Test ciążowy-pozytywny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Test ciążowy-pozytywny?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Test ciążowy-pozytywny?

Witam !
Staram się z mężem o dziecko.
Biorę leki CLO  na owulacje,ponieważ jej nie mam.
Dzisiaj jest mój 31 dzień cyklu ( mam je nieregularne,ale przeważnie jest to 27-28 dni) a okresu nadal nie ma.Czuje jak boli Mnie podbrzusze,sutki,ogólnie czuje się jak przed miesiączką,z tym że mam o wiele więcej "objawów".
Robiłam pare testów,trzy z nich były takie same i wyszłt negatywne.Dzisiaj zrobiłam ponownie ten sam co pozostałe trzy,i po 5 minutach zauważyłam mało widoczną,ale grubą i bardzo,bardzooo jasno różową kreche.Widać ją w zasadzie gdy obracam testem w różne strony.Mąż przy dokładnym przyglądnięciu sie także widzi "cień cienia".

Myślicie,że jest szansa bym została Mamą ?:)w poniedziałek jadę zrobić betę.
Chciałabym wstawić zdjęcie,ale aparat nie obejmuje tego "cienia".

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Test ciążowy-pozytywny?

Nie nakręcaj się. Wiem, że to trudne, ale czasem im bardziej ludzie się starają o dziecko, tym dłużej nic z tego nie wychodzi.

Nie nakręcam się,staram się być opanowana,ale ten "wynik" testu dał mi teraz do myślenia.Dlatego niemoge doczekać się poniedziałku by zrobić bete.

4

mam podobnie jak ty,tez miałam taka slabo widoczną kreseczke ale sie nie nakrecam.
Zrob bete w poniedzialek i sie wszystko wyjasni.

5

Ja wlasnie  myslalam ze to tylko taka slaba kreseczka,co sie pozniej okazalo ze jestem w ciazy.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Test ciążowy-pozytywny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024