Witam Was z południa PL - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam Was z południa PL

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Witam Was z południa PL

Hej wszystkim smile
Często zaglądałam "tutaj"  jako "gość" ;-) . Postanowiłam , że dość "podczytywania" bez jakiegoś aktywnego udziału ;-)
Mam nadzieje baa ( jestem w sumie o tym przekonana ) , że poznam tutaj pozytywne osoby
Pozdrawiam serdecznie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam Was z południa PL

Cześć, ja również jestem z południa, widzę, że co raz więcej "Yankee"  na forum, ale to dobrze:D

3

AloneWolf90 napisał/a:

Cześć, ja również jestem z południa, widzę, że co raz więcej "Yankee"  na forum, ale to dobrze:D

"Yankee"  dooobree big_smile  Pozdrawiam smile

4

Skad jesteś mniej więcej i w jakim wieku?

5

36 wiosen wink Małopolska

6

Witam Serdecznie wszystkich.
Pochodzę również z południa Polski, lecz z przeciwnej płci - tej "brzydszej".
Dlaczego netKobiety? Nie mam pojęcia tak naprawdę. Możliwe, że facet w mniejszym stopniu zrozumie drugiego faceta, który wychowuje swoje dzieci. Kobieta chyba szybciej zrozumie i potrafi wyczytać między słowami/wierszami faceta.
Niestety, zostałem z dwójką dzieciaczków i nigdy dotąd nie przebywałem na żadnych podobnych forach, tym bardziej portalach czy też innych stronach flirtujących - te ostatnie nie interesują mnie. Człowiek ma na głowie inne sprawy - dom, dzieci i podobne. Ale myślę, że warto trochę poczytać o podobnych sprawach.
Przykro się robi, jak czyta się niektóre sytuacje, w których zostaliśmy w sumie postawieni przez los, a nie przez nas samych.

Pozdrawiam!

7

Johnny1985 napisał/a:

Witam Serdecznie wszystkich.
Pochodzę również z południa Polski, lecz z przeciwnej płci - tej "brzydszej".
Dlaczego netKobiety? Nie mam pojęcia tak naprawdę. Możliwe, że facet w mniejszym stopniu zrozumie drugiego faceta, który wychowuje swoje dzieci. Kobieta chyba szybciej zrozumie i potrafi wyczytać między słowami/wierszami faceta.
Niestety, zostałem z dwójką dzieciaczków i nigdy dotąd nie przebywałem na żadnych podobnych forach, tym bardziej portalach czy też innych stronach flirtujących - te ostatnie nie interesują mnie. Człowiek ma na głowie inne sprawy - dom, dzieci i podobne. Ale myślę, że warto trochę poczytać o podobnych sprawach.
Przykro się robi, jak czyta się niektóre sytuacje, w których zostaliśmy w sumie postawieni przez los, a nie przez nas samych.

Pozdrawiam!

Hej Johnny1985 smile Nie do końca generalizowałabym kto kogo prędzej zrozumie ;-) Być może jest tu więcej Panów z podobnymi doświadczeniami i w podobnej sytuacji jak Ty. 
Netkobiety smile tu historie czyta się jak książkę pt:" Życie" ;-)
Witaj w naszym gronie raz jeszcze smile smile

8

witaj.

9

Cześć, ja też jestem z południa :-)
Czasem tu zaglądam. Zwłaszcza jak łapie dołka, albo czuję się samotna. Można pobyć wśród ludzi choćby wirtualnie :-)
Też pozdrawiam :-)

10

Cześć wszystkim smile

11 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-29 19:54:01)

A ktoś z Was jest z południowo-zachodniego krańca? smile

12

Chyba się mieszczę w tych granicach.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam Was z południa PL

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024