Mąż z inną,podczas rozwodu, czy to jest dowód dla sądu ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mąż z inną,podczas rozwodu, czy to jest dowód dla sądu ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Mąż z inną,podczas rozwodu, czy to jest dowód dla sądu ?

Dzisiaj spotkałam mojego męża wychodzącego z kliniki z jakąś kobietą, a później poszli do pobliskiej restauracji Tajskiej.  Nie wyglądało to tak jakby było służbowo.
Dopiero co się rozstalismy, a on juz ma nową.
Czy mogę użyć zdjęć i całej sytuacji w sądzie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mąż z inną,podczas rozwodu, czy to jest dowód dla sądu ?

To zależy co jedli.
Widziałaś?

3

pannapanna napisał/a:

To zależy co jedli.
Widziałaś?

Zadałam poważne pytanie i oczekuje poważnych odpowiedzi.

4 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-05-15 17:50:20)

Olciapolcia napisał/a:

Dzisiaj spotkałam mojego męża wychodzącego z kliniki z jakąś kobietą, a później poszli do pobliskiej restauracji Tajskiej.  Nie wyglądało to tak jakby było służbowo.

Skoro się rozstaliście to do czego chcesz używać? Nawet jakby był w związku to czy wychodzenie, nie służbowo do restauracji z inną kobietą jest czymś złym?

5 Ostatnio edytowany przez Olciapolcia (2017-05-15 17:48:28)

Miłycham napisał/a:
Olciapolcia napisał/a:

Skoro się rozstaliście to do czego chcesz używać? Nawet jakby był w związku to czy wychodzenie, nie służbowo do restauracji z inną kobietą jest czymś złym?

Nie mamy jeszcze rozwodu. Nawet 1 sprawy nie było. Według prawa to nadal mój mąż. Czyli tak jakby zdradza mnie.

6 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-05-15 17:51:24)

Rozwód to tylko formalność. Po co ma czekać? Rozumiem, że nie będziecie już razem i jest to postanowione? Do czego chcesz też użyć tych zdjęć i co właściwie było powodem rozwodu?

7

Miłycham napisał/a:

Rozwód to tylko formalność. Po co ma czekać? Rozumiem, że nie będziecie już razem i jest to postanowione? Do czego chcesz też użyć tych zdjęć i co właściwie było powodem rozwodu?

Rozstalismy się na początku kwietnia, tymi zdjęciami chciałabym udowodnić, że nie jest uczciwy w stosunku do mnie. Mąż nie dał mi szansy powrotu, nawet nie przeprowadziliśmy jakieś sensownej rozmowy, bo był oschły, zimny i jakby obrażony.
A powodem rozwodu jest moja zdrada, mąż chce rozwód z mojej winy.

8

Olciapolcia napisał/a:

chciałabym udowodnić, że nie jest uczciwy w stosunku do mnie.

vs

Olciapolcia napisał/a:

A powodem rozwodu jest moja zdrada, mąż chce rozwód z mojej winy.

Nic dodać, nic ująć.

9

co ty taka poważna?
a tak serio - gdzie mieszkasz i za co żyjesz? on się wyprowadził czy ty?

10

Jeżeli zdradzał Cię w tym samym czasie co Ty, i przed Waszym rozstaniem, masz na to dowody, to możesz pewnie ich użyć. Ale jeśli chodzi o tą sytuację, to nie jest żaden dowód. I pomyśl logicznie, przecież to może być przypadkowa kobieta i po prostu skrzywdzisz ją wplątując w taką sprawę..
Natomiast jesli teraz udowodnisz że się z kimś spotyka po waszym rozstaniu, to też chyba dowód słaby dla sądu..

11

Ela210 napisał/a:

Jeżeli zdradzał Cię w tym samym czasie co Ty, i przed Waszym rozstaniem, masz na to dowody, to możesz pewnie ich użyć. Ale jeśli chodzi o tą sytuację, to nie jest żaden dowód. I pomyśl logicznie, przecież to może być przypadkowa kobieta i po prostu skrzywdzisz ją wplątując w taką sprawę..
Natomiast jesli teraz udowodnisz że się z kimś spotyka po waszym rozstaniu, to też chyba dowód słaby dla sądu..

Nie mam pojęcia czy zdradzał mnie. Ale czy z przypadkową kobietą idzie się na obiad ?

12

Na forum obowiązuje zasada "1 związek = 1 wątek". Zapoznaj się, proszę, z regulaminem forum i stosuj do jego zapisów. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mąż z inną,podczas rozwodu, czy to jest dowód dla sądu ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024