Iceni napisał/a:Mówli o niej Inna-Dziwna napisał/a:Iceni napisał/a:
Niech pomyślę... w ogolne pytanie wplotłaś zakamuflowane pytanie o tego jednego, konkretnego, do ktorego nie umiesz znaleźć drogi i ten temat ma w tym pomoc?...
Rowniez 
Co do facetow korzytajacych czesto z Prostytutek ...
No bo ktora by chciala faceta takiego PROSTYTULOWICZA czyli faceta ktory chodzi,chodzil czesto na prostytutki,
nawet jak przerwie to i tak wroci predzej czy pozniej do tego ... Jak facet chce seksu wszedzie znajdzie za kase.To nie trudne w tych czasach.
Ty okolo 50tki siedzisz obolala na sofie,a on w tym czasie ma cudny seks z inna i prawi jej komplementy ... 
A i taki PROSTYTULOWICZ raz na jakis czas "bzyknie Cie" albo i nie, i uprania ciuchow,zadbania o dom,obiad wymaga/taki pewniak.
Dlaczego mam siedziec obolała na sofie? To faceci kolo 50 są jacys inni?
Jak nie bede o siebie dbac (i nie chodzi mi tu o kremiki, szpileczki i och ach, ale o dbanie o zdrowie i kondycję) to fakt, ze moj 50-letni facet w dobrej kondycji bedzie musial z dziwek korzystac bedzie poniekad moja wlasna winą.
Do tanga trzeba dwojga i jak bede zbyt leniwa by d... ruszyc to nie bedzie to wina faceta. Ja tez bym z 50-letnim leniem nie siedziala.
Nie mowie tu oczywiscie o chorobie, to się zdarza, ale na swoje szczescie pracuje sie przez cale zycie.
Facet, ktory ma cudny seks w wieku 50 lat sobie na to zapracowal, a jezeli jedyny sposob, jaki moze to zrealizowac to dziwki, to niech mu bedzie na zdrowie. Zyje sie raz i fakt, ze jego "obolała" 50 wysiaduje sofę nie powinien byc powodem by on zyl w celibacie do końca zycia...Ma zmarnowac ostatnie 20 lat na gapienie sie w TV?
Wiesz Iceni,nie zawsze faceci zdradzaja,ida na prostytutki bo jego zona siedzi przed tv obolala.
Powiem tak ... 99% facetow jak ma szanse to zdradzi,bo kazdy facet nie da rady wiele lat bzykac tylko jedna,taka prawda,
i trzeba sie z tym pogodzic,i albo przejsc na kobiety,albo zyc sama.By nie cierpiec.By zaoszczedzic sobie rozczarowan.
Sa faceci co wyszukuja wrazen,ile sie da.
PROSTTYUTKA to jakby taki dotyk nieczystosci,dotyk zla,pozniej po tym malzenstwo zwiazki czesto psuja sie,predzej czy pozniej,
a i facet psuje sie,wypacza sie i zaczyna traktowac kobiety jak towar
czesto oceniac nawet jak Garsonierzy od 1-10...
Wiesz jak facet pojdzie do prostytuki,to wykapany zadbany,a ona milutka do niego jest,daje mu wrazenie ze jest on szczegolny
ze podniecona nim jest niesamowicie Ona zadbana,seksi ciuszki itp triki by przyciagnac klienta,
no i jak sie na to nie nabrac/skusic? tym bardziej jak nie mial dlugo seksu,nie ma az takiego powodzenia u kobiet ?
Prostytutka/Prostytucja ... to jej biznes, musi bardzoo dbac o siebie,bo inaczej nie przyciagnie tylu klientow,nie zarobi...
MUSI grac,byc mila,pomimo ze mysli o Tobie "ale brzydki,""DUPEK"...
Jak juz wczesniej facet zaznal prostytytucji,to pozniej jak zona nie spenia takich doznan ,jak prostytutka,czesto taki pan wraca do prostytutek.
A u zony ma bezpieczenstwo,wyprane,ugotowane,dom zadbany,ma zawsze gdzie wrocic.
Zabawne jest tez,ze DAWAC seks za darmo to nie grzech,a dawac za KASE to juz grzech ?ciekawe kto to wymyslil ?