2 tygodnie temu rozstałam się z facetem. Ogólnie od jakiegoś czasu nam się nie układało. Był leniem, szukał kogoś kto będzię mu matkować, nie okazywał mi zainteresowania, ciągle dogadywał, zaczął czepiać się mojego dziecka (dziecko nie jest jego). Naglę zaczął mu przeszkadzać.. Na imprezie u znajomych poznałam Jego, od razu mi się spodobał. Nie dość, że przystojny, to i kulturalny. Usłyszałam nawet od niego kilka komplementów. W którys weekend pojechałam ze znajomymi na mazury, bez partnera bo on wolał jechać do kolegów. Na mazury przyjechał też On. Było super, dużo rozmawialiśmy, bawił się z moim dzieckiem. Problem polega na tym, że to znajomy mojego byłego . Nie wiem czy on wie, że się rostaliśmy. Niby widział mnie na badoo, bo wyskoczyło ze się minelismy, ale co z tego jak na mój profil nawet nie wejdzie. Raczej nie mam u niego zadnych szans, a sama boję się zrobić pierwszego kroku, boję się osmieszenia, tego ze powie o tym mojmu ex. Najgorsze jest to, ze chyba naprawdę się w nim zakochałam. Mieszkając z exem ciągle lapałam się na tym, że myslalam o nim, porownywalam ich do siebie, fantazjowałam. Teraz dalej o nim myślę. Powiedzcie mi jak Wy to widzicie, co wy byście zrobiły?
Temat: zakochałam się w koledze byłego :(
Zobacz podobne tematy :
Odp: zakochałam się w koledze byłego :(
Drobnymi krokami... Najpierw "Cześć! Co u Ciebie?" .... "Ja niestety rozstałam się z XX".