Witam mam pewien problem . Czytałam na innych forach i odpowiedzi sa mieszane a ja jestem w strachu . Uprawiam stosunek w pierwszy dzien okresu gdzie wytrysk z 2 razy poszedł do środka . Czy możliwe jest zebym zaszła wcizeze czy raczej podczas okresu nie .
tak, jest możliwe
3 2017-05-27 22:47:30 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-05-27 22:49:28)
W pierwszy dzien to bardzo malo prawdopodobne. Musialabys miec bardzo krotkie cykle, ponizej 24 dni, i krotki czas krwawienia, wtedy ryzyko byloby troszke wyzsze.
tak, jest możliwe
Ale jak to przeciez podczas okresu to jest niemozliwe
W pierwszy dzien to bardzo malo prawdopodobne. Musialabys miec bardzo krotkie cykle, ponizej 24 dni, i krotki czas krwawienia, wtedy ryzyko byloby troszke wyzsze.
Ogolnie to moj okres trwa około 3 dni . Nie miewam obfitych . Zawsze prawie nic nie leci . I tego dnia tak samo były raczej plamienia .
Ogolnie to najwazniejsza jest długość cyklu, okres to kwestia drugorzędna, wazna tylko JESLI cykle sa krotkie (bo tylko przy krotkich cyklach okres i dni plodne mogą sie nakładać).
Ogolnie to najwazniejsza jest długość cyklu, okres to kwestia drugorzędna, wazna tylko JESLI cykle sa krotkie (bo tylko przy krotkich cyklach okres i dni plodne mogą sie nakładać).
DziAj minęło 10 dni . Poczekam jeszcze tydzień i zrobie test
polecam sobie wyguglac nr telefonu do "Pontonu" i zapytać.
Kazda kobieta ma inny organizm gdzie roznie wystepuje owulacja. Tak jest możliwe. Niektore kobiety moga miec owulacje podczas miesiaczki!!!
Musisz poznac swoj organizm..
Jest tak jak pisze Iceni, wszystko zależy od długości cyklu. Cykl miesiączkowy liczy się od pierwszego dnia miesiączki do pierwszego dnia następnej.
11 2017-05-29 01:07:30 Ostatnio edytowany przez Han_Na (2017-05-29 01:07:47)
Dubel
Jest możliwe.... Wszystko zależy od wielu okoliczności, ale teoretycznie szanse zajścia w ciążę istnieją....