jak poglebic znajomosc? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak poglebic znajomosc?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: jak poglebic znajomosc?

na kursie jezykowym (choc sie nie spodziewalam)  poznalam dwoch mezczyzn. (dziwnym trafem wyszlo, ze jestem jedyna kobieta) Z jednym od poczatku zlapalismy swietny kontakt i prawdopodobnie wyjdzie z tego wielka przyjazn, a drugi bardzo mnie zainteresowal i chcialbym go lepiej poznac wink niby sympatia jest (na bank nie jest tak, ze mnie nie lubi) , smiejemy sie, wybiera miejsca w salach obok mnie, czesto powtarza moje wypowiedzi, ale mam dziwne wrazenie, ze unika kontaktu fizycznego.  gdy wychodzimy grupa zawsze trzyma dystans o jednego kolege miedzy nami. mamy swoje nr, nawet napisalam 2 razy, zawsze odpisuje od razu, kilka wiadomosci i milknie. (raz okazalo sie ze fakt byl akurat bardzo zajety), ale sam nigdy nie zaczal rozmowy. moze jest tu jakis facet, ktory moglby mi cos poradzic?

Zobacz podobne tematy :
Odp: jak poglebic znajomosc?

NikT?  Serio?  yikes

3

Pewnie on ma swoją kobietę, jest z nią w poważnej relacji i nie w głowie mu inne kontakty poza godzinami tego kursu, nawet na stopie koleżeńskiej, bo po prostu jest z tych facetów , co tego nie potrzebują.

Mirko_81 napisał/a:

Pewnie on ma swoją kobietę, jest z nią w poważnej relacji i nie w głowie mu inne kontakty poza godzinami tego kursu, nawet na stopie koleżeńskiej, bo po prostu jest z tych facetów , co tego nie potrzebują.

Nie ma dziewczyny.

5

rozowa_mandarynka napisał/a:

mam dziwne wrazenie, ze unika kontaktu fizycznego.  gdy wychodzimy grupa zawsze trzyma dystans o jednego kolege miedzy nami.

??? Twoje wypowiedzi są niezrozumiałe. Zacznij stosować poprawnie znaki interpunkcyjne, bo to wszystko się zlewa i ciężko zrozumieć o co chodzi. Rozumiem, że on jest jakiś inny (dziwny) i to Cię w nim z całej grypy przyciąga?

balin napisał/a:
rozowa_mandarynka napisał/a:

mam dziwne wrazenie, ze unika kontaktu fizycznego.  gdy wychodzimy grupa zawsze trzyma dystans o jednego kolege miedzy nami.

??? Twoje wypowiedzi są niezrozumiałe. Zacznij stosować poprawnie znaki interpunkcyjne, bo to wszystko się zlewa i ciężko zrozumieć o co chodzi. Rozumiem, że on jest jakiś inny (dziwny) i to Cię w nim z całej grypy przyciąga?

Kontakt fizyczny ogolnie. To z grupa  to przyklad, tzn. ze zawsze wybiera miejsce tak, aby
idac  ulica byl miedzy nami jakis kolega.(oczywiscie Chyba ze akurat idziemy sami), tylko na salach wybiera miejsca obok mnie.

Ta dziwnosc wyszla w praniu, juz po tym jak sie nim zainteresowalam.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak poglebic znajomosc?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024