Jak nie spalić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez Grasse (2017-07-23 08:49:36)

Temat: Jak nie spalić?

Poznaliśmy się na kursie tańca. Początkowo wydawało mi się, że po prostu chce być dla mnie miła, zresztą taka atmosfera panuje na tym kursie między wszystkimi. Potem wysłała mi zaproszenie na FB - myślałem, że rozsyła tak wszystkim, ale okazało się, że nie. Zaczęło mnie to intrygować coraz bardziej, zacząłem więc obserwować, jak się zachowuje tańcząc z innymi - wydawała się o wiele bardziej swobodna i wykazywała podejście raczej kumpelsko-przyjacielskie. A do mnie podchodziła tak jakby bardziej nieśmiało.

Co robić, żeby nic nie zepsuć? Dodam, że mam obsesyjną niekiedy obawę przed byciem nachalnym.

2

Odp: Jak nie spalić?

Nie wchodzić w przyjacielskie relacje.

3

Odp: Jak nie spalić?
Grasse napisał/a:

Co robić, żeby nic nie zepsuć? Dodam, że mam obsesyjną niekiedy obawę przed byciem nachalnym.

Zaproponować wyjście na kawę ot tyle. Nie oświadczasz się jej, a takie wyjście na kawę jeśli się zgodzi - pozwoli Wam lepiej ocenić sytuację. A jeśli nie będzie chciała - to po prostu się pomyliłeś. Kwasu z tego nie będzie.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024