domowy peeling kawitacyjny i sonoforeza - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » domowy peeling kawitacyjny i sonoforeza

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: domowy peeling kawitacyjny i sonoforeza

jakieś zauważalne efekty? Szczerze to używam tego pizgadełka ze 3 miesiące i jakoś nie widzę większej różnicy a stosuję co 10 dni. Tym bardziej nie widzę sensu chodzić do kosmetyczki i płacić stówę za zabieg.
Kiedyś chodziłam na jonoforezę, z 8 zabiegów i efekty były zauważalne.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: domowy peeling kawitacyjny i sonoforeza

A jakich efektów się spodziewałaś? wink Osobiście robię kawitację, bo to akurat jest bezpieczne dla mega wrażliwców i jestem zadowolona. Może dla Ciebie jest to zabieg zbyt delikatny.

3 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-01-21 00:08:41)

zauważalnych wink
A z czego jesteś zadowolona konkretnie? Właśnie o to pytałam. Skoro jesteś zadowolona to znaczy, że jakąś różnicę musialaś żauważyć czy odczuć.
Jak pisalam wcześniej, po zabiegach jonoforezy widziałam efekty, cera była jaśniejsza i świeża. A tu nic.

4 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-02-24 12:46:15)

Jestem konkretnie zadowolona z dogłębnego oczyszczenia twarzy bez żadnych podrażnień, nawet przy częstym wykonywaniu. W przeciwieństwie do standardowych peelingów ziarenkowych lub nawet enzymatycznych. I tak naprawdę niczego więcej od peelingu kawitacyjnego nie można oczekiwać prócz dogłębnego oczyszczenia bez podrażnień, i dzięki temu lepiej wchłaniają się wszelkie kosmetyki pielegnacyjno upiększające  wink

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » domowy peeling kawitacyjny i sonoforeza

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024