Witam.Zaznaczam Inna dziewczyna nie ciągle ta sama. Dwa dni temu Napisałem do pewnej dziewczyny na fb,żeby ją poderwać ale ja jej nie znam ani ona mnie - wiem że to żałosne ale ja jej w moim mieście nie spotkam na ulicy ani też nie uczęszcza do mojego liceum.I zacząłem żartować przez chwile i nagle w skrócie dostałem wiadomość że tego nie rozumie co do niej pisze i że mam pisać prosto a nie prowadzić dziwnych podchodów No i Mam pytanie co mam napisać do niej żeby ją lepiej poznać czy też uwieść bo nie wiem ? Dziękuje z góry
1 2017-05-23 11:08:39 Ostatnio edytowany przez PabloPicasso (2017-05-23 11:08:53)
nie uczęszcza do mojego liceum
No i Mam pytanie co mam napisać do niej żeby ją lepiej poznać czy też uwieść bo nie wiem ? Dziękuje z góry
Wiesz co to oznacza "uwieść"? - wątpię i ostrzegam jeszcze trochę wiosen minie zanim połapiesz się o co w tym chodzi.
Natomiast jeśli dziewczyna chce konkretów to jaki problem? Przypasujecie do siebie w różnych sferach to relacja będzie się rozwijać, nie przypasujecie to zakończycie znajomość.
Jeszcze jedno jeśli jest z dobrego liceum to bacz na interpunkcję, bo skreśli ciebie niczym HR .
Uwieść, to jemu chyba chodzi o to, żeby bzyknąć ?
Ale "uwieść" to tak ładnie brzmi. Jak z Jane Austin, a "bzyknąć" to jak z "American Pie"
Poucz się może trochę, zamiast zakładać ciągle nowe wątki o podrywaniu dziewcząt w internecie ?
Uwieść, to jemu chyba chodzi o to, żeby bzyknąć ?
Ale "uwieść" to tak ładnie brzmi. Jak z Jane Austin, a "bzyknąć" to jak z "American Pie"
Ach, poczciwa semantyka.
Dobrze swoją drogą ze nie chce dziewoi "uwieźć" Bo i tacy się tutaj zdarzali
wilczysko napisał/a:Uwieść, to jemu chyba chodzi o to, żeby bzyknąć ?
Ale "uwieść" to tak ładnie brzmi. Jak z Jane Austin, a "bzyknąć" to jak z "American Pie"Ach, poczciwa semantyka.
![]()
Dobrze swoją drogą ze nie chce dziewoi "uwieźć"
Bo i tacy się tutaj zdarzali
Mógłby też uwieść ją na podryw w stylu: uwieźć nową bryką