Wątpliwości chyba - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Wątpliwości chyba

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Wątpliwości chyba

Chyba potrzebuje rady. Sama nie wiem jak powinno być. Jestem w związku z mężczyzną od kilku miesięcy. Rozstalam się z innym w trakcie jak poznałam tego obecnego. Wczesniej bylam jeszcze z innym przez 4 lata ale mnie zostawił.  chyba mnie zdradzał i go szpiegowałam. Chodzi jednak o teraz. Mój obecny mężczyzną jest zazdrosny i wścieka się że  zagladam na pfofil tego ż którym byłam te 4 lata i myślę o nim dość często. Mówi że co to wkurza  i że tak niszczy nasz związek. Mówię mu że przesadza a on że to nie normalne , że mam dbać o nas teraz a nie myśleć o przeszłości. Co sądzicie czy to ja jestem winna czy mój obecny przesadza???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wątpliwości chyba

Ale tęsknisz za tamtym? Po co wchodzisz na jego profil? I często to robisz?
Ja bym nie chciała  żeby mój mąż obserwował swoją byłą... Obserwował, zaglądał co słychać, oglądał jej zdjęcia... Raz, z ciekawości przeżyję ale jakby regularnie, na bieżąco, to byłabym zazdrosna.

3

Znam kilka osób, które utrzymują przyjacielskie kontakty z ex, rozstali się w zgodzie i rzeczywiście mają przyjacielskie relacje (nie ma szpiegowania, śledzenia, obserwowania, itp), nie poświęcaj im więcej czasu niż innym znajomym.
W twoim przypadku to chyba nie jest ten wariant, ty chyba za nim tęsknisz - trochę myślami jesteś z nim, a twój obecny facet chciałby być z tobą, a nie w trójkącie. Wydaje mi się, że twój chłopak ma rację - jakbyś się czuła na jego miejscu, gdyby to on obserwował każdy ruch swojej ex, gdzie jedzie na wakacje, z kim, itd zamiast spędzać czas z tobą?

4

Jezeli osoba, ktora kochasz mowi Ci ze cos co robisz ja rani, a zaprzestanie nie jest dla Ciebie wielkim poswieceniem dlaczego tego nie zrobisz? Przykro mi ale Twoj facet ma racje. Jestes z nim czy myslisz o bylym? Zastanow sie.

5

Zgadzam się z odpowiedziami, które padły. Każdy jest w większym lub mniejszym stopniu ciekawski, także sprawdzenie profilu swojego ex jest ok. Ale jeśli robisz to nieustannie, coś dziwnego Cię do niego ciągnie to już niepokojący sygnał. Może nie pogodziłaś się z tym, że Wasz związek się skończył? Musisz to sobie poukładać w głowie. Nowy związek na siłę, by zapomnieć o byłym to nic dobrego, ale jeśli u Was obecnie jest inaczej, chcesz być z tym chłopakiem to nie możesz się tak zachowywać bo to rzeczywiście może być odbierane niekorzystnie. Jeśli mój facet tak by sprawdzał profil swojej byłej z którą był tyle lat to bym się czuła bardzo niepewnie i to chyba normalna reakcja. Jeśli możesz to przestań to robić, jeśli możesz ale nie chcesz to już jest problem, takie jest moje zdanie.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Wątpliwości chyba

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024