Przez frenzone nie wieze w milosc odwajemniona - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przez frenzone nie wieze w milosc odwajemniona

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez kriss222 (2017-08-28 07:07:45)

Temat: Przez frenzone nie wieze w milosc odwajemniona

Do moderatora: Jeżeli naruszyłem regulamin forum to powinienem zostać o tym poinformowany a nie ot tak zamykać mój temat. Na tym forum jest bardzo dużo wartościowych ludzi którzy swoim doświadczeniem chcą pomóc innym. A tak na marginesie często odwiedzam forum w widzę sporo wątków które zaśmiecają forum albo te same wątki o tym samym tytule utworzone przez dwóch rożnych użytkowników walające sie po forum tygodniami i co?? I NIC z tym sie nie robi bo po co.

Witam wszystkich, ponownie zwracam się do was o poradę. Mój problem polega na tym że po tym całym frendzonie mam problem z nawiązaniem nowej relacji . Tutaj link do mojej historii http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=100399. Taki mały skrot histori : Facet 28 lat ktory nigdy nikogo nie mial laduje w frendzone z kobieta z dzieckiem.

Juz sie pozbieralem po tamtej relacji ale ona zostawila ryse w mojej psychice. Ryse taka ze nie wierze ze jakas kobieta moze odwzajemnic moją milosc,  pozakladalem portale rankowe  z dwoma kobietami mialem taka sytuacje ze fajnie nam sie pisalo i moglismy sie spotkac ale ja sie poprostu balem sie, ze znowu historia sie powtorzy. Bo jak pisalismy z soba to juz ucucie do tej kobiety zaczelo sie u mnie pojawiac(wiem ze za szybko ale takim jestem typem) i ten strach ze w realu nakrece sie  na maksa a od jej strony nic nie bedzie i zaproponuje mi przyjazn.

Frendzone utwozył mi w glowie blokde ktora nie potrafie zniszczyc, ale nie chce przez cale zycie isc samotnie bo chyba osiagnolem juz taki wiek ze brak tej drugiej osoby zaczyna byc odczuwalny .

Z gory dziekuje za zainteresowanie i odpowiedzi, za bledy przepraszam bo po tym wszystkim zaczelem popadac w jakas depresje chyba.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przez frenzone nie wieze w milosc odwajemniona

Twój temat został zamknięty tylko na chwilę (taka zaszła konieczność), po czym wyraźnie system zawiódł, dlatego nie został odblokowany, czego zwyczajnie nie zauważyłyśmy. Z drugiej strony zamiast zakładać kolejny, identyczny wątek, bo przecież sam fakt jego zamknięcia powinen dać do myślenia, wypadało chwilę się nad tym zastanowić. Poprzedni temat otworzyłam, dubel oczywiście zamykam. W przyszłości, jeśli coś będzie niejasne - zamiast samowolnie łamać zasady, proszę o kontakt mailowy.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przez frenzone nie wieze w milosc odwajemniona

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024