Witam. Jest to mój pierwszy post i w sumie to nie wiem czy wybrałem dobry dział, proszę o zrozumienie.
Otóż nazywam się Kamil, mam 16 lat. Od ponad roku jestem w związu z Magdą ( losowe imię ), wypala się niestety ta miłość. Otóż Magda ma kolężankę Sylwie ( losowo), która mi się podoba i ja jej też, widać, że coś pomiędzy nami jest. Byłęm z nią w sobotę na weselu bo Magda nie mogła. Tańczyliśmy, piliśmy i wyszło tak, że w naszych okolicach jest koncert na który razem postanowiliśmy iść ( Tak, idę z koleżanką mojej obecnej dziewczyny ). Myślę już od tygodnia, żeby z nią zerwać i o wszystkim jej powiedzieć, aczkolwiek jest bardzo wrażliwą osobą i nie jestem pewien jak zareaguje na to. Moglibyście mi coś doradzić jak to zrobić ? Tak czy siak chce z nią zerwać, nie chodzi nawet o Sylwie. Najgorsze jest to, że chodzą ze sobą do jednej szkoły, klasy. I obie mają już prawie po 18 lat. Proszę o jakieś rady.
Temat: Zakochałem się chyba
Zobacz podobne tematy :
Odp: Zakochałem się chyba
Napisz do "Bravo Girl".
Albo na Bracia Samcy.
Gdziekolwiek, byle nie tu. To forum dla osob pelnoletnich.
Zaproponuj im trójkąt i baw się dobrzd.
Autora zmuszona byłam pożegnać, dlatego dalsze istnienie wątku nie ma sensu i zostaje zamknięty.