Witam tak jak w tytule dwa dni temu zrobiłam w sumie tak bez powodu test ciążowy bo miałam ich kilka i po chwili pokazała się bardzo jasna kreska prawie niezauważalna jednak po wyschnięciu testu była widoczna normalnie i lekko różowa ( był to 8 dzień po stosunku) na drugi dzień tak samo. Natomiast dziś zrobiłam taki sam test i ani cienia kreski więc zgłupiałam. Test był strip pregnancy test paskowy z allegro za 1zl. Czy może miała któraś z was taki przypadek. Kolejny test mogę zakupić dopiero za 3 dni ale już z apteki.
A chcesz miec dziecko czy to strach przed ciaza?
A chcesz miec dziecko czy to strach przed ciaza?
Mam już dwójkę ucieszyłam się na myśl o trzecim. Teraz po prostu nie wiem myśleć
Poczekaj jeszcze troche i dopiero zrob test albo idz do gina
Ciekawa jestem czy miał ktoś te testy i styczność z nimi.
Poczekaj jeszcze troche i dopiero zrob test albo idz do gina
Tak to wiem ale do ginekologa nie ma sensu szybciej niż za 2 tygodnie bo i tak nic nie zobaczy jak on to twierdzi. A w poniedziałek będzie 13 dzień po stosunku to niby powinien test być pewien. Zaskoczył mnie taki wynik bo chciałam sprawdzić czy kreska ciemnieje a tu nagle nie ma jej
Obstawiam reklamę testu po prostu...
Każdy test miarodajny jest dopiero 14 dni po potencjalnym zapłodnieniu. Tyle w temacie.
Obstawiam reklamę testu po prostu...
Każdy test miarodajny jest dopiero 14 dni po potencjalnym zapłodnieniu. Tyle w temacie.
Reklamą testu jest to że raz pokazuje pozytyw. Na drugi dzień już nie chyba antyreklamą ja się spytałam czy ktoś miał styczność z tymi testami bo słyszałam że mogą kłamać.
Badanie z krwi na HCG 20-30 zł kosztuje. Daje 100% pewność.
Lady Loka napisał/a:Obstawiam reklamę testu po prostu...
Reklamą testu jest to że raz pokazuje pozytyw. Na drugi dzień już nie chyba antyreklamą ja się spytałam czy ktoś miał styczność z tymi testami bo słyszałam że mogą kłamać.
Nie ważna co mowią, ważne, żeby mówili.
Test jest miarodajny 14 dni po potencjalnym zapłodnieniu. Wcześniej może Ci nawet gwiazdki z nieba pokazywać.
Albo kup inny test.