Wybić go sobie z głowy ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wybić go sobie z głowy ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Wybić go sobie z głowy ?

Jeśli mówisz chłopakowi że ci sie strasznie podoba i że chciałabyś z nim być to jesli mu nie zalezy i jesli on nie czuje tego samego to ucieka, urywa kontakt, olewa, daje ci jasno do zrozumienia ze cie nie chce i tak dalej prawda ?
A jeśli nie ucieka tylko wciąz utrzymuje kontakt i to nie taki na odczep się tylko wrecz przeciwnie, jest mega kochany to znaczy ze moze coś tez czuć ?
Chyba można powiedziec ze tak tylko problem w tym ze nigdy nie powiedzial ze jest mna zainteresowany, jedyne co to ze kiedys mu sie poodobalam ale ze sie zniechecil. To takl krótko wink
Wiec o co chodzi skoro od 2 miesiecy nie ma dnia bez jego wiadomosci ?
Chodzi mu o przyjaźn ?
Czy jestem kolem zapasowym ?
Czy może mam jakś malenka szanse bo strasznie mi zalezy wink
Co myślicie ?
i co mam robić ?
Może pomogłaby tu zabawa w gonienie kroliczka jakbym"zniknela" na jakis czas to moze by zdal sobie sprawe ze mnie potrzebuje ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wybić go sobie z głowy ?

Zapytaj sie jego

3

kordelinek napisał/a:

Jeśli mówisz chłopakowi że ci sie strasznie podoba i że chciałabyś z nim być to jesli mu nie zalezy i jesli on nie czuje tego samego to ucieka, urywa kontakt, olewa, daje ci jasno do zrozumienia ze cie nie chce i tak dalej prawda ?
A jeśli nie ucieka tylko wciąz utrzymuje kontakt i to nie taki na odczep się tylko wrecz przeciwnie, jest mega kochany to znaczy ze moze coś tez czuć ?
Chyba można powiedziec ze tak tylko problem w tym ze nigdy nie powiedzial ze jest mna zainteresowany, jedyne co to ze kiedys mu sie poodobalam ale ze sie zniechecil. To takl krótko wink
Wiec o co chodzi skoro od 2 miesiecy nie ma dnia bez jego wiadomosci ?
Chodzi mu o przyjaźn ?
Czy jestem kolem zapasowym ?
Czy może mam jakś malenka szanse bo strasznie mi zalezy wink
Co myślicie ?
i co mam robić ?
Może pomogłaby tu zabawa w gonienie kroliczka jakbym"zniknela" na jakis czas to moze by zdal sobie sprawe ze mnie potrzebuje ?

Poza tym co wymieniłaś może być też inny powód. Być może nie chce Ci mówić tego wprost w obawie, ze nabierzesz pewności siebie i zaczniesz być lekko niedostępna.
Istotny może być tez powód dla którego wcześniej się do Ciebie zniechęcił.

4

Ja bym założyła, że Cię nie chce do związku, ale Twoje zainteresowanie jest dla niego przyjemne i je podtrzymuje z egoizmu. Plus pewnie liczy, że będzie seks

5

Makigigi napisał/a:

Ja bym założyła, że Cię nie chce do związku, ale Twoje zainteresowanie jest dla niego przyjemne i je podtrzymuje z egoizmu. Plus pewnie liczy, że będzie seks

On nie liczy, on ma seks. smile Całą otoczkę związaną ze związkiem ma za to z głowy. smile

6

Makigigi napisał/a:

Też to obstawiam. Albo widzi w tobie tylko przyjaciółkę. Albo taką przyjaciółkę do łóżka. Albo... albo.

Jak facet chce związku to raczej jednoznacznie to okazuje albo wręcz o tym mówi. No chyba, że jest niedojrzały albo małolat. Może jedno i drugie. Ile macie lat?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wybić go sobie z głowy ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024