czy to tylko przyjaciel - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » czy to tylko przyjaciel

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: czy to tylko przyjaciel

Jesteśmy razem 2 lata . Na początku naszej znajomość , powiedziała mi że ma przyjaciela i sobie tylko z nim piszę , nie spodobało mi się to .Po pewnym  czasie sprawdziłem ich wiadomości , pisali sobie  takie teksty jak część "skarbie ,hej kotku "itp. wkurzyłem się o to ,a ona że to tylko przyjaciel i nic więcej .Powiedziałem jej że mają więcej nie pisać ze sobą  i tak było jakiś rok czasu , i teraz się dowiedziałem przypadkiem  że od nowa piszą sobie strasznie mi  się smutno zrobiło że mi o tym nawet nie powiedziała a tym bardziej że przed tą całą sytuacją straciłem do niej zaufanie w innej sprawie . co Wy o tym myślicie mam się czym martwić ?

Zobacz podobne tematy :
Odp: czy to tylko przyjaciel

Jasno zakomunikuj jej swoje odczucia i czego od niej oczekujesz, a następnie w trakcie rozmowy ustalcie co robicie (razem!) z tą sytuacją dalej. To takie trudne?

3

Jeśli to nie pomoże zostaje Ci jedno.
Bądź gotów od niej odejść. Zademonstruj jej to, jeśli to nie pomoże, zrób to, urwij kontakt i pozwól za sobą zatęsknić, gdy sobie uświadomi co straciła to:
a) zrozumie ile dla niej znaczysz i zacznie walczyć o Ciebie,
b) oleje i zrozumiesz że "jesteś bo jesteś" i ułożysz sobie życie z kimś kto bardziej zasługuje na Ciebie,
c) dasz jej emocje, w 2 letnim związku pewnie wieje jej trochę nudą, zna Cię jak własną skarpetkę, zrobisz coś czego ona się nie spodziewa, wpadnie w panikę.

Pamiętaj: mężczyzna może być tylko z taką kobietą, której nie boi się stracić.

4

Z jednej strony masz rację a z drugiej powiem Ci z własnego doświadczenia że kobiety nie lubią zazdrośników....

5

The Handsome One napisał/a:

Jasno zakomunikuj jej swoje odczucia i czego od niej oczekujesz, a następnie w trakcie rozmowy ustalcie co robicie (razem!) z tą sytuacją dalej. To takie trudne?

Przecież już to zrobił wcześniej. smile

bigos55028 napisał/a:

pisali sobie  takie teksty jak część "skarbie ,hej kotku "itp. wkurzyłem się o to ,a ona że to tylko przyjaciel i nic więcej .Powiedziałem jej że mają więcej nie pisać ze sobą  i tak było jakiś rok czasu , i teraz się dowiedziałem przypadkiem  że od nowa piszą sobie

No i panie Bigos trzeba zachować się po męsku, nie opowiadać nam o smuteczkach, boś nie panienka. Dziewczyna Cie zlewa. Sprawa jest jasna, co trzeba zrobić.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » czy to tylko przyjaciel

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024