Chodzi mu tylko o seks? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chodzi mu tylko o seks?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Chodzi mu tylko o seks?

Około miesiąc temu poznałam faceta na jednym z portali randkowych. On ma 30, a ja 20 lat. Od tego czasu spotykamy się mniej więcej 2 razy w tygodniu. Zabiera mnie w różne miejsca, koncert, kino itp. Piszemy co 2 dni. Niby wszystko jest ok, wydaje się być zaangażowany, wypowiada się o nas w kategorii ,,my'', planuje przyszłość... Do tej pory nie było między nami seksu, jedynie pocałunki i pieszczoty, ale tylko raz do tego doszło. On jest bardzo czuły, często mnie przytula, głaszcze po twarzy, całuje w czoło, jeśli to coś znaczy. Wspiera mnie, rozmawiamy właściwie na wszystkie tematy, a on mówi, że moge mu powiedzieć wszystko. Była jedna sytuacja, gdy on chciał czegoś więcej, a ja nie i wtedy ubrałam się i wyszłam, bo nie reagował na mój sprzeciw. Potem bardzo mnie przepraszał i mówił, że ma nadzieję, że puszczę jego wybryk w niepamięć. Pogodziliśmy się i od tamtej pory jest ok. Ostatnio siedzieliśmy, całowaliśmy się, gdy on powiedział mi ,,ale ty jesteś śliczna'', a za jakiś czas szepnął mi do ucha, że chciałby się ze mną kochać. Odpowiedziałam zgodnie z prawdą, że ja też... Inna kwestia, która mnie zastanawia to to, że czasem widzę go dostępnego na portalu, na którym się poznaliśmy. Nie jestesmy parą i niby ma d tego prawo, ale źle mi z tym.

Czy moje przypuszczenia są słuszne, czy jednak przesadzam?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chodzi mu tylko o seks?

Moim zdaniem trochę szukasz dziury w całym.

3

justgirllikeyou778 napisał/a:

Około miesiąc temu poznałam faceta na jednym z portali randkowych. On ma 30, a ja 20 lat. Od tego czasu spotykamy się mniej więcej 2 razy w tygodniu. Zabiera mnie w różne miejsca, koncert, kino itp. Piszemy co 2 dni. Niby wszystko jest ok, wydaje się być zaangażowany, wypowiada się o nas w kategorii ,,my'', planuje przyszłość... Do tej pory nie było między nami seksu, jedynie pocałunki i pieszczoty, ale tylko raz do tego doszło. On jest bardzo czuły, często mnie przytula, głaszcze po twarzy, całuje w czoło, jeśli to coś znaczy. Wspiera mnie, rozmawiamy właściwie na wszystkie tematy, a on mówi, że moge mu powiedzieć wszystko. Była jedna sytuacja, gdy on chciał czegoś więcej, a ja nie i wtedy ubrałam się i wyszłam, bo nie reagował na mój sprzeciw. Potem bardzo mnie przepraszał i mówił, że ma nadzieję, że puszczę jego wybryk w niepamięć. Pogodziliśmy się i od tamtej pory jest ok. Ostatnio siedzieliśmy, całowaliśmy się, gdy on powiedział mi ,,ale ty jesteś śliczna'', a za jakiś czas szepnął mi do ucha, że chciałby się ze mną kochać. Odpowiedziałam zgodnie z prawdą, że ja też... Inna kwestia, która mnie zastanawia to to, że czasem widzę go dostępnego na portalu, na którym się poznaliśmy. Nie jestesmy parą i niby ma d tego prawo, ale źle mi z tym.

Czy moje przypuszczenia są słuszne, czy jednak przesadzam?

Czyli gdyby traktował Cię kompletnie seksualnie obojętnie to byłabyś zadowolona? wink

To na czym mu zależy okaże się z czasem. Przy czym: macie intensywny kontakt, on coś Ci ględzi o wspólnej przyszłości (pewnie dwójka dzieci i pies wink ), ale w wizji przyszłości nie jest uwzględniony element zawiązania związku w tej najbliższej przyszłości... Trąci to trochę „sprzedawcą marzeń”, ale tak jak pisałam, to wszystko wyjdzie z czasem. To nie wyścigi, nie musisz się śpieszyć jeśli nie chcesz.

