Bolesne miejsce a seks - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Bolesne miejsce a seks

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Bolesne miejsce a seks

Mam dość nietypowy problem, który ignorują lekarze, do których zwracam się z prośbą o pomoc. Gdy uprawiam seks i partner nie zahacza o tylną ścianę pochwy, jest przyjemnie, ale jakikolwiek dotyk tego miejsca to najsilniejszy ból, jaki znam. Tu nie chodzi o żadną pochwicę, penis wchodzi, nie zaciskam mięśni ani nic, ale ta tylna ściana pochwy jest strasznie problematyczna. Gdy ginekolog robiła mi badanie, wszystko było w porządku do momentu, gdy dotknęła tę tylną ścianę. Dosłownie zaczęłam wyć z bólu. Z tego powodu najbardziej lubię seks oralny, bo tradycyjny to jest zawsze loteria - zahaczy czy nie. Chciałabym się pozbyć problemu, byłam u paru lekarzy. Ba, robiłam różne badania i nic nie wyszło. Najgorsze jest to, że przy drobnym zabiegu, kiedy lekarka mnie znieczuliła, w tym miejscu nadal odczuwałam silny ból. Już nie wiem, co jest ze mną nie tak. Ale może któraś z Was miała podobnie i jest mi w stanie coś doradzić, np. polecić dobrego lekarza w południowej Polsce. Nie wiem, może trzeba tam porazić nerwy botuliną, coś naciąć - sama nie wiem. Przednia ściana pochwy jest bezproblematyczna, jej dotykanie do czysta przyjemność, ale tylna to ból, jakby mnie ktoś rozrywał na części.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez chomik9911 (2017-09-23 11:00:43)

Odp: Bolesne miejsce a seks

Jeśli chcesz, mogę Ci na maila polecić ginekologa z Lublina. Wiem, że lokalizacja pewnie daleka, ale znam osoby które dojeżdżają do niego z Wrocławia i innych miast, może warto spróbować..

3

Panowie co mają duże penisy spotykają się z problemem, że nie mogą swobodnie seksu uprawiać, bo uderzają swoje dziewczyny w ścianę macicy. Twój tak ma? I masz poobijaną macicę?

Gary napisał/a:

Panowie co mają duże penisy spotykają się z problemem, że nie mogą swobodnie seksu uprawiać, bo uderzają swoje dziewczyny w ścianę macicy. Twój tak ma? I masz poobijaną macicę?

Myślę, że problem tkwi w czymś innym, bo to boli podczas dotyku - nawet jak sama się tam dotknę, zrobi to lekarka. Czasem po prostu nawet bez dotyku boli. Byłam z tym u 5 różnych ginekologów, ale żaden nie potraktował tego poważnie. Albo uważali mnie za histeryczkę albo uważali, że globulki na suchość pochwy rozwiążą problem. Jedna babka stwierdziła, że pomoże wibrator. Tylko ja nie jestem nastoletnią dziewicą, która chce sobie porozciągać to i owo. Kiedyś nie miałam żadnych problemów, a teraz to boli przy jakimkolwiek dotyku, a czasem i samo z siebie.  Lekarze w ogóle nie rozumieją w Polsce, czym jest ból i o to chyba rozbija się cała kwestia.:(

5

Napisz do mnie na priva...

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Bolesne miejsce a seks

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024