Czyżby chodziło mu tylko o seks? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czyżby chodziło mu tylko o seks?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Czyżby chodziło mu tylko o seks?

Hej.

Kilka tygodni temu zatrudniłam się w nowej firmie. Pracuje tam facet z którym od początku złapałam wspólny język, fajnie nam się gadało itd. Zaczął często przychodzić do mojego biura, flirtował, prawił komplementy, podrywał. Muszę przyznać, że lekko zawrócił mi w głowie. Rzadko kiedy zdarza mi się od razu złapać taki kontakt. Zaprosił mnie na kolację i podczas tej randki rozmowa jakoś zeszła na temat seksu ogólnie. Powiedziałam mu, że ja muszę najpierw kogoś dobrze poznać, poczuć więź zanim pójdę z kimś do łóżka i tego zawsze się trzymam.
Od tamtego spotkania przestał mnie odwiedzać w pracy i kontakt nam się mocno ograniczył. Napisałam do niego co się stało, że nie przychodzi to odp., że ma dużo pracy. Zaproponowałam raz czy drugi jakieś spotkanie po pracy to mnie zbył, że jakoś nie ma czasu ostatnio.

Myślicie, że chodziło mu tylko o jedno?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czyżby chodziło mu tylko o seks?

Wygląda na to, że tak. Daj sobie spokój z frajerem szukającym taniej i bezproblemowej rozrywki.

3

A moze rzeczywiście ma dużo pracy. A Ty nie możesz iść chociaż raz do niego? Ale jednak chciał Cię tylko zaliczyć pewnie.

4

vundo napisał/a:

Wygląda na to, że tak. Daj sobie spokój z frajerem szukającym taniej i bezproblemowej rozrywki.

A czy trzeba od razu temu facetowi cisnąć od frajerów? Facet nie chce związku i liczy tylko na jedno, jest coś w tym podejściu złego? Autorka ma swoje zasady i nie przystała na to. Nikt nie jest poszkodowany, po co takie obelgi od razu?

5

On przedstawił swoje oczekiwania, Ty swoje, rozmijaliście się w nich i tyle smile Nie ma w tym nic złego.

6

I tak to powinno wyglądać, ale w Polsce taki ciemnogród, że kto to widział seks poza związkiem. On liczył na dobrą zabawę i miał nadzieję, że Ty też. Macie inne oczekiwania i koniec opowieści. Fajnie, że też trzymasz się swoich ideałów, mam nadzieję, że  z własnych przekonań, a nie pod presją opinii publicznej.  Moim zdaniem zachowanie faceta dość profesjonalne, chociaż kto to wie czy jest aż tak zajęty pracą   tongue

7

Myślicie, żeby jeszcze do niego się odezwać i zaproponować jakieś spotkanie? Powiem szczerze, że się zauroczyłam i brakuje mi jego obecności.

8

On-WuWuA-83 napisał/a:
vundo napisał/a:

A czy trzeba od razu temu facetowi cisnąć od frajerów? Facet nie chce związku i liczy tylko na jedno, jest coś w tym podejściu złego? Autorka ma swoje zasady i nie przystała na to. Nikt nie jest poszkodowany, po co takie obelgi od razu?

a jest cos zlego w tym, jesli robi tak kobieta?
bo z Twoich wcześniejszych wypowiedzi wynika, ze jesli kobieta chce seksu, a nie stałego zwiazku, to jest workiem na sperma, który sie uzytkuje, kiedy jest potrzeba

9

Z tego co przeczytałam to zaproponowałaś mu juz spotkanie, wysłałaś też smsa w odpowiedzi otrzymałaś info że on nie ma czasu-więc wydaje mi się że kolejne zagadywanie i zapraszanie na spotknie mija się tu z celem, jesli zmieni zdanie sam się odezwie, jeśli tego nie zrobi to masz jasną odpowiedź na swje pytanie"Czy chodziło mu tylko o jedno?"

