Problemy z miesiaczka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Problemy z miesiaczka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Problemy z miesiaczka

Czesc, pomimo tego ze mam 21 lat to jestem mama dwojki slicznych dziewczynek .
Ale w sumie od jakiekos czasu mam problemy zdrowotne ale nie wiem czy cos je laczy.
Od dluzszego czasu albo spoznia mi sie okres i mam go 2-3 dni gdzie jest obfity a innym razem przez tyg dwa plamie. Czesto mam wybuchy goraca , nagle poce sie ciezko mi sie oddycha a innym razem jestem owinieta kocami mi bo mi zimno. czasami mdlalam z zawrotow glowy do tego od jakiegos miesiaca doszla bezsennosc . znaczy spie ale jak klade sie okolo 22 to zasypiam 2-3 gdzie naprawde jestem padnieta po calym dniu a chcac nie chcac trzeba wstan rano do dzieci . nie wiem czy ktoras tak juz miala bo nie wiem czy mam sie martwic . Ktos cos doradzi ??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problemy z miesiaczka

Idź do lekarza, bo to brzmi poważnie. Na forum nie da się postawić diagnozy, ani tym bardziej leczyć się. Spróbuj iść najpierw do ginekologa, jeśli on nie pomoże, to może pokieruje Cię dalej.

3

Ty do zdrowia swoich dzieci podchodzisz z taka sama odpowiedzialnoscia jak do swojego?

Naprawde potrzebujesz PORADY czy twoje zdrowie szwankuje majac takie objawy? To JAKIE objawy potrzebne sa bys sie zastanowila nad zdrowiem swoich dzieci?

Kobieto, masz 21 lat a nie 12, odrobine wlasnego rozumu i odpowiedzialnosci powinnas juz miec...

4

Konieczna wizyta u ginekologa i rodzinnego celem dokonania badań np. na tarczycę, anemię. Ja już dawno bym poszła, nie wiem na co czekasz.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Problemy z miesiaczka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024