jakieś zauważalne efekty? Szczerze to używam tego pizgadełka ze 3 miesiące i jakoś nie widzę większej różnicy a stosuję co 10 dni. Tym bardziej nie widzę sensu chodzić do kosmetyczki i płacić stówę za zabieg.
Kiedyś chodziłam na jonoforezę, z 8 zabiegów i efekty były zauważalne.
A jakich efektów się spodziewałaś? Osobiście robię kawitację, bo to akurat jest bezpieczne dla mega wrażliwców i jestem zadowolona. Może dla Ciebie jest to zabieg zbyt delikatny.
3 2018-01-21 00:08:11 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-01-21 00:08:41)
zauważalnych
A z czego jesteś zadowolona konkretnie? Właśnie o to pytałam. Skoro jesteś zadowolona to znaczy, że jakąś różnicę musialaś żauważyć czy odczuć.
Jak pisalam wcześniej, po zabiegach jonoforezy widziałam efekty, cera była jaśniejsza i świeża. A tu nic.
4 2018-02-24 12:45:59 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-02-24 12:46:15)
Jestem konkretnie zadowolona z dogłębnego oczyszczenia twarzy bez żadnych podrażnień, nawet przy częstym wykonywaniu. W przeciwieństwie do standardowych peelingów ziarenkowych lub nawet enzymatycznych. I tak naprawdę niczego więcej od peelingu kawitacyjnego nie można oczekiwać prócz dogłębnego oczyszczenia bez podrażnień, i dzięki temu lepiej wchłaniają się wszelkie kosmetyki pielegnacyjno upiększające