Ciaza podczas okresu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciaza podczas okresu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Ciaza podczas okresu

Witam mam pewien problem . Czytałam na innych forach i odpowiedzi sa mieszane a ja jestem w strachu . Uprawiam stosunek w pierwszy dzien okresu gdzie wytrysk z 2 razy poszedł do środka . Czy możliwe jest zebym zaszła wcizeze czy raczej podczas okresu nie .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciaza podczas okresu

tak, jest możliwe

3 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-05-27 22:49:28)

W pierwszy dzien to bardzo malo prawdopodobne. Musialabys miec bardzo krotkie cykle, ponizej 24 dni, i krotki czas krwawienia, wtedy ryzyko byloby troszke wyzsze.

4

_v_ napisał/a:

tak, jest możliwe

Ale jak to przeciez podczas okresu to jest niemozliwe

5

Iceni napisał/a:

W pierwszy dzien to bardzo malo prawdopodobne. Musialabys miec bardzo krotkie cykle, ponizej 24 dni, i krotki czas krwawienia, wtedy ryzyko byloby troszke wyzsze.

Ogolnie to moj okres trwa około 3 dni . Nie miewam obfitych . Zawsze prawie nic nie leci . I tego dnia tak samo były raczej plamienia .

6

Ogolnie to najwazniejsza jest długość cyklu, okres to kwestia drugorzędna, wazna tylko JESLI cykle sa krotkie (bo tylko przy krotkich cyklach okres i dni plodne mogą sie nakładać).

7

Iceni napisał/a:

Ogolnie to najwazniejsza jest długość cyklu, okres to kwestia drugorzędna, wazna tylko JESLI cykle sa krotkie (bo tylko przy krotkich cyklach okres i dni plodne mogą sie nakładać).

DziAj minęło 10 dni . Poczekam jeszcze tydzień i zrobie test

8

polecam sobie wyguglac nr telefonu do "Pontonu" i zapytać.

9

Kazda kobieta ma inny organizm gdzie roznie wystepuje owulacja. Tak jest możliwe.  Niektore kobiety moga miec owulacje podczas miesiaczki!!!

Musisz poznac swoj organizm..

10

Jest tak jak pisze Iceni, wszystko zależy od długości cyklu. Cykl miesiączkowy liczy się od pierwszego dnia miesiączki do pierwszego dnia następnej.

11 Ostatnio edytowany przez Han_Na (2017-05-29 01:07:47)

Dubel

12

Jest możliwe.... Wszystko zależy od wielu okoliczności, ale teoretycznie szanse zajścia w ciążę istnieją....

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciaza podczas okresu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024