Ustna Matura. POMOCY - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Ustna Matura. POMOCY

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Ustna Matura. POMOCY

Mam pytanie. czy jeśli nie zjawię się na jednej z matur z ustnych to ponoszę tego jakies konsekwencje ? TZn wiem, że matura jest nie zdana i nie moge poprawic w sierpniu, ale czy za rok pisze wszystko od nowa czy tylko to co nie zdałam ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ustna Matura. POMOCY

Wydaje mi się, że zdajesz tylko ten egzamin, który oblałaś, czyli np. pisemnie zdasz polski, a ustny nie, to idziesz tylko na ustny w sierpniu. Najlepiej zapytać w sekretariacie szkoły albo wygoogluj sobie cke lub oke Twojego regionu - informatory maturalne, tam będzie napisane.

Ale czemu nie chcesz iść na egzamin? Jeśli pójdziesz i nie zdasz, rezultat będzie taki sam, a może Ci się poszczęści? Tak bardzo boisz się kompromitacji przed komisją? Jest już niewiele czasu, ale może jakieś intensywne korepetycje by pomogły? Boisz się języka obcego czy polskiego? Nie poddawaj się tak łatwo, bez walki wink

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Ustna Matura. POMOCY

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024