Dlaczego on się tak zachowuje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego on się tak zachowuje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 25 ]

1

Temat: Dlaczego on się tak zachowuje?

Cześć wszystkim,

piszę, żeby mi ktoś wreszcie poradził, otworzył oczy, wytłumaczył czemu tak jest. Z moim facetem jesteśmy 3 lata, niedługo będziemy obchodzić 3 rocznicę. Mieszkamy razem. Jak w każdym związku zdarzają się kłótnie większe i mniejsze. Ale mój facet od kilku miesięcy zachowuje się co najmniej dziwnie. Kiedy jesteśmy u siebie w mieszkaniu jest kochany, czuły, spędza ze mną czas, troszczy się o mnie. Jednak kiedy przychodzi weekend przechodzi zmianę o 180 stopni. Zaczął notorycznie jeździć do domu rodzinnego. Dosłownie co weekend. Nic bym nie miała przeciwko gdyby nie to, że nie odbiera ode mnie telefonów, nie odpisuje na wiadomości, zero kontaktu. Tak potrafi być nawet 4-5 dni. Potem wraca do domu jakby nigdy nic i udaje, że wszystko jest normalnie. Ba, on ma jeszcze pretensje, że wgl mu zwracam uwagę. Ostatnio już dla świętego spokoju powiedział, że już tak nie zrobi. Chyba nie musze mówić, że sytuacja się powtórzyła i to jeszcze dla mnie ze zdwojoną siłą, bo miałam akurat straszne problemy rodzinne i potrzebowałam jego wsparcia. Oczywiście, dzwoniłam, pisałam, zero kontaktu. Odezwał się po 3 dniach mówiąć, że był w klubie na imprezie, a potem odsypiał i nie miał czasu ze mną rozmawiać. To jest jakaś kpina!!!!!  Nie wiem co się z nim stało, potrafi całe weekendy przepić, jeździ po klubach z kolegami, nigdy czegoś takiego nie było. Do tego ten brak kontaktu... on wgl nie chce rozmawiać, dla niego to jest normalna sprawa. Siedzę kolejny tydzień od kilku miesięcy zapłakana w domu, a on ma wszystko w tyle. Czy jemu już na mnie nie zależy? mam wrażenie, że on stawia imprezy ponad wszystko. Serce mi pęka, bo już wysiadam psychicznie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego on się tak zachowuje?

moze kogos ma na boku...

3

100% na boku smile jak się ma kogoś na boku jest się albo kochanym dla (żony,dziewczyny) albo ma totalnie wyjebane, trafiła tego co udaje, ale nie chce w to sama wierzyć ')

4

Thomas22 napisał/a:

moze kogos ma na boku...

Szczerze wątpię.. Nie zauwazyłam, żeby z kimś pisał ani żeby ktoś do niego dzwonił. Chyba, że się świetnie ukrywa i gra. Jestem załamana sad

5

Thomas22 napisał/a:

moze kogos ma na boku...

Szczerze wątpię.. Nie zauważyłam, żeby z kimś pisał ani żeby ktoś do niego dzwonił. Chyba, że się świetnie ukrywa i gra. Jestem załamana sad

6

Magnesium napisał/a:

100% na boku smile jak się ma kogoś na boku jest się albo kochanym dla (żony,dziewczyny) albo ma totalnie wyjebane, trafiła tego co udaje, ale nie chce w to sama wierzyć ')

Dobrze, załóżmy ponurą wersję, że ma, więc po co to kontynuuje? My się wielokrotnie rozstawaliśmy. Nie prościej jest odejść i zostawić drugą osobę na zawsze? On chce mieszkać ze mną dalej i przedłużac umowę.

7

deee25 napisał/a:

Dobrze, załóżmy ponurą wersję, że ma, więc po co to kontynuuje? My się wielokrotnie rozstawaliśmy. Nie prościej jest odejść i zostawić drugą osobę na zawsze? On chce mieszkać ze mną dalej i przedłużac umowę.

