Czy jestem gejem? Jestem w zwiazku z dziewczyna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy jestem gejem? Jestem w zwiazku z dziewczyna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy jestem gejem? Jestem w zwiazku z dziewczyna

Witam

Moj problem dotyczy glownie stref intymnych oraz psychologicznych. Strone ta znalazlem przez przypadek. Od czasu do czasu czytalem co nieco i widze, ze jest tu wielu wartosciowych ludzi.

Otoz, mieszkam z moja dziewczyna azjatka w Chinach. Przeprowadzilem sie do niej okolo rok temu. Jestesmy dla siebie pierwszymi partnerami seksualnymi. Ja mam 26 lat, ona dwa lata mlodsza. Azjatki zawsze mnie pociagaly, od malego bylem zapatrzony w te przesliczne buzie, oczka. Czulem od nich taka moc seksualna, ze na sama mysl robilo mi sie goraco.

Na poczatku bylo ciezko. Ja jestem z reguly czlowiek nerwowy, malo spie a strasznie duzo mysle, nie moge sie zrelaksowac I przez to nasz seks to katastrofa, gdyz moj penis odmawial posluszenstwa. Jak wspomnialem, jestesmy dla siebie pierwszymi partnerami seksualnymi wiec byl to dla mnie jeszcze wiekszy ciezar.
Wiele razy nie potrafilismy sie dogadac, ona jest malomowna, nie wyraza za bardzo swoich uczuc, do tego ciezko z nia rozmawiac o problemach w zyciu, zwiazku, bo od razu sie zamyka w sobie i potrzebuje czasu. Nie powiem, ze wplynelo to na moja samoocene, nie lubie tzw. "ciszy" z jej strony, jesli mamy jakis problem. Jest to wowczas zamiatanie problemu pod dywan.

Zauwazylem, ze z czasem przestalem uwazac seks za cos przyjemnego. Wiecej mnie bolalo, nie odczuwalem przyjemnosci, balem sie strasznie, ze jej nie zadowole. To byl moj problem numer jeden: zawsze sie balem, ze jej nie zadowole, ze moj penis nie bedzie gotowy. Nie potrafie sie tego pozbyc. To siedzi strasznie gleboko.

Dlatego, zeby podniesc swoja samoocene, kupilem kilka preparatow i wowczas seks byl jak najbardziej przyjemny. Lubilem to, gdyz strach poszedl w niepamiec I moglem sie zrelaksowac. Czulem moc tabletki, a ta dodawala mi sil.
Gdy nie biore tych tabletek, nie moge sie zrelaksowac, duzo analizuje, praktycznie nie czuje swojego penisa. To tez jest cos, co mnie martwi, bo czesto nie czuje jak penetruje swoja kobiete.

Te leki i analizy doprowadzily mnie do lekkiej depresji, bo jestem czlowiekiem z wysokim libido. Czesto mam ochote, mam duzo pomyslow, seksowna partnerke, ale moj penis odmawia posluszenstwa. Czytalem gdzies, ze penis I umysl podczas seksu stanowia jednosc. Jesli jedno szwankuje, to drugie nie zadziala.

Gdy moj penis odmawia posluszenstwa i nie moge zadowolic partnerki, wkrada sie w umysl tak wielka rozpacz, przygnebienie, ze czuje sie jak jakas ciota i wowczas moja pewnosc siebie osiaga poziom zerowy(ach ta piep*ona perfekcyjnosc). Wowczas dopadaja mnie mysli, ze pewnie jestem gejem itp. I te mysli sa tak destrukcyjne, ze pozbawily mnie na chwile obecna jakiejkolwiek ochoty na seks. Moj penis jest w stanie erekcji dopoki nie wejde w swoja partnerke. Potem opada, bo rozpamietuje jak glupi swoje dawne porazki odnosnie mojego penisa. Widze jak moja kobieta chce uprawiac seks, a ja sie tak boje. Tak bardzo, ze az czasami sie trzese.

Te mysli odnosnie bycia gejem doprowadzily mnie do rozstrojenia nerwowego. Jestem typowym amatorem w sprawach seksu. Malo wiem na tem temat. Wciaz odkrywam co mnie podnieca, a co odrzuca. Nie wiem czemu, lubie jak kobieta podczas seksu odgrywa jakas role. Lubie na przyklad jak gra brak szacunku, zainteresowania wobec mnie - to jest moj taki dziwny fetysz. Strasznie mnie to pobudza.

Ostatnio bylem w dziwnym amoku, glowe mialem pelna dziwnych mysli, podswiadomosc wmowila mi solidnie, ze jestem do niczego, ze nie zadowole swojej partnerki, ze tak naprawde bylem ukrytym gejem itp. Nie uprawialem seksu z partnerka przez kilka dni. Gdy ona byla w pracy, bylem taka napalony, ze musialem sie masturbowac, a moja podswiadomosc mi wmowila, ze musze zrobic cos dziwnego. Cos jak gej, ku*wa. Sam nie wierze, ze to zrobilem. Wzialem wiec antiperspirant I udawalem, ze to penis I wkladalem sobie to do buzi. Nie czulem, zeby to bylo seksowne ani nic, ale moja podswiadomosc mi mowila, ze to prawidlowe, ze poczuje sie przy tym dobrze. Bylo na odwrot. Czulem sie z tym bardzo zle, zupelnie jak jakis psychiczny i do tej gej.

Jestem w teraz w naprawde dziwnym amoku. Wiem tylko tyle, ze nigdy tego nie powtorze. Zrobilem to bo prostu bylem ciekaw jak to jest, bo wciaz odkrywam co mnie podnieca a co nie.

Te odkrycia, mysli o byciu gejem itp. pojawiaja sie zawsze, kiedy jestem slaby, zrozpaczony, pozbawiony nadziei. Wtedy i tylko wtedy jestem zmieszany odnosnie swojej orientacji.
Gdy natomiast jestem pewny siebie, pelny energii, spelniony to wowczas czuje sie w stu procentach heteroseksualny, seks jest bardzo dobry, widze swiat w wielu kolorach i nigdy w zyciu bym nie pomyslal, ze jestem gejem. Do tej pory, gdy mieszkalem w Polsce zawsze pociagaly mnie tylko kobiety.

Czy ja mam depresje? Moze mi ktos pomoc?
Jestem w Chinach, nie mam tutaj przyjaciol, nie wiem jakiego doktora tu znalezc. Jest naprawde ciezko.

Prosze o pomoc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jestem gejem? Jestem w zwiazku z dziewczyna

Wg mnie nie jesteś gejem. Młodym chłopcom często "nie staje", bo wyobrażają sobie, że będą mieli silną erekcję przez godzinę seksu, to to tak nie działa. Np. jak robię minetkę, to mi się podoba, jestem podniecony, ale zdarza się, że nie mam super twardej erekcji. Inni też tak mają. To normalne.

Młody chłopak w takiej sytuacji myśli "ojej! Nie jestem podniecony! Co ona sobie o mnie pomyśli? A jak mi nie stanie to co będzie?" Myśli zaczynają krążyć, zamiast seksu głowę zajmuje problem. Potem gdy fajnie byłoby wejść w cipkę powstaje panika, dziewczyna to widzi, razem próbują rozwiązać problem. Wpadają w spiralę niepowodzenia. Upada cały ich seks. Kończą niezadowoleni. Negatywne uczucia sa pielęgnowane do następnego razu jak choroba. I z tą chorobą zaczynają następny seks... to się pogłębia i pogłębia.

Ktoś musi to błędne koło przerwać. Dziewczyna może to zrobić. Chłopak może to zrobić. Jak? To zależy od ludzi... Czy dasz radę się dotykać jeśli jesteście razem i mieć orgazm (= Ty orgazm). Czy ona da radę tak zrobić? CZy ona da radę zrobić oral w twoją stronę do twojego orgazmu? Czy dasz radę zrobić jej minetkę do orgazmu? Od czegoś co sprawia Wam przyjemność trzeba zacząć. Spróbujcie swoich możliwych stref erogennych... sutki? szyja? uszy? dekolt? oliwka? kąpiel? Ona w ogóle Cię podnieca? Fantazjujesz o niej?

3

Tak, podnieca mnie, gdy jestem spokojny zrelaksowany. Wowczas moje cialo az paruje, gdy jestem przy niej.

Natomiast, gdy pozwalam sobie za duzo myslec, analizowac, wowczas cokolwiek ona nie zrobi to I tak mnie nie pobudzi. Nie rozumiem tego.

Widzisz, Gary ona jest typem czlowieka, ktorego trzeba wszystkiego uczyc. Od podstaw, zupelnie jak ja. Ona nie wie jak mnie pobudzic, nie wie co zrobic. Mysli, ze jak sie rozbierze to wowczas bede gotowy,a tak to nie dziala. Nie zabiera sie za mnie, zeby mnie pobudzic.
W sumie to wyglada tak:

1. Jestem napalony
2. Zabieram sie za gre wstepna(tutaj robie kilka fajnych rzeczy)
3. Robie to powoli, delikatnie, po czym schodze na dol, zeby zajac sie jej cipka
4. Gdy juz jest mokra, prosi mnie bym w nia wszedl

No I wlasnie tutaj jest problem. Ja jestem typem czlowieka, ktory nie potrafi na zawolanie, lub gdy sie rozbierze lub gdy zobacze ja naga, miec naprawde silny wzwod. Ja tez potrzebuje cos na przykladzie gry wstepnej(jakiegos glebszego uczucia), ktora ona niestety nie robi. A zazwyczaj musze juz wejsc, bo inaczej nie bedzie juz mokra.
Powtarzamy ten sam schemat przez prawie rok i stad czuje na sobie ogromny ciezar. Ona mi mowi, ze nie wie jak to zrobic, wiec ja napalony, jesli chce uprawiac seks musze dzialac jak robot (w jedna strone tylko). Zazwyczaj ona lezy na lozku z rozszerzonymi nogami i hola hop, dzialaj panie.
Nabawilem sie niepewnosci, bo wiem co musze zrobic i boje sie, ze nie wyjdzie.

Opisales w swoim poscie wszystko to co sobie wlasnie wyobrazam - silna erekcja przez godzine czasu, zaczynam krazyc wokol problemu i powstaje bledne kolo. Ta choroba co wspomniales to jak strzal w dziesiatke. W rezultacie mysle, ze nie jestem prawdziwym facetem.

Jesli chodzi o orgazm, to mowi, ze robie swietna minetke. Ona to uwielbia, tylko jak dlugo bede to minetke robil. Ona przeciez potrzebuje penetracji.

4 Ostatnio edytowany przez Sylwia720 (2017-08-13 11:07:39)

Hej,

mysle ze problem moze brac sie z Twojego "nadmiernego" myslenia. Mialam kiedys prawiczka, na poczatku wszystko super, seks kilka razy dziennie, szybko i mocno czyli tak jak lubie smile Po jakims czasie zaczal pojawiac sie problem, z tym ze on mial erekcje, ale zanim do czegokolwiek doszlo. Podeszlam do tego ze spokojem, nie robilam dramatu, probowalismy spokojnie, choc on byl ciagle postresowany. Poszedl do lekarza, fizycznie wszystko ok.

w miedzyczasie sie rozstalismy, bo wpadl na dziwny pomysl oswiadczyn. A ze dalej sie przyjaznimy, wiem w czym byl problem. Wedlug jego wyobrazen (moim zdaniem nie zgrywajacych sie z rzeczywistoscia), bylam dla niego "idealem" dziewczyny z wygladu. I to sprawialo ze ciagle sie stresowal ze go zostawie, ze na mnie nie zasluguje i tym podobne bzdety - a facet naprawde madry i przystojny, wiec naprawde tego nie rozumiem. Generalnie mysle ze go stresowalam smile
Dlatego na zone wybral sobie dziewczyne ani ladna ani brzydka, tak jak on, z malej miejscowosci (dla niego to tez mialo podobno jakies diametralne znaczenie, czego nie rozumiem, ale on wlasnie strasznie duzo mysli, nie zawsze w dobra strone kombinuje). Generalnie, przy tej, wg niego "realnej dla niego" partnerce, problem zniknal.

Ty tez piszesz, ze dla Ciebie Azjatki zawsze byly "idealem" jesli chodzi o wyglad, dlatego mi sie to nasunelo - moze nie potrzebujesz tabletek na penisa tylko czegos na uspokojenie (piszesz ze trudno Ci sie zrelaksowac)? w najgorszym razie moze sprobowac z inna partnerka...?

Edit: Hehe, ja sie wymadrzylam,a Ty w miedzyczasie napisales posta smile to w takiej sytuacji musisz pogadac z partnerka o swoich potrzebach. Troche dziwne ze ona nic nie robi. Wiadomo, ze facet tez potrzebuje pieszczot szczegolnie jak sie kocha z partnerka ktora juz zna.

Pozdrawiam i nie lam sie, kobiety potrafia byc wyrozumiale, rozmowa z partnerka tez na pewno nie zaszkodzi

5

niepewny92 napisał/a:

Tak, podnieca mnie, gdy jestem spokojny zrelaksowany. Wowczas moje cialo az paruje, gdy jestem przy niej.
Natomiast, gdy pozwalam sobie za duzo myslec, analizowac, wowczas cokolwiek ona nie zrobi to I tak mnie nie pobudzi. Nie rozumiem tego.

Wg mnie zupełnie normalny problem. Za bardzo panikujesz po prostu. Takie rzeczy i objawy to normalka jak się jest młodym. Wyluzuj jeśli dasz radę. Lampka wina zamiast tabletki?

Widzisz, Gary ona jest typem czlowieka, ktorego trzeba wszystkiego uczyc. Od podstaw, zupelnie jak ja. Ona nie wie jak mnie pobudzic, nie wie co zrobic. Mysli, ze jak sie rozbierze to wowczas bede gotowy,a tak to nie dziala. Nie zabiera sie za mnie, zeby mnie pobudzic.

Takie niektóre dziewczyny są. Nic na to nie poradzisz. Jeśli ona się stara, to można ją nauczyć -- o ile masz tyle siły i cierpliwości, a ona jest chętna do pracy. Ona po prostu tego nie czuje...

1. Jestem napalony
2. Zabieram sie za gre wstepna(tutaj robie kilka fajnych rzeczy)
3. Robie to powoli, delikatnie, po czym schodze na dol, zeby zajac sie jej cipka
4. Gdy juz jest mokra, prosi mnie bym w nia wszedl

Nie wchodź w nią dopóki nie dostanie orgazmu. Przeczytaj Ian Kerner "Jej orgazm najpeirw".

No I wlasnie tutaj jest problem. Ja jestem typem czlowieka, ktory nie potrafi na zawolanie, lub gdy sie rozbierze lub gdy zobacze ja naga, miec naprawde silny wzwod.

Wg mnie normalnie reagujesz. Ja też wolę wchodzić w cipkę kiedy sam chcę, a ona jest oddana i uległa. Może też tak masz, że jak ona zaczyna rządzić, to ulegasz, a w tej sytuacji nie czujesz się komfortowo...

Ja tez potrzebuje cos na przykladzie gry wstepnej(jakiegos glebszego uczucia), ktora ona niestety nie robi. A zazwyczaj musze juz wejsc, bo inaczej nie bedzie juz mokra.

Hmmm... wydaje mi się, że jak dziewczyna jest oddana, nawet bierna, to ową grę wstępną dla Ciebie możesz sobie Ty zorganizować. Nie możęsz jej powiedzieć, aby Ci robiła loda? NIe robi? Przerywa po 30 sekundach?    Nie oczekuj od niej, że będzie non stop mokra, tak samo jak Ty nie masz non stop erekcji.  Jeśli dziewczyna się oddaje, chce seksu, nie robi tego na "odwal się", byle szybciej, byle było po wszystkim, to postaraj się z tego brać maksymalnie dużo radości i dla siebie i dla niej.

Powtarzamy ten sam schemat przez prawie rok i stad czuje na sobie ogromny ciezar. Ona mi mowi, ze nie wie jak to zrobic, wiec ja napalony, jesli chce uprawiac seks musze dzialac jak robot (w jedna strone tylko). Zazwyczaj ona lezy na lozku z rozszerzonymi nogami i hola hop, dzialaj panie.

Rozumiem. Ale ma orgazm od  minetki czy nie ma? Reaguje czy nie reaguje? Mokra jest od soczków z cipki czy od  śliny?
Robi loda? Fajnie? NIe fajnie? Za mocno? Za szybko? Handjob? Umie dotykać? Nie dotyka? Sutki masz wrażliwe?
Można nie mieć talentu, ale rzemieślniczo można seks też jakoś usprawnić.

Nabawilem sie niepewnosci, bo wiem co musze zrobic i boje sie, ze nie wyjdzie.

Opisales w swoim poscie wszystko to co sobie wlasnie wyobrazam - silna erekcja przez godzine czasu, zaczynam krazyc wokol problemu i powstaje bledne kolo. Ta choroba co wspomniales to jak strzal w dziesiatke. W rezultacie mysle, ze nie jestem prawdziwym facetem.

No czegoś Wam brakuje... Ona nie musi być geniuszem o ile się stara.

Jesli chodzi o orgazm, to mowi, ze robie swietna minetke. Ona to uwielbia, tylko jak dlugo bede to minetke robil. Ona przeciez potrzebuje penetracji.

Minetka do jej orgazmu. Potem penetracja dla Ciebie tak szybko jak chcesz... Oboje skończycie orgazmami, a rano z uśmiechami na buzi się przywitacie.
Jak nie wychodzi Ci minetka, to koniecznie przeczytaj książkę co podałem.
Jak dalej nie wychodzi, to pytanie czy dziewczyna się masturbuje. Jeśli tak, to trzeba jej masturbację do seksu włączyć.
Ona po prostu musi mieć orgazmy.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy jestem gejem? Jestem w zwiazku z dziewczyna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024