Więc w 3 klasie gimnazjum poznałem dziewczynę z którą szybko się zaprzyjaźniłem. Byliśmy wręcz podobni.
Pewnego dnia powiedziałem jej, że strasznie mi się podoba, na szczęście odwzajemniła te uczucia i tak zostaliśmy parą. Byliśmy razem przez półtora roku i poszliśmy do tej samej szkoły i klasy w technikum. Tam poznała swojego najlepszego przyjaciela, w którym się zauroczyła i postanowiła mnie zostawić bez możliwości powrotu do niej chociaż wiedziała, że dalej ją bardzo kochałem i kocham. Od naszego zerwania minął miesiąc, a ja dalej nie potrafię o niej zapomnieć i pogodzić się z myślą, że wolała go ode mnie. Najbardziej boli to, że muszę patrzeć na nich i ich miłość 5 razy w tygodniu. Tak chodzi on ze mną i z nią do klasy. Dzwoni i pisze dalej do mnie jeżeli potrzebuje pomocy z tym, że nie ma znajomych lub żeby w czymś jej doradzić, a ja po prostu nie potrafię powiedzieć jej nie. Pisze czasami do niej lecz ona po prostu mnie zlewa, wiem że jestem głupi i powinienem ją też zlewać i mieć w dupie ale nie potrafię. Wychodzę ze znajomymi i próbuje pisać z innymi dziewczynami ale nie daje rady o niej zapomnieć, bo ją dalej kocham i martwię się o nią bardziej niż o siebie.
Doradzicie mi jak mógłbym o niej zapomnieć, ponieważ nie wiem do kogo moge się zwrócić.
Doradzicie mi jak mógłbym o niej zapomnieć, ponieważ nie wiem do kogo moge się zwrócić.
Chyba jedną z lepszych metod jest zająć się sobą. Niestety nie ma innej, dopóki nie przestaniesz uważać ją za swoją dziewczynę to nadal będziesz wracał do niej myślami. Zrozum, że koniec to koniec i tak być powinno.
3 2017-05-16 21:12:33 Ostatnio edytowany przez uran00 (2017-05-16 21:13:06)
Współczuje, mogę Ci poradzić dwie rzeczy, które Ci pomogą to: zapisz się na siłownie i zacznij ćwiczyć i po czasie kiedy uznasz, że jesteś gotów zacznij poznawać inne kobiety.
Na pewno pownieneś zacząć mówić NIE. Wiem co myślisz - może jak będę miły i się starał to wróci. A nawet jak nie myślisz tak to jest to w podświadomości. Zapewniam, że nie. Dla niej obecna sytuacja jest bardzo wygodna. Ma faceta, ma Ciebie w odwodzie, wie że czekasz i jak jej się noga powinie to może do Ciebie wrócić. To nie jest dobre dla Ciebie, no chyba że zadowoliłbyś się ochłapem po innym facetem. Jak się kocha (w sensie ona Ciebie) to się tak nie postępuje. Skoro tak zrobiła to nie kocha.
Miesiac to bardzo niedlugo by stanac na nogi. Wytrzymaj do wakacji i odernij sie od niej. Urwij kontakt, odpocznij i przestan byc na kazde jej skinienie.