Problematyczy początek życia seksualnego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problematyczy początek życia seksualnego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Problematyczy początek życia seksualnego

Moja historia staje się coraz bardziej skomplikowana. Mam 17 lat, razem z chłopakiem, z którym jestem 3 miesiące zdecydowaliśmy się na rozpoczęcie współżycia. Zrobiliśmy to w tą sobotę, z zabezpieczeniem. Było strasznie - bardzo mnie bolało! Następnego dnia prawialiśmy seks analny, już bez gumki. Wiem że to bardzo nieodpowiedzialne.. Chłopak skończył w środku, nasienie wypłynęło i mogło dostać się do pochwy. Od razu wytarłam to chusteczkami. Żyjemy w ogromnym stresie czy przypadku nie mogę być w ciąży. Cykle mam ostatnio regularne,  24-dniowe. W niedzielę przypadał 5 dzień cyklu, więc teoretycznie były to dni niepłodne. Jednak wiem że owulacja może się przesunąć. Jakie jest ryzyko ciąży?
Teraz druga sprawa. Dzisiaj, czyli 7 dnia cyklu zaobserwowałam w śluzie niewielką ilość jasnej krwi. Jestem strasznie zaniepokojona. Pomocy hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problematyczy początek życia seksualnego
malina1999 napisał/a:

Moja historia staje się coraz bardziej skomplikowana. Mam 17 lat, razem z chłopakiem, z którym jestem 3 miesiące zdecydowaliśmy się na rozpoczęcie współżycia. Zrobiliśmy to w tą sobotę, z zabezpieczeniem. Było strasznie - bardzo mnie bolało! Następnego dnia prawialiśmy seks analny, już bez gumki. Wiem że to bardzo nieodpowiedzialne.. Chłopak skończył w środku, nasienie wypłynęło i mogło dostać się do pochwy. Od razu wytarłam to chusteczkami. Żyjemy w ogromnym stresie czy przypadku nie mogę być w ciąży. Cykle mam ostatnio regularne,  24-dniowe. W niedzielę przypadał 5 dzień cyklu, więc teoretycznie były to dni niepłodne. Jednak wiem że owulacja może się przesunąć. Jakie jest ryzyko ciąży?
Teraz druga sprawa. Dzisiaj, czyli 7 dnia cyklu zaobserwowałam w śluzie niewielką ilość jasnej krwi. Jestem strasznie zaniepokojona. Pomocy hmm

3

masz dopiero 17 lat mam córke w twoim wieku  niepotrzebnie sie śpieszyłaś ale plamienia przy utracie dziewictwa sie zdazajom

4

A byłaś u ginekologa?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problematyczy początek życia seksualnego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024