10

Hehehe Fałeczko, tyś jedna z tych o których wiem, że wytknąć możesz mi wcześniejsze posty ^^. Ja nie jestem z tych którzy szukają dziewicy wink ale jednak w przypadku kobiet trochę powściągliwości czasami się raczej przyda tongue Niech dają przykład facetom, że nie warto iść na ilość a na jakość! wink big_smile big_smile
Kijem Wisły nie zawrócisz. Zawsze będzie tak, że facet który bzyka co popadnie to facet który bzyka co popadnie a dziewczyna która "daje" na lewo i prawo to co najmniej mało szanująca się kobieta, żeby nie określić gorzej. 
Co do tego czy się odzywać jeszcze do niego to myślę, że już nie ma sensu. Koleś wie, że łatwo nie poru... wink  i raczej nie chce mu się szeptać codziennie milionów czułych słówek do uszka, zabierać na romantyczne spacery w blasku księżyca czy chodzić za rączkę "x" dni i dlatego olewa.

11

On-WuWuA-83 napisał/a:

Hehehe Fałeczko, tyś jedna z tych o których wiem, że wytknąć możesz mi wcześniejsze posty ^^. Ja nie jestem z tych którzy szukają dziewicy wink ale jednak w przypadku kobiet trochę powściągliwości czasami się raczej przyda tongue Niech dają przykład facetom, że nie warto iść na ilość a na jakość! wink big_smile big_smile
Kijem Wisły nie zawrócisz. Zawsze będzie tak, że facet który bzyka co popadnie to facet który bzyka co popadnie a dziewczyna która "daje" na lewo i prawo to co najmniej mało szanująca się kobieta, żeby nie określić gorzej. 
Co do tego czy się odzywać jeszcze do niego to myślę, że już nie ma sensu. Koleś wie, że łatwo nie poru... wink  i raczej nie chce mu się szeptać codziennie milionów czułych słówek do uszka, zabierać na romantyczne spacery w blasku księżyca czy chodzić za rączkę "x" dni i dlatego olewa.

przypomnij mi... Ty chyba jestes sam?

12

Nie ma sensu po raz kolejny proponować mu spotkań. Jak będzie zainteresowany czymś więcej, niż seks, sam się odezwie.
No chyba, że zmieniłaś zdanie.

13

On-WuWuA-83 napisał/a:

to dopiero ciemnogrod w glowie:) Przejdz na islam, bedzie ci po drodze z ich patriarchalizmem.

A Tobie autorko poradze, zebys o nim zapomniala. Tacy faceci nie sa dla kobiet, ktore potrzebuja uczucia i wiezi aby isc z kims do lozka. On sie chce tylko zabawic, ale ty sie nie umiesz tak bawic, wiec brnac w te znajomosc sama sie swiadomie krzywdzisz. Nie jest wam po drodze. Znajdz sobie jakies romantyka:)

14

Kasiek_1990 napisał/a:

/.../
Myślicie, że chodziło mu tylko o jedno?

Obstawiam, że przypomniał sobie, że w domu czeka żona... co prawda ona go nie rozumie i od lat ze sobą nie śpią, ale misiowi nie chce się starać bardziej, jak tylko krótka dygresja, ze chętnie by coś zaliczył na boku... Teraz czeka, aż dojrzejesz do decyzji...

15

Jeśli autorka będzie mądra,to zostawi to tak jak jest.Facet szuka "akcji",i tylko tego,i wyraźnie to pokazał.Autorka też pokazała swoje oczekiwania,i facet na to zareagował.I temat zakończony.Niestety widzę tutaj oznaki głupoty w rodzaju "zauroczyłam się i brakuje mi jego obecności".Skończy się tak,że autorka będzie nagabywać,on będzie olewał,ona będzie bardziej nagabywać,on "ulegnie",prześpią się kilka razy,potem się okaże,że on - do wyboru - :1.Ma żonę.2.Ma dziewczynę.3.Znudziło mu się,i idzie "polować" gdzie indziej.A autorka tutaj wróci z kolejnym wątkiem,i rozpier...na jakiś czas życiem.Nie polecam.

16

Dziś przyszedł. 5 minut postał, powiedział, że się stęsknił i że ślicznie wyglądam i go onieśmielam.

17

i co umowiliscie sie na kolacje tego samego wieczora?:)

18

Kasiek_1990 napisał/a:

Dziś przyszedł. 5 minut postał, powiedział, że się stęsknił i że ślicznie wyglądam i go onieśmielam.

Brawo on smile Wie jak dążyć do celu.

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czyżby chodziło mu tylko o seks?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024