Dziewczyna zrażona związkiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna zrażona związkiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez Filip2205 (2017-08-24 12:17:46)

Temat: Dziewczyna zrażona związkiem

Witam, przepraszam z góry, że facet szuka odpowiedzi na kobiecym forum.
Sprawa wygląda tak: Dziewczyna, zagubiona i zamknięta w sobie zraziła się związkiem, tym że podświadomie chciałem, żeby była tylko moja, byłem mega zazdrosny o praktycznie wszystko. Chciałem i chcę dla Niej jak najlepiej, kochałem ją zawsze i będę kochał, ale ona mówi, że to koniec, mimo że nawet nie dała sobie szansy na zobaczenie, że się zmieniłem, że zobaczyłem swoje błędy, przez które nie potrafiła oddać mi miłości, co spowodowało to, że skłamała mnie, że popełniła zdradę, co miało spowodować nasze zerwanie. Czy ona się obwinia? Czy możliwe, że potrzebuje czasu? Co Wy o tym uważacie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna zrażona związkiem

Ja mysle, ze ma cie tak, czy inaczej dosc - zmieniony czy nie - bez znaczenia. Nie ma "obowiazku" dawania drugiej szansy tylko dlatego, ze ktos sie zmienil. Mleko sie rozlalo i tyle.

3

Odp: Dziewczyna zrażona związkiem

Odpuść na jakiś czas, daj jej troche odetchnać i niech emocje opadną, bo ona biedna nawet zastanowic sie nie moze bo ty chcesz juz wszystko wiedziec zrobic, zeby juz sie zastanowiła i juz ci wybaczyła normalnie jak torpeda tongue Przepros i to wszysko, niczego na niej nie wymuszaj. Z zazdroscia to cos zrob i nie w jejedn dzien czy tydzien bo to tak nie działa. Albo komus ufasz albo nie.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna zrażona związkiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024