Jeśli mówisz chłopakowi że ci sie strasznie podoba i że chciałabyś z nim być to jesli mu nie zalezy i jesli on nie czuje tego samego to ucieka, urywa kontakt, olewa, daje ci jasno do zrozumienia ze cie nie chce i tak dalej prawda ?
A jeśli nie ucieka tylko wciąz utrzymuje kontakt i to nie taki na odczep się tylko wrecz przeciwnie, jest mega kochany to znaczy ze moze coś tez czuć ?
Chyba można powiedziec ze tak tylko problem w tym ze nigdy nie powiedzial ze jest mna zainteresowany, jedyne co to ze kiedys mu sie poodobalam ale ze sie zniechecil. To takl krótko
Wiec o co chodzi skoro od 2 miesiecy nie ma dnia bez jego wiadomosci ?
Chodzi mu o przyjaźn ?
Czy jestem kolem zapasowym ?
Czy może mam jakś malenka szanse bo strasznie mi zalezy ![]()
Co myślicie ?
i co mam robić ?
Może pomogłaby tu zabawa w gonienie kroliczka jakbym"zniknela" na jakis czas to moze by zdal sobie sprawe ze mnie potrzebuje ?
Zapytaj sie jego
Jeśli mówisz chłopakowi że ci sie strasznie podoba i że chciałabyś z nim być to jesli mu nie zalezy i jesli on nie czuje tego samego to ucieka, urywa kontakt, olewa, daje ci jasno do zrozumienia ze cie nie chce i tak dalej prawda ?
A jeśli nie ucieka tylko wciąz utrzymuje kontakt i to nie taki na odczep się tylko wrecz przeciwnie, jest mega kochany to znaczy ze moze coś tez czuć ?
Chyba można powiedziec ze tak tylko problem w tym ze nigdy nie powiedzial ze jest mna zainteresowany, jedyne co to ze kiedys mu sie poodobalam ale ze sie zniechecil. To takl krótko![]()
Wiec o co chodzi skoro od 2 miesiecy nie ma dnia bez jego wiadomosci ?
Chodzi mu o przyjaźn ?
Czy jestem kolem zapasowym ?
Czy może mam jakś malenka szanse bo strasznie mi zalezy
Co myślicie ?
i co mam robić ?
Może pomogłaby tu zabawa w gonienie kroliczka jakbym"zniknela" na jakis czas to moze by zdal sobie sprawe ze mnie potrzebuje ?
Poza tym co wymieniłaś może być też inny powód. Być może nie chce Ci mówić tego wprost w obawie, ze nabierzesz pewności siebie i zaczniesz być lekko niedostępna.
Istotny może być tez powód dla którego wcześniej się do Ciebie zniechęcił.
Ja bym założyła, że Cię nie chce do związku, ale Twoje zainteresowanie jest dla niego przyjemne i je podtrzymuje z egoizmu. Plus pewnie liczy, że będzie seks
Ja bym założyła, że Cię nie chce do związku, ale Twoje zainteresowanie jest dla niego przyjemne i je podtrzymuje z egoizmu. Plus pewnie liczy, że będzie seks
On nie liczy, on ma seks.
Całą otoczkę związaną ze związkiem ma za to z głowy. ![]()
Też to obstawiam. Albo widzi w tobie tylko przyjaciółkę. Albo taką przyjaciółkę do łóżka. Albo... albo.
Jak facet chce związku to raczej jednoznacznie to okazuje albo wręcz o tym mówi. No chyba, że jest niedojrzały albo małolat. Może jedno i drugie. Ile macie lat?