Chcę usunąc konto - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chcę usunąc konto

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez ewa333 (2017-10-14 16:56:41)

Temat: Chcę usunąc konto

Zmieniam ten post, ponieważ brzmi głupio i spotkałam się z nieprzyjemnym komentarzem. Nie chce by ten post był tematem żartów, kpin. Już wiele razy spotkałam się z nieprzyjemnymi komentarzami tutaj po których wychodziłam z okropnym nastrojem psychicznym...

Nie mam ochoty być na tym portalu. Liczę się z tym, że dostanę ostrzeżenie, ale nie wiem jak się usuwa tutaj konto. Bardzo bym prosiła administratorów o zlikwidowanie tego konta.

Wcześniej było pytanie: Jak zagadać do chłopaka?
Przepraszam za kłopot, już więcej się to nie powtórzy. Żegnajcie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chcę usunąc konto

Postaraj się do tego czasu dorosnąć tak ze cztery lata, żeby przestac mieć rozkminy jak 16-latka, to jest szansa, że bedziesz wiedziala co zrobić ...

3

Przyjaciółka mówiła "kobiety podrywa się rozmawiając z nimi". Wiesz jaki wniosek dla Ciebie? Rozmawiaj z nim.
Bądź blisko, dawaj znaki, gesty. Czasem odnoszę wrażenie, że współczesne dziewczyny słabiej podrywają niż pokolenie lub dwa pokolenia starsze.

4 Ostatnio edytowany przez ewa333 (2017-10-14 16:41:11)

Iceni napisał/a:

Postaraj się do tego czasu dorosnąć tak ze cztery lata, żeby przestac mieć rozkminy jak 16-latka, to jest szansa, że bedziesz wiedziala co zrobić ...

Postaraj się być trochę milszą/milszym a będzie Ci się lepiej żyło wink Takie zachowanie, które teraz przedstawiasz -  zachowują się rozgoryczeni, nieszczęśliwi ludzie. smile

5

ewa333 napisał/a:
Iceni napisał/a:

Postaraj się być trochę milszą/milszym a będzie Ci się lepiej żyło wink Takie zachowanie, które teraz przedstawiasz -  zachowują się rozgoryczeni, nieszczęśliwi ludzie. smile

A widzisz... ostatnio jestem bardzo szczęśliwa, ale mimo to jak widze posty dziewczyny, ktora jest już w końcu młodą k o b i e t ą i ma dylematy typu "co on myśli, bo kiedyś tam pokazal mi gdzie jest toi toi" to mi nadal rece opadają...

Odrobinę inicjatywy. Pyta się, czy zostajesz na noc - zostan na noc. Bedziecie w koncu MUSIELI zacząć rozmawiac...

6

Hm, całkiem niedawno miałas takiego samego focha ...

ewa333 napisał/a:

Założyłam tutaj konto, bo liczyłam na to, że będę mogła liczyć na odrobinę słów otuchy, pomocy, rady od kogoś starszego (jak od rodzica) a jedynie co tutaj słyszę to raniące mnie słowa od dorosłych ludzi, jeżdżenie mnie między słowami jaka to ja zła jestem. W ostatnim poście ktoś ma mnie za trolla a ja tylko mówię jak się czuję.
Ja sobie nie radzę, czuję się samotna. Rodzice mi nigdy nie potrafili pomóc - ze wszystkimi problemami zostałam sama od dziecka.

Jedynie pobyt tutaj nauczył mnie, że dorosłym nie można ufać, że dorośli są źli i chamscy.
Nie chce tutaj być, bo jedynie płaczę a nic mi tu nie pomaga.
Jestem wdzięczna, że poznałam tutaj tylko jedną osobę(z którą piszę na gg), która potrafi mnie wysłuchać i wesprzeć. Nie mam serca juz więcej mu się żalić. Jeśli to czytasz - dziękuję.

7

a moderatorka mówiła, abyśmy cytowali całą wypowiedź, aby nas nie robili w bambuko...

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chcę usunąc konto

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024