CZY NFZ POMOŻE????????????? MOŻE KTOŚ COŚ PODPOWIE..... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » CZY NFZ POMOŻE????????????? MOŻE KTOŚ COŚ PODPOWIE.....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: CZY NFZ POMOŻE????????????? MOŻE KTOŚ COŚ PODPOWIE.....

Witam. Może ktoś z Was się orientuje........Jutro wybieram się do NFZ I DO ZUSU..... Moje pytanie dotyczy operacxji teścia......Otóż tak:
Mój teść jeszcze w czerwcu kwlifikował się do PRZESZCZEPU BIODRA.......NA KASE CHORYCH.....Na dzień dzisiejszy po kontroli jego Lekarz niestety poinformował go że stan jego biodra jest taki że on się tego ni e podejmie......Jest po wstępnej wizycie u innego lekarza......Mają mu ustalic termin i on sie tego podejmie........NIESTETY KOSZT TAKIEJ OPERACJI TO 20000 TYSIĘCY ....Z TYM jakośsobie wszyscy damy radę bo się postaramy poskładać i tacie coś dołożyć....Ale moje zapytanie jest takie,...............
CZY W TAKIEJ SYTUACJI MOŻNA JAKOŚ LICZYĆ NA POMOC ZE STRONY Z NFZETU??????????MOŻE KTOŚ Z WAS COŚ WIE I POMOŻE UDZIELAJĄC ODPOWIEDZI.......Z GÓRY BARDZO WAM DZIĘKUJĘ......

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: CZY NFZ POMOŻE????????????? MOŻE KTOŚ COŚ PODPOWIE.....

HALO.....Czy może mi ktoś coś podpowiedzieć????

3

HALO.....Czy może mi ktoś coś podpowiedzieć????

Może po prostu nikt nie wie? Dziwne, nie?

5

Nic nie wiadomo jaka to operacja-napisałaś tylko,że biodra i jaki ma ona przynieść efekt.
Tu masz listę świadczeń nieobjętych refundacją:http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/sygnaly-ciala/swiadczenia-zdrowotne-nierefundowane-za-co-musisz-zapacic-sam_34049.html
To,że nie ma tam mowy o operacji biodra nie musi oznaczać,że będzie zrefundowana.Musisz mieć info od lekarza dokładnie co ma być operowane-przypuszczam,że to pewnie endoprotezoplastyka,skoro płatna-i cel operacji.Z takim papierkiem wybierz się do lokalnego oddziału NFZ i Ci wszystko powiedzą.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » CZY NFZ POMOŻE????????????? MOŻE KTOŚ COŚ PODPOWIE.....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024