Witam, wczoraj odbyłem mój 1 stosunek z moją koleżanką. Odbylo się to bez prezerwatywy. Ten niby sex trwał 2 minuty. Gdy wiedziałem że mogę dojść wyciągnąłem penisa i oddalilem się, po czym doszedłem. Jest szansa aby moja koleżanka zaszła w ciążę? Bardzo się boję! Następnego dnia leciała jej krew z pochwy.. Nie chcę zostać tatą
Kolego ile masz lat? Bo widzisz seks to zabawa dla dorosłych, którzy rozumieją jakie mogą być jej konsekwencje. Nikt Ci nie odpowie czy Twoja koleżanka jest w ciąży czy też nie jest, bo na to się składa wiele czynników. Niemniej jednak w wyniku Waszej "zabawy" w ciąże może zajść - stosunek przerywany to żadna metoda antykoncepcji bo przed wytryskiem z pracia wydobywa się tzw preejakulat który zawiera niewielką ilość plemników które mogą zapłodnić komórke jajową (o ile trafiliście na okres okołoowulacyjny). Macie jeszcze jakieś 48h na zdobycie "tabletki po" Powodzenia Jednak jeśli Wam tejże tabletki zdobyć nie uda to koleżanka może zrobić test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki, ewentualnie oddać krew na betaHCG - co jest bardziej wiarygodną metodą.
A na przyszłość radzę zainwestować w gumki - chronią nie tylko przez ciążą ale i przed chorobami wenerycznymi. A koleżanka powinna się udać do ginekologa w celu dobrania tabletek