Dlaczego to zrobil - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Dlaczego to zrobil

Uf!nie wiem od czego zacząć wiec tak kiedyś w szkole  był ktos kumpel mieszkaliśmy w internacie i jak to bywa spotykaliśmy sie w grupie zakochałam sie od pierwszego spojrzenia ale niestety bez wzajemności miał dziewczynę .kochalam go bardzo ale wtedy mu to tylko dawałam do zrozumienia wiedzieli wszyscy znajomi i on napewno .Rok po skończeniu szkoły spotkaliśmy sie u wspólnego kumpla było kilka osób troche wina nastroje bo zawsze dobrze sie czuliśmy razem jak to paczka kumpli i mimo ze nadal był z ta dziewczyna w związku noc spędziliśmy razem bardzo to przeżyłam bo było to ostatnie spotkanie wtedy wyznałan mu co czuje .rok później napisałam mu list ze nie potrafię zapomnieć i tęsknie nadal kocham odpisał ze zawsze moge widzieć w nim kumpla ale kocha swoją dziewczynę Zerwalam kontakt wyjechałam jakos sobie poukładałem zycie mąż dzieci ale po 12latach nie wytrzymałam i odnowilam kontakt zaczęły sie smsa rozmowy oczywiście potajemne. Bo miałam męża on rozstał sie z tamta był sam .w momentach kiedy sie z kimś spotykał ograniczaliśmy kontakt ale ogólnie zawsze ze sobą fajnie nam gada i w końcu po 18 latach udało nam sie spotkać .Oboje spędziliśmy miły wieczór na koniec z jego inicjatywy doszło do długiego pocałunku .I teraz pytanie dlaczego to zrobił jeśli zawsze traktował mnie jak kumpele i dlaczego wtedy spędził ze mną noc będąc w związku nigdy nie zdradzał nie rozumiem czy poszedł by ze mną gdybym mu sie w ogóle nie podobała choć troche .wzystkie te lata rozpamiętuje myśle o nim czuje zazdrość kiedy kogoś ma to uczucie ciagle we mnie jest .Moze jakis mężczyzna wypowie sie co to jest No ja juz nic nie rozumiem

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego to zrobil

Nie powiem, że popełniłaś wielki błąd życiowy, bo myślę, że jesteś tego świadoma. Historia nie jest raczej wiarygodna - która kobieta chciałaby spieprzyć jedyną rodzinę przez kochanka z dawnych lat? Kochanków możesz mieć wielu, ale po co? Chciałaś wyrzucić z siebie wszystko przy nim, który dawno odrzucił Ciebie? Pomyślałaś może o tym, jak możesz to odkręcić?

3

vajze napisał/a:

Nie powiem, że popełniłaś wielki błąd życiowy, bo myślę, że jesteś tego świadoma. Historia nie jest raczej wiarygodna - która kobieta chciałaby spieprzyć jedyną rodzinę przez kochanka z dawnych lat?

Hmmmm... Duża część? Bo w związkach brakuje namiętności? Szczęścia? Bliskości? Kochanek daje wszystkie te emocje. Na krótki czas, to prawda, ale zarówno mężczyźni jak i kobiety często myślą, że to rozwiązanie ich problemów.

Autorko, dlaczego on to zrobił? Hmmm... Patrząc z męskiego punktu widzenia - jesteś atrakcyjna i pociągasz go fizycznie. To tyle, nie trzeba pisać elaboratu wyjaśniającego wink

4

Leonard napisał/a:
vajze napisał/a:

Nie powiem, że popełniłaś wielki błąd życiowy, bo myślę, że jesteś tego świadoma. Historia nie jest raczej wiarygodna - która kobieta chciałaby spieprzyć jedyną rodzinę przez kochanka z dawnych lat?

Hmmmm... Duża część? Bo w związkach brakuje namiętności? Szczęścia? Bliskości? Kochanek daje wszystkie te emocje. Na krótki czas, to prawda, ale zarówno mężczyźni jak i kobiety często myślą, że to rozwiązanie ich problemów.

Autorko, dlaczego on to zrobił? Hmmm... Patrząc z męskiego punktu widzenia - jesteś atrakcyjna i pociągasz go fizycznie. To tyle, nie trzeba pisać elaboratu wyjaśniającego wink

Na miejscu jej męża byłoby mi bardzo przykro, że małżonka zdradza i emocjonalnie, i fizycznie. Gdy brakuje namiętności, należy o tym porozmawiać. Przecież to tak boli. Skok w bok potrafi już skreślić wygodne życie.

5

Przykro? Przykro to jest jak koleżanka da kosza. W tym przypadku drugiemu człowiekowi wali się cały świat.

6

Leonard napisał/a:

Rozwijajac- nawet nie musisz mu sie nadzwyczajnie podobac. Wystarczy mila atmosfera, troche alkoholu, jestes chetna i dalej to sie toczy samo. A rano przychodzi opamietanie.

7

Pokonanis napisał/a:

Przykro? Przykro to jest jak koleżanka da kosza. W tym przypadku drugiemu człowiekowi wali się cały świat.

Chciałam jakoś ująć inaczej tak, by Leonard zrozumiał, co mam na myśli. Jego wypowiedź była mega niedojrzała.

8

Ja to wszystko wiem chodzi mi o to czy gdyby traktował mnie jak koleżankę to by sie to wszystko wydarzyło wiadomo ze z koleżankami sie nie spi czy jednak traktował mnie jak kobietę bardziej i wracając do treści nie zdradziłam męża przez całe małżeństwo byłam lojalna żona mimo ze w sercu ciagle był on mąż o tym nie wiedział

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024