Jak rozgryźć faceta, czemu milczy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak rozgryźć faceta, czemu milczy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez imyours (2017-04-08 23:50:09)

Temat: Jak rozgryźć faceta, czemu milczy

Sytuacja dziwna, a zaczęło się pięknie.
Znam go z widzenia od liceum. Zawsze uważałam go za mega przystojniaka i w ogóle ósmy cud świata, ale nigdy nie spodziewałam się że go poznam.
Od jakiegoś roku zauważyłam że zwrócił na mnie uwagę. Zawsze jak się mijaliśmy to się na mnie gapił. Długo, intensywnie, oglądał się nawet za mną.
Jakieś dwa tygodnie temu pisze do mnie na fb ktoś nieznany bez zdjęcia, że mnie zna z widzenia co słychać i zaczęliśmy gadać. Skończyło się na tym, że powiedział, że jak mnie spotka to zagada.
I tak po paru dniach rozmowy na mieście zagaduje do mnie facet, jak się okazuje ten co się z nim mierzę spojrzeniami od roku.
Prawie padłam na zawał. Ze szczęścia. Sprawa nie wyglądała kolorowo bo ja się spieszyłam na busa więc dosłownie zamieniliśmy dwa słowa. Tego samego dnia gadaliśmy wieczorem na fb. Następnego znowu spotkałam go na mieście, a raczej on podjechał pode mnie autem. I tak staliśmy na ulicy z 15mnut gadając. Było spoko ale ja w głowie miałam myśl czemu stoimy na ulicy czemu nie zaprosi mnie do kawiarni ulicę obok. No ale ok. POżegnalismy się, ja do domu on do domu i na fejsie mnie znów zaczepił. Gadka szmatka i czy wybrałabym się z nim kiedyś na kawę. Ja że tak.
I następnego dnia zaczęło się psuć.
Jakbym gadała z innym człowiekiem. Mianowicie, zagadywał do mnie pierwszy po czym rozmowa wyglądała tak, że ja zadawałam pytania a on odpowiadał. Nic od siebie. Oprócz tego że pytał jak się mam jak mi minął dzień, I tyle.
Sytuacja trwa 4 dni. Codziennie zagaduje i codziennie mnie wkurza bo nie zadaje pytań, Do cholery zapomniał jak się rozmawