Czego Mezczyzni tak naprawde szukaja w kobiecie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Czego Mezczyzni tak naprawde szukaja w kobiecie ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 35 ]

1 Ostatnio edytowany przez Mówli o niej Inna-Dziwna (2017-04-19 07:52:17)

Temat: Czego Mezczyzni tak naprawde szukaja w kobiecie ?

Witam
Niby kazdy szuka milosci,ale czego mezczyzni tak naprawde szukaja w kobiecie ?
Czy tylko SEXU,czy tylko piekna jak z obrazka prawie idealna pieknosc ?
Czego tak naprawde szukaja  ?
Jaka to dla mezczyzny piekna kobieta ?

I czy mezczyzna bedacy jakby ze skaly,stwarzajacy wrazenie silnego oschlego,niepotrzebujacego kobiety u boku,tylko wystaczy mu raz na jakis czas seks,chocby z prostytutka, i jest z tym niby szczesliwy i nie szuka nic wiecej w kobiecie? Jaka jest prawda?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czego Mezczyzni tak naprawde szukaja w kobiecie ?

Prawdy nie ma wink
Pytanie zbyt ogólne.
Wszystko zależy od miejsca,czasu i osoby którą się spotyka....
Jeśli facetowi (fizycznie) podobaba się kobieta,to będzie dążył do seksu z nią,ot taki biologiczny jego cel wink
Chociaż nie wyobrażam sobie seksu z kobietą,która nie pociąga mnie intelektualnie i ma słynne "to coś"
Znowu niektórym wystarczy przygoda jednononocna,czy u prostytutki i to im wystarczy,cel osiągnięty wink
Ogólnie trochę innych cech szuka się u kandydatki na matkę,żonę,a innych u takiej "na przygodę" z resztą to chyba działa w dwie strony...

3

To temat rzeka. Ilu jest facetów, tyle będziesz mieć różnych odpowiedzi. Każdy szuka czegoś innego. Myślę, że na to czego facet będzie szukał w swojej kobiecie ma bardzo duży wpływ jego relacja z matką. Jedni będą szukali kobiety, która będzie do tej matki podobna, natomiast inni wręcz przeciwnie.

4

Nie jestem co prawda męzczyzną, ale wydaje mi się, ze dojrzali męzczyzni szukają - ciepla, zrozumienia, wsparcia, kobiecości i seksu, czyli związku.

Niedojrzali - szukają - mamusi albo kogos "do seksu".

To tak w skrocie wink

5

Jak poprzednicy napisali, każdy ma inny smak.

Jedni księżniczki do wielbienia, inni bidulki do zaopiekowania, inni równorzędnej partnerki.

Ja mogę odpowiedzieć tylko za siebie. Mi pasuje samodzielna, odpowiedzialna i niezależna kobieta, z ktora rozmowa jest intelektualną przygodą, oglądanie jej nagiej raduje oczy, a seks jest taki, ze po nim nawet sąsiedzi na papierosa wychodzą.

6

"A seks jest taki, ze po nim nawet sąsiedzi na papierosa wychodzą.

Made my day XD

7

Mówli o niej Inna-Dziwna napisał/a:

Witam

I czy mezczyzna bedacy jakby ze skaly,stwarzajacy wrazenie silnego oschlego,niepotrzebujacego kobiety u boku,tylko wystaczy mu raz na jakis czas seks,chocby z prostytutka, i jest z tym niby szczesliwy i nie szuka nic wiecej w kobiecie? Jaka jest prawda?

Niech pomyślę... w ogolne pytanie wplotłaś zakamuflowane pytanie o tego jednego, konkretnego, do ktorego nie umiesz znaleźć drogi i ten temat ma w tym pomoc?...

8

Z tego co ostatnio słuchałam, czyli z wypowiedzi Masłowskiego, jednego z założycieli fundacji Masculinum, wynika że... akceptacji. Polecam super tekst o bliskości mężczyzn - jak mężczyźni budują bliskość ze sobą, z kobietami, z dziećmi. Można znaleźć na Youtube pod tytułem "bliskie relacje w życiu mężczyzny".

Myślę, że warto myśleć po pierwsze w kategoriach "czego potrzebuje ten człowiek" a dopiero potem, czego potrzebuje specyficznie jako facet. Mi to ułatwia życie.

9

Monoceros napisał/a:

Z tego co ostatnio słuchałam, czyli z wypowiedzi Masłowskiego, jednego z założycieli fundacji Masculinum, wynika że... akceptacji. Polecam super tekst o bliskości mężczyzn - jak mężczyźni budują bliskość ze sobą, z kobietami, z dziećmi. Można znaleźć na Youtube pod tytułem "bliskie relacje w życiu mężczyzny".

Myślę, że warto myśleć po pierwsze w kategoriach "czego potrzebuje ten człowiek" a dopiero potem, czego potrzebuje specyficznie jako facet. Mi to ułatwia życie.

Właśnie sobie włączyłem ten wykład. Bardzo ciekawy smile

10 Ostatnio edytowany przez Averyl (2017-04-19 13:23:33)

Panowie - a jak już spotkacie właściwą partnerkę, taką co ma to "coś", to czy wy dla niej jesteście wystarczająco atrakcyjni? do tanga trzeba dwojga tongue

11

Averyl napisał/a:

Panowie - a jak już spotkacie właściwą partnerkę, taką co ma to "coś", to czy wy dla niej jesteście wystarczająco atrakcyjni? do tanga trzeba dwojga tongue

A to różnie bywa. U mnie zazwyczaj było tak, że nie było tego "sprzężenia zwrotnego". Reguły nie ma.

12

wilczysko napisał/a:
Averyl napisał/a:

A to różnie bywa. U mnie zazwyczaj było tak, że nie było tego "sprzężenia zwrotnego". Reguły nie ma.

na tym polega cały buuuul tych wyidealizowanych partnerów sad

13

Averyl napisał/a:
wilczysko napisał/a:
Averyl napisał/a:

na tym polega cały buuuul tych wyidealizowanych partnerów sad

A może to jest tak jak kiedyś rzekł dr House smile że 8-ki przyciągają 8-ki, 4-ki przyciągają 4-ki itd. Kiedy taka 4-ka czuje pociąg do 8-ki to po prostu mierzy za wysoko, a jeśli ta 8-ka wchodzi w związek z 4-ką, to za tym jest jakieś drugie dno (np. pieniądze) smile Ja nie twierdzę, że to House miał 100% racji, ale coś w tym jest. Być może ja mierzyłem za wysoko.

14

Ja słyszałam, że przeciwieństwa się przyciągają, czyli - z +
big_smile

15

Averyl napisał/a:

big_smile

Ja słyszałem rozwiniętą wersję tego hasła, że "przeciwieństwa się przyciągają, ale nie potrafią ze sobą żyć". I ta wersja ma moim zdaniem większy sens smile

16

wilczysko napisał/a:
Averyl napisał/a:

big_smile

Ja słyszałem rozwiniętą wersję tego hasła, że "przeciwieństwa się przyciągają, ale nie potrafią ze sobą żyć". I ta wersja ma moim zdaniem większy sens smile

Tak, zwłaszcza jak połączy się to z teorią dr House +8 i -8 będą mieć większą amplitudę niż +2 i -2
... ale ta opcja nie ma sensu... jak żyć ze sobą, skoro tacy nie potrafią żyć ze sobą???

17

Averyl napisał/a:
wilczysko napisał/a:
Averyl napisał/a:

big_smile

Tak, zwłaszcza jak połączy się to z teorią dr House +8 i -8 będą mieć większą amplitudę niż +2 i -2
... ale ta opcja nie ma sensu... jak żyć ze sobą, skoro tacy nie potrafią żyć ze sobą???

No właśnie chodzi o to, że przeciwieństwa mają ze sobą bardzo ciężkie życie. Choć na początku pewnie były wielkie motyle w brzuchu i euforia.

18 Ostatnio edytowany przez lukas25 (2017-04-19 17:33:42)

"przeciwieństwa się przyciągają, ale nie potrafią ze sobą żyć"

A skąd wiadomo, że jesteście przeciwieństwami i na jakich zasadach ustalacie podobieństwo lub jego brak?

Serio sądzicie, że partnerzy muszą lubić to samo, jeść to samo, tak samo się zachowywać i mieć takie same osobowości oraz cechy charakteru, żeby stworzyć udany związek?

Po co szukać kopii samych siebie, skoro w kimś innym możemy odkryć cały ocean? Tutaj nie chodzi o to, czy przeciwieństwa się przyciągają czy nie. Chodzi o znalezienie nici porozumienia, a taką mogą znaleźć nawet różniące się od siebie osoby, wystarczy że będą przekazywały siebie.

19

lukas25 napisał/a:

"przeciwieństwa się przyciągają, ale nie potrafią ze sobą żyć"

A skąd wiadomo, że jesteście przeciwieństwami i na jakich zasadach ustalacie podobieństwo lub jego brak?

Serio sądzicie, że partnerzy muszą lubić to samo, jeść to samo, tak samo się zachowywać i mieć takie same osobowości oraz cechy charakteru, żeby stworzyć udany związek?

Po co szukać kopii samych siebie, skoro w kimś innym możemy odkryć cały ocean? Tutaj nie chodzi o to, czy przeciwieństwa się przyciągają czy nie. Chodzi o znalezienie nici porozumienia, a taką mogą znaleźć nawet różniące się od siebie osoby, wystarczy że będą przekazywały siebie.

Nikt nie mówi o szukaniu kopii samego siebie. Chodzi o to, żeby istniały jakieś rzeczy, może zainteresowania, może gusta, które są podobne. W takim seksie chyba jest wręcz niezbędne przynajmniej częściowe podobieństwo upodobań. Jeśli trafisz na osobę z którą prawie wszystko cię różni to mimo tego, że może Cię ona zafascynować to bardzo trudne będzie stworzenie trwałego związku.

20 Ostatnio edytowany przez Mówli o niej Inna-Dziwna (2017-04-19 22:53:00)

Iceni napisał/a:

Witam

Niech pomyślę... w ogolne pytanie wplotłaś zakamuflowane pytanie o tego jednego, konkretnego, do ktorego nie umiesz znaleźć drogi i ten temat ma w tym pomoc?...

Rowniez big_smile

Co do facetow korzytajacych czesto z Prostytutek ...

No bo ktora by chciala faceta takiego PROSTYTULOWICZA czyli faceta ktory chodzi,chodzil czesto na prostytutki,
nawet jak przerwie to i tak wroci predzej czy pozniej do tego ... Jak facet chce seksu wszedzie znajdzie za kase.To nie trudne w tych czasach.
Ty okolo 50tki siedzisz obolala na sofie,a on w tym czasie ma cudny seks z inna i prawi jej komplementy ...  smile
A i taki PROSTYTULOWICZ raz na jakis czas "bzyknie Cie" albo i nie, i uprania ciuchow,zadbania o dom,obiad wymaga/taki pewniak.

21 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2017-04-20 00:04:12)

Iceni napisał/a:

Witam

Rowniez big_smile

No bo ktora by chciala faceta takiego PROSTYTULOWICZA czyli faceta ktory chodzi,chodzil czesto na prostytutki,
nawet jak przerwie to i tak wroci predzej czy pozniej do tego ... Jak facet chce seksu wszedzie znajdzie za kase.To nie trudne w tych czasach.
Ty okolo 50tki siedzisz obolala na sofie,a on w tym czasie ma cudny seks z inna i prawi jej komplementy ...  smile
A i taki PROSTYTULOWICZ raz na jakis czas "bzyknie Cie" albo i nie, i uprania ciuchow,zadbania o dom,obiad wymaga/taki pewniak.

No cóż to prawda, że nie ma żadnej pewności co do reformowalności takiego osobnika tj. czy zaprzestanie tego. Co gorsza może wplatać elementy seksu z prostytutką w przyszły związek.

22

kobiecości. Kobieta nie musi być piękna, ale musi być kobieca. I na to głownie patrzą faceci. W czasach, gdy te różnice się zacierają, gdzie kobiety są bardziej męskie a mężczyzni coraz bardziej zniewieściali (nie tylko fizycznie), te cechy są pożądane. Jak zapytasz kobiet, odpowiedzą podobnie - facet przede wszystkim musi być męski. Mało która zachwyci się metroseksualnym paniczykiem.

23

A podobno metroseksualnosc męzczyzn jest teraz w modzie.. wink

24

adiaphora napisał/a:

kobiecości. Kobieta nie musi być piękna, ale musi być kobieca. I na to głownie patrzą faceci. W czasach, gdy te różnice się zacierają, gdzie kobiety są bardziej męskie a mężczyzni coraz bardziej zniewieściali (nie tylko fizycznie), te cechy są pożądane. Jak zapytasz kobiet, odpowiedzą podobnie - facet przede wszystkim musi być męski. Mało która zachwyci się metroseksualnym paniczykiem.

Odwieczne pytanie co oznacza być męskim i bycie kobiecą ?
Te cechy w ostatnich czasach tak bardzo się wymieszały,że chyba to jest trudne do zdefiniowania ...

25 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-04-20 15:46:44)

Iceni napisał/a:

Witam

Rowniez big_smile

Dlaczego mam siedziec obolała na sofie? To faceci kolo 50 są jacys inni?

Jak nie bede o siebie dbac (i nie chodzi mi tu o kremiki, szpileczki i och ach, ale o dbanie o zdrowie i kondycję) to fakt, ze moj 50-letni facet w dobrej kondycji bedzie musial z dziwek korzystac bedzie poniekad moja wlasna winą.

Do tanga trzeba dwojga i jak bede zbyt leniwa by d... ruszyc to nie bedzie to wina faceta. Ja tez bym z 50-letnim leniem nie siedziala.

Nie mowie tu oczywiscie o chorobie, to się zdarza, ale na swoje szczescie pracuje sie przez cale zycie.

Facet, ktory ma cudny seks w wieku 50 lat sobie na to zapracowal, a jezeli jedyny sposob, jaki moze to zrealizowac to dziwki, to niech mu bedzie na zdrowie. Zyje sie raz i fakt, ze jego "obolała" 50 wysiaduje sofę nie powinien byc powodem by on zyl w celibacie do końca zycia...Ma zmarnowac ostatnie 20 lat na gapienie sie w TV?

-------

theonlyone napisał/a:
adiaphora napisał/a:

Odwieczne pytanie co oznacza być męskim i bycie kobiecą ?
Te cechy w ostatnich czasach tak bardzo się wymieszały,że chyba to jest trudne do zdefiniowania ...

Dobre pytanie. Ja metroseksualizm lubię, nie wszyscy to "paniczyki" istnieje tez zdrowy, sympatyczny i atrakcyjny metroseksualizm.

Nie znoszę facetów typu macho, dla ktorych podstawowa rozrywka jest wieczor z kumplami przy piwie i meczu, nie lubie takiej ostentacyjnej samczej dominacji, rywalizacji, a juz zupelnie nie znosze facetow majacych cokolwiek wspolnego z armią lub lubiacych militarny styl.

Lubię facetow łagodnych, ciepłych i wlasnie takich troche kobiecych, (nie znoszę wyrzeźbionych klat) dla ktorych empatia, potrzeba bliskosci nie jest oznaka słabości, tylko otwartosci, takich, ktorzy wolą isc na koncert niz na mecz, ktorzy potrafia isc do kina na cos więcej niz 'Fast and Furious".
Z pewnoscia wolalabym isc na randkę z facetem, ktory unika sportów poniewaz dba o dlonie, bo w wolnym czasie grywa na jakims instrumencie niz z takim, ktory bedzie mi sie chwalił ile potrafi wycisnąć na treningu :S

Nie wiem dlaczego metroseksualizm kojarzy sie z facetami wypacykowanymi i pozbawionymi swojej płciowosci.  To tak jakby kobieta bez makijażu i w spodniach przestawala byc kobietą...

26

kazda potwora ma swojego amatora - nie lubie tego powiedzenia, ale w tym watku jest stuprocentowo pelnowartosciowa i tresciwa odpowiedzia;)

27

vicky85 napisał/a:

kazda potwora ma swojego amatora - nie lubie tego powiedzenia, ale w tym watku jest stuprocentowo pelnowartosciowa i tresciwa odpowiedzia;)

Eeee... tam smile Statystycznie niemożliwe. Potworów i amatorów nie jest równa liczba wink

28

Poliandria i poliginia rozwiązują te problemy smile

29

misiando napisał/a:

Teoretycznie tak smile Ale już to widzę w naszej narodowo-katolickiej rzeczywistości tongue

30

wilczysko napisał/a:
misiando napisał/a:

Teoretycznie tak smile Ale już to widzę w naszej narodowo-katolickiej rzeczywistości tongue

... ale przecież to można robić prawie po bożemu, pod kołderką, a ta pani czy pan w nadmiarze, to przecież ciocia, wujek, którzy nie mają gdzie mieszkać big_smile

31

Averyl napisał/a:
wilczysko napisał/a:
misiando napisał/a:

... ale przecież to można robić prawie po bożemu, pod kołderką, a ta pani czy pan w nadmiarze, to przecież ciocia, wujek, którzy nie mają gdzie mieszkać big_smile

Ja tam nie wiem. Sąsiedzi wyczają i doniosą na parafię tongue

32 Ostatnio edytowany przez xoxo1 (2017-04-22 00:09:19)

Iceni napisał/a:
Iceni napisał/a:

Rowniez big_smile

Dlaczego mam siedziec obolała na sofie? To faceci kolo 50 są jacys inni?

Jak nie bede o siebie dbac (i nie chodzi mi tu o kremiki, szpileczki i och ach, ale o dbanie o zdrowie i kondycję) to fakt, ze moj 50-letni facet w dobrej kondycji bedzie musial z dziwek korzystac bedzie poniekad moja wlasna winą.

Do tanga trzeba dwojga i jak bede zbyt leniwa by d... ruszyc to nie bedzie to wina faceta. Ja tez bym z 50-letnim leniem nie siedziala.

Nie mowie tu oczywiscie o chorobie, to się zdarza, ale na swoje szczescie pracuje sie przez cale zycie.

Facet, ktory ma cudny seks w wieku 50 lat sobie na to zapracowal, a jezeli jedyny sposob, jaki moze to zrealizowac to dziwki, to niech mu bedzie na zdrowie. Zyje sie raz i fakt, ze jego "obolała" 50 wysiaduje sofę nie powinien byc powodem by on zyl w celibacie do końca zycia...Ma zmarnowac ostatnie 20 lat na gapienie sie w TV?

Wiesz Iceni,nie zawsze faceci zdradzaja,ida na prostytutki bo jego zona siedzi przed tv obolala.

Powiem tak ... 99% facetow jak ma szanse to zdradzi,bo kazdy facet nie da rady wiele lat bzykac tylko jedna,taka prawda,
i trzeba sie z tym pogodzic,i albo przejsc na kobiety,albo zyc sama.By nie cierpiec.By zaoszczedzic sobie rozczarowan.
Sa faceci co wyszukuja wrazen,ile sie da.

PROSTTYUTKA to jakby taki dotyk nieczystosci,dotyk zla,pozniej po tym malzenstwo zwiazki  czesto psuja sie,predzej czy pozniej,
a i facet psuje sie,wypacza sie i zaczyna traktowac kobiety jak towar smile czesto oceniac nawet jak Garsonierzy od 1-10...

Wiesz jak facet pojdzie do prostytuki,to wykapany zadbany,a ona milutka do niego jest,daje mu wrazenie ze jest on szczegolny
ze podniecona nim jest niesamowicie Ona zadbana,seksi ciuszki itp triki by przyciagnac klienta,

no i jak sie na to nie nabrac/skusic? tym bardziej jak nie mial dlugo seksu,nie ma az takiego powodzenia u kobiet ?

Prostytutka/Prostytucja ... to jej biznes, musi bardzoo dbac o siebie,bo inaczej nie przyciagnie tylu klientow,nie zarobi...
MUSI grac,byc mila,pomimo ze mysli o Tobie "ale brzydki,""DUPEK"...
Jak juz wczesniej facet zaznal prostytytucji,to pozniej jak zona nie spenia takich doznan ,jak prostytutka,czesto taki pan wraca do prostytutek.
A u zony ma bezpieczenstwo,wyprane,ugotowane,dom zadbany,ma zawsze gdzie wrocic.

Zabawne jest tez,ze DAWAC seks za darmo to nie grzech,a dawac za KASE to juz grzech ?ciekawe kto to wymyslil ? smile

33 Ostatnio edytowany przez On37 (2017-05-13 19:33:16)

Witam!
Czego pragną mężczyźni?! Odpowiem na te pytanie prosto: ilu jest mężczyzn tyle jest "wymagań". Każdy z nas facetów jest inny, każdy ma inne spostrzeżenia i oczekiwania wobec kobiet. I to jeszcze w różnym wieku, w różnych etapach życiowych. Nie da się na to pytanie tak wprost i prosto odpowiedzieć. Ja mogę powiedzieć tylko i wyłącznie za siebie.

Ja jak miałem 20 lat, jak każdy facet, marzyłem o przygodach. Nie interesowała mnie stabilizacja, przyszłość. Liczyła się tylko zabawa. Interesowałem się dużo seksem, hormony mi szalały. Zwracałem dużą uwagę na wygląd dziewczyny, ubiór, figurę, jej ciało. Nie myślałem, nie interesowałem się jaka dana dziewczyna jest tak naprawdę, jaki ma charakter, jaka będzie w przyszłości. W skrócie nie byłem zbytnio dojrzały. Szkoła?! A co to jest szkoła smile Liczyło się tylko tu i teraz. W skrócie: zero planów - dużo zabawy.
Jak miałem 30 lat moje nastawienie wobec kobiet mocno się zmieniło. Coraz mocniej zdawałem sobie sprawę, że samą zabawą człowiek daleko nie zajedzie. Trzeba pomyśleć o ustatkowaniu się, pomyśleniu o tym co jest dla mnie w życiu najważniejsze. Seks dalej był ważny, ale teraz trzeba było wszystko robić z głową. To był już ostateczny czas na usamodzielnienie się, iść przez z życie we dwoje. Przyszedł czas na pełną dorosłość. Suma sumarum ja w wieku 30 lat założyłem rodzinę, wziąłem ślub, wkrótce narodził się mój syn. W skrócie ustatkowałem się.
Teraz mając prawie 40 lat jestem zupełnie innym mężczyzną (tak mi się przynajmniej wydaje). Jestem szczęśliwym mężem i ojcem. Nadal jestem z kobietą z którą wziąłem ślub w wieku 30 lat. Bardzo mocno ją kocham, wydaje mi się że z dnia na dzień coraz bardziej. Szanuje każdą chwilę spędzoną z moją żoną czy rodziną. Doceniam takie cechy jak rozsądek, zaradność, lojalność, szczerą i prawdziwą miłość. Teraz już wiem, że u kobiet nie tylko wygląd się liczy. Owszem jest ważny ale nie jest w życiu najważniejszy. Wiem z własnego doświadczenia, że jak kobieta ma "zryty" beret czy charakter, ma wyraźne braki w inteligencji lub w wychowaniu - to nawet "duże cycki" tutaj nie pomogą. Taka jest prawda. "Duże cycki" są dobre dla dwudziestolatków lub niedojrzałych mężczyzn. A co z seksem czterdziestolatków?! Teraz jak seks to tylko z żoną. Nawet w małżeństwie z dość długim stażem można mieć boski seks, tylko trzeba o ten związek ciągle dbać i go pielęgnować. Mój wniosek?! Obecnie mam taką stabilizację życiową o jakiej chyba zawsze marzyłem - tylko w wieku 20 lat o tym nie wiedziałem bo byłem najnormalniej w życiu głupi.

Teraz jako doświadczony mężczyzna (w średnim wieku jak to mówi moja żona smile ) nie mam prostej odpowiedzi na pytanie "czego pragną mężczyźni". Po prostu każdy z nas mężczyzn musi przeżyć życie po swojemu, dorastać według swojego wieku, własnego doświadczenia i dopiero wtedy można określić jakieś "pragnienia". Każdy mężczyzna, w każdym wieku, będzie szukał i pragnął czegoś innego. Mam kolegów, którzy są w wieku 40-50 lat pragną tylko seksu (dla nich to podstawa) a mam też młodszych znajomych którzy mając już 25 lat myślą o założeniu rodziny. Tak więc nie ma na to żadnej reguły bez względu na to ile my tutaj jeszcze napiszemy mądrych rzeczy na tym forum.
Pozdrawiam.

34 Ostatnio edytowany przez Marek_24 (2017-05-14 20:11:37)

Każdy co innego woli.
Ja lubie takie cechy:
- ma być silna
- niezależna
- inteligentna( nie chodzi mi o rozw. skomplikowanych całek itp)
- niekonwencjonalna( nie lubię tzw. tradycjonalistek)
- nie być zazdrosna
- nie lubię takich co kontrolują emeocjonalnie
- nie lubię jak kobieta robi z siebię sierotę.
- ma wiedzieć czego chce

a jesli chodzi o wygląd to ma on dla mnie mnijsze znaczenie. Chociaż nie lubię takich co mają dużą nadwagę, ani takich w stylu modelki.

Te cechy lubiłem zawsze, nie ważne czy miałem 15, 20 czy teraz jak mam ponad 20 lat.
Nie zmieniło mi się.

Niektórzy faceci wolą silne kobiety, niektóre słabe, a niektóe każde z cech po trochu itd.
to jest sprawa indywidualna

35

Trudno mówić o ogóle. 
Mężczyźni w różnym wieku mają inne preferencje i potrzeby.

Posty [ 35 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Czego Mezczyzni tak naprawde szukaja w kobiecie ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024