. Tworzący mimo wszystko dług i wdzięczności i finansowy. Bo ona będzie pewnie poczuwała się do czegoś podobnego kosztami. A to słabe.

9

Lady Loka napisał/a:

Bo to duży prezent. Kosztowny. Tworzący mimo wszystko dług i wdzięczności i finansowy. Bo ona będzie pewnie poczuwała się do czegoś podobnego kosztami. A to słabe.

Możesz mieć rację, nie pomyślałem o tym.

10

Najbardziej niezapomniane prezenty to te, które budują więź. Wyjazd gdzieś, wspólne spędzanie czasu itd. smile

11

gfgfg napisał/a:

Chciałem nie przekraczać 100-110 tysięcy już z całym wyposażeniem samochodu, a on najtańszy kosztuje 99 tysięcy, więc raczej odpada, bo też nie chcę kupić biednej wersji.

gfgfg napisał/a:

Wiem, że podobają jej się duże samochody, więc mniej więcej wiem czego szukać. Myślę, że się ucieszy z niego wink

gfgfg napisał/a:

Toyota Yaris z 2017

big_smile lol big_smile

no to chłopie będziesz musiał dokupić wszystkie możliwe i niemożliwe opcję, by sprzedali za stówkę i dokupić przyczepkę, by mogła zabrać większe zakupy... skoro lubi duuuuże samochody

12

A nie lepiej zapytać? I znać jej gust, marzenia?
Dla mnie to dziwne, facet forsiasty... a decyzji nie umie podjąć;-)

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wybór samochodu na prezent

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024