4

a spytaj się go co on tam szuka wink

5

Jest wolny? Poznałaś chociaż jednego/jedną jego znajomą? Co o nim wiesz? Jesteś młoda, on ma 30 lat, jest duże ryzyko, że szuka młodej laski. Nie twierdzę, że jest tak na 100%, ale sprawdzaj go jeśli uważasz, że po nocy z nim możesz mieć wyrzuty sumienia lub cokolwiek. Jestem facetem, wiem co mówie big_smile

Nie spytam go wprost czego szuka na portalu randkowym, bo nie jesteśmy razem, nie chce wywierać na nim żadnej presji. Nie przedstawialiśmy się znajomym, ale często jak zdrobnię jego imię, to mówi ,,tylko nie mów tak do mnie przy chłopakach'' tongue Wiem, że to tylko słowa.

7

justgirllikeyou778 napisał/a:

Nie spytam go wprost czego szuka na portalu randkowym, bo (...).

jejku, serio?

ja pytam na pierwszym spotkaniu
i oni odpowiadają - zwykle szczerze, nawet bardzo szczerze

8

Powiem Ci tak - jeśli Ty też chcesz seksu i niczego więcej to idź w to dziewczyno, tylko dla własnego bezpieczeństwa zadbaj o antykoncepcje a pan niech się przebada na choroby weneryczne. Jak zacznie wydziwiać to niech spada na drzewo. Wiem, że to mało romantyczne, ale syf też nie jest romantyczny big_smile
Jeśli oczekujesz związku i emocjonalnego zaangażowania z jej strony (wydaje mi się, że tak właśnie jest) to się wstrzymaj bo możesz się rozczarować.

9 Ostatnio edytowany przez cataga (2017-05-27 23:36:35)

''Nie spytam go wprost czego szuka na portalu randkowym, bo nie jesteśmy razem, nie chce wywierać na nim żadnej presji''.- ale akceptujesz to,że po miesiącu nowo poznany facet chce cię zaciągnąć do łozka, ale Ty na nim żadnej presji  nie chcesz wywoływac:D:D... No kuriozalne z lekka...
Hmmm, wydaje mi się, że ja jednak jestem z osob , które nie sypiają z facetami poznanymi przed miesiącem, na ktorych nie chcą wywierac presji....

A teraz serio.
Ty na nim presji nie chcesz wywierac, boisz się go zapytac nawet, kim on dla Ciebie jest, ale juz rozważasz seks z nim.. A może by tak więcej szacunku do siebie i do zrozumienia, czego TY CHCESZ i czego Ty oczekujesz?

No nie rozumiem, serio...
Może jeszcze caluj mu stopy, że raczyl sie księżunio tobą zainteresować , łaskawca wielki !
A potem leci stereotyp o Polkach, które ''są łatwe i dają każdemu" - nie jestes w związku, spotykasz pana od niedawna, swieża znajomosc w sumie, nawet boisz się go zapytać o to, czego on chce od Ciebie w tym związku.. ( bo to już wiesz, powiedział, że chciałby sięz Toba kochac...
PS. jesli i Ty tego chcesz, nic mi do tego, Twoja sprawa. Ale rozumiem, że napisałas post, bo chciałabyś z nim cos więcej, a orientujesz się, ze jemu chodzi o jedno...
Mi się wydaje, że jemu o jedno chodzi. Ale czy o cos więcej? Ja wątpię, Ty chyba tez , bo inaczej, nie pisałabyś tego postu, chyba?

Na ten moment wszystko jest między nami dobrze. Spotykamy się nadal 2 razy w tygodniu, piszemy co 2 dni. Z jednej strony to dobrze, bo kiedy się spotykamy nie ma niezręcznej ciszy, a z drugiej strony wolałabym mieć z nim kontakt codziennie. Nawet głupiego sms czy telefon, a on mnie nawet o nr telefonu nie zapytał, komunikujemy się jedynie przez messengera.

11

Nie chciałbym burzyć twojego świata, zwłaszcza w tak młodym wieku, ale koleś ma Ciebie gdzieś i tak, chodzi mu tylko o jedno.
Pierwsze tygodnie znajomości, to jest zwykle etap totalnego pierdolca na swoim punkcie, gdzie ludzie nie wypuszczają telefonów z rąk
i dzwonią do siebie lub piszą bez przerwy przez 7 dni w tygodniu 24 godziny na dobę. Jeśli on faktycznie się odzywa raz na dwa dni,
to tylko po to, żeby podtrzymać znajomość i po nic więcej, a takich jak Ty ma pewnie jeszcze kilka w odwodzie i tak samo je bajeruje.
Jak facet Cię kręci i chcesz się z nim bzyknąć, to przecież żaden grzech, tylko nie zdziw się później jak zacznie Cię nagle olewać.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chodzi mu tylko o seks?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024