Ciebie ma na tygodniu, a na weekend obrabia z kolegami inne panny. Fajny układ co będzie zmieniał? big_smile

8 Ostatnio edytowany przez mallwusia (2017-07-03 21:48:31)

Co Ty jeszcze z nim robisz?
Przecież to kompletny brak szacunku do Ciebie i pewno kogoś tam ma, nawet znam taką sytuację  - od poniedziałku do piątku jedna, a w weekendy inna  - niby do chorej mamusi jeździł.

9

On nawet nie wierzy w żadne moje odejście i się nie przejmuje, bo mówi 'że i tak do siebie wrócimy'. Co ja mam zrobić?

10 Ostatnio edytowany przez balin (2017-07-03 21:58:54)

deee25 napisał/a:

On nawet nie wierzy w żadne moje odejście i się nie przejmuje, bo mówi 'że i tak do siebie wrócimy'. Co ja mam zrobić?

Wiesz co powinnaś zrobić. smile

11

balin napisał/a:
deee25 napisał/a:

Wiesz co powinnaś zrobić. smile

Chciałabym, żeby go kiedyś ktoś tak kopnął w du*pe i żeby się czuł jak ja przez te kilka miesięcy. Widocznie dac komuś całe swoje serce i życie to za mało.. albo za dużo smile

12

deee25 napisał/a:

Chciałabym, żeby go kiedyś ktoś tak kopnął w du*pe i żeby się czuł jak ja przez te kilka miesięcy. Widocznie dac komuś całe swoje serce i życie to za mało.. albo za dużo smile

Nie tylko Ty kochasz bad boyów. Duży popyt jest. smile

13

Wcale nie musi miec kogos na boku. Wystarczy, ze wpadl w nalog - alkohol, prochy ...

14

Iceni napisał/a:

Wcale nie musi miec kogos na boku. Wystarczy, ze wpadl w nalog - alkohol, prochy ...

Pali trawę z kolegami non stop jak tam jeździ. Alkohol zresztą podobnie... Brak mi słów. Nigdy taki nie był.

15

deee25 napisał/a:
Iceni napisał/a:

Pali trawę z kolegami non stop jak tam jeździ. Alkohol zresztą podobnie... Brak mi słów. Nigdy taki nie był.

Gratuluję chłopaka, co jeszcze chcesz usłyszeć? Chcesz naprawdę takiego ojca dla Twoich dzieci czy planować z takim człowiekiem przyszłość?

Weź zacznij myśleć racjonalnie naprawdę.

16 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2017-07-04 12:31:47)

deee25 napisał/a:
Thomas22 napisał/a:

moze kogos ma na boku...

Szczerze wątpię.. Nie zauważyłam, żeby z kimś pisał ani żeby ktoś do niego dzwonił. Chyba, że się świetnie ukrywa i gra. Jestem załamana sad

A po co ma z kimś pisać? Pojedzie do domu, pójdzie na imprezę, pozna jakąś laskę no i jak obrotny to znajdzie miejsce i ją gdzieś tam.... wink albo dwa razy z rzędu jak jedzie na kilka dni. Następnie wróci i będzie się zajmował w tygodniu tobą.

Ps. na imprezach lub jak się jest z kumplami to się zazwyczaj pije i pali xD
Zresztą można pić i palic trawę i być pozatym przykładnym ojcem który zarabia na rodzinę, znam takie przypadki smile

17

deee25 napisał/a:

Tylko Ty możesz być tym "ktosiem".
Reasumując; lekceważy Cię i nie szanuje, znika z domu na weekendy, które przedłużają się nawet do 4, 5 dni!? Czyli więcej go nie ma, niż jest. Czy on nie pracuje?  Pije, jara, jasno daje Ci do zrozumienia, że nie istniejesz dla niego w tym czasie, faktycznie może znalazł drugą zmianę tam na miejscu, a Ty w tym czasie dobijasz się do niego i pozwalasz się lekceważyć.
Nie łudź sie, że on chce przedłużać umowę na mieszkanie ze względu na Ciebie, po prostu taniej mu wyjdzie.
Nie wiem na co jeszcze czekasz?

18

josz napisał/a:
deee25 napisał/a:

Tylko Ty możesz być tym "ktosiem".
Reasumując; lekceważy Cię i nie szanuje, znika z domu na weekendy, które przedłużają się nawet do 4, 5 dni!? Czyli więcej go nie ma, niż jest. Czy on nie pracuje?  Pije, jara, jasno daje Ci do zrozumienia, że nie istniejesz dla niego w tym czasie, faktycznie może znalazł drugą zmianę tam na miejscu, a Ty w tym czasie dobijasz się do niego i pozwalasz się lekceważyć.
Nie łudź sie, że on chce przedłużać umowę na mieszkanie ze względu na Ciebie, po prostu taniej mu wyjdzie.
Nie wiem na co jeszcze czekasz?

Zostawilam go wczoraj. Powiedzialam, ze potrzebuje mężczyzny, a nie chłopca, który miota się miedzy wspólnym życiem i mieszkaniem, a imprezami. Oczywiście w odpowiedzi dostalam tylko 'przestan. Juz nie masz o co się obrażać?'

19

On-WuWuA-83 napisał/a:
deee25 napisał/a:
Thomas22 napisał/a:

moze kogos ma na boku...

A po co ma z kimś pisać? Pojedzie do domu, pójdzie na imprezę, pozna jakąś laskę no i jak obrotny to znajdzie miejsce i ją gdzieś tam.... wink albo dwa razy z rzędu jak jedzie na kilka dni. Następnie wróci i będzie się zajmował w tygodniu tobą.

Ps. na imprezach lub jak się jest z kumplami to się zazwyczaj pije i pali xD
Zresztą można pić i palic trawę i być pozatym przykładnym ojcem który zarabia na rodzinę, znam takie przypadki smile

Tak, imprezowanie kosztem wszystkiego jest normalne. smile Przykładny ojciec? A gdzie przykladny maz/partner?

20

deee25 napisał/a:
Iceni napisał/a:

a może nigdy go dobrze nie poznałaś...

Będziesz konsekwentna w zerwaniu?

21

zerwałaś i nadal mieszka z tobą?

22

mallwusia napisał/a:
deee25 napisał/a:
Iceni napisał/a:

a może nigdy go dobrze nie poznałaś...

Będziesz konsekwentna w zerwaniu?

Na razie uciekam w prace, żeby nie myśleć o tym wszystkim za wiele. Ale bardzo boli. Mamy w niedziele 3 rocznicę. Podejrzewam, ze obróci jak zwykle kota ogonem i przyjdzie z kwiatami albo jakimś prezentem. Muszę nie dac sie poraz kolejny omotac czulymi slowkami i gestami...

23

hmm, jeśli on tak sobie myśli, to pewno wcześniej już byłaś niekonsekwentna, więc się już do tego przyzwyczaił i nie bierze twoich słów na poważnie

24

pannapanna napisał/a:

zerwałaś i nadal mieszka z tobą?

Nie ma go od kilku dni w domu. Wczoraj wrócił na chwile, zakonczylam to i pojechał z powrotem. Prosilam go, żeby najlepiej wziął swoje rzeczy i juz tu nie wracał. Uslyszalam 'jak chcesz', ale rzeczy zostały. On tu sobie pomieszkuje wink a dom traktuje jak hotel.

25

mallwusia napisał/a:

hmm, jeśli on tak sobie myśli, to pewno wcześniej już byłaś niekonsekwentna, więc się już do tego przyzwyczaił i nie bierze twoich słów na poważnie

Oj byłam niekonsekwentna, a teraz za to place. On potrafi być strasznym manipulatorem. Nieraz potrafił obrócić tak sprawę, ze wpędził mnie w poczucie winy i jeszcze to ja go przepraszalam...

Posty [ 25 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego on się tak zachowuje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024