prezerwatywy a dni płodne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » prezerwatywy a dni płodne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: prezerwatywy a dni płodne

Może głupie pytanie, ale dopiero zaczęłam współżycie, więc tak naprawdę dopiero co zaczęłam się interesować antykoncepcją, bo kiedy wcześniej długo byłam singielką, nie było mi to do niczego potrzebne ^^
Czy bezpiecznie jest uprawiać seks używając prezerwatyw, mając dni płodne? Bo w tym tygodniu z chłopakiem kochaliśmy się wiele niemal codziennie, a ja mam dni płodne. Wiem że prezerwatywy to 98% skuteczności, ale jeśli w tym okresie łatwiej zajść w ciąże; zachowywać jakąś większą ostrożność?
Z góry dziękuję za odpowiedz,pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-08-20 14:26:31)

Odp: prezerwatywy a dni płodne

Jezeli nie masz/nie macie doswiadczenia w dni plodne lepiej uzywajcie prezerwatyw z srodkiem plemnikobojczym. To dodatkowe zabezpieczenie w przypadku, kiedy prezerwatywa sie zsunie, peknie itp. lub jeszcze lepiej jakis oddzielny srodek plemnikobojczy (globulki, pianki itp) plus typowa prezerwatywa.

3

Dokładnie tak, choć ja mimo wszystko jestem bardziej zwolenniczką pigułki.

4

ja bym wybrała prezerwatywy i środek plemnikobójczy - większa pewność. na rynku jest ich dużo, u mnie np najfajniej się sprawdził contragel:) poszukaj swojego ulubionego.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » prezerwatywy a dni płodne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024