Foch dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Foch dziewczyny

Witam. Od dwóch miesięcy spotykam się z dziewczyną. Rozmawiamy naprawdę o wszystkim. Od kilku dni pracuje za granicą. Nasz kontakt nie pogorszył się. Powiedziałbym, że jest bardzo dobry. Rozmawiamy ze sobą codziennie po kilka godzin. W tym momencie oboje pracujemy. Ja w dzień, a ona od wieczora do północy i czasami dłużej. Mamy czas na rozmowy przeważnie gdy ona wróci z pracy. Jesteśmy wobec siebie szczerzy, bo ustaliliśmy, że mówimy sobie o wszystkim. Miałem już z nią sytuację, że czułem poczucie winy, że ją zdenerwowałem (oczywiście niecelowo). Z początku nie zdawałem sobie z tego sprawy, bo była to dla mnie błahostka. Gdy następnego dnia wyczułem od niej zdenerwowanie napisałem, że czuję swoją winne i przeprosiłem ją. Dałem jej do zrozumienia, że nie chce jej więcej denerwować i że odezwę się jak zmądrzeję. Momentalnie odpisała mi, że sama też nie jest bez winy i żeby nie robić problemów tam gdzie ich nie ma. Ucieszyło mnie to, że wszystko sobie wyjaśniliśmy. Wielokrotnie powtarzała mi, że nie obraża się bo nie jest dziewczynką. Wspomniała też, że ma trudny charakter, że potrafi się denerwować i najlepiej w tych momentach nie rozmawiać z nią bo nie chce powiedzieć coś co mogłaby później żałować. Wczoraj miałem taką sytuację, że pracowała do późnej godziny. Pisała mi, że jest jej ciężko, że chciałaby być ze mną porozmawiać, ale nie ma szans po jeszcze długo będzie pracować.  Próbowałem ją pocieszyć i napisałem jej, że porozmawiamy jutro na spokojnie. Odpisała, że wątpi czy znajdzie jutro czas, bo codziennie są plany niezależne od niej ( musi dostosować się do szefowej z którą mieszka). Napisałem jej czy znajdzie dla mnie czas. Odpisała, że to nie tak. Tylko, że nie ma tu zbyt wiele do powiedzenia. Odpisałem, że będę czekał. Napisała, że znajdzie czas tylko nie wie ile i kiedy. Wolałaby być teraz ze mną niż tutaj. Dla jej dobra odpisałem by skupiła się na pracy, że jak nie porozmawiamy jeden dzień to nic się nie stanie. Na co ona, że skoro tak twierdzę, że to nic to ok i smutna mina. Odpisałem jej, że nie chcę żeby miała przeze mnie problemy. Chcę i pragnę rozmów z nią, ale nie mam na to wpływu. Nic już nie odpisała. Dziś rano napisałem do niej to mi nie odpisała. Zadzwoniłem do niej nie odebrała, ale zaraz sama oddzwoniła. Porozmawialiśmy krótko bo nie miała jak rozmawiać. Zadzwoniła później tak jak ją prosiłem. Okazało się, że jest zła na mnie, że nie chce z nią rozmawiać. Powiedziałem jej, że to przecież dla jej dobra robię, a ona, że zawsze tak jest jak ktoś chcę dobrze. Niby sobie wszystko wyjaśniliśmy, ale nie wiem co mam dalej robić. Czekać aż ochłonie i sama się odezwie?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Nitka997 (2017-07-29 21:56:20)

Odp: Foch dziewczyny

Napisz jej tak  : kochanie , kiedy pisalem Ci ze nic sie nie stanie jak jeden dzien nie porozmawiamy  chodzilo mi tylko o Ciebie zebys miala spokojna glowke :* i chociaz sie zatesknilem przez ten jeden dzien dla Ciebie znioslem to dzielnie :*  oslodzisz mi nastepnym razem takie chwile Twoim zdjeciem na ktorym usmiechasz sie jak tylko Ty potrafisz  :*  :* i nie zlosc sie. Ja mysle o Tobie o kazdej porze dnia i nocy zlosnico moja  smile .   ........ no kobitka pomyslala ze dla Ciebie jeden dzien bez kontaktu z nia to nie tragedia  wink swiezy zwiazek no i poczula sie nie uwielbiana  wink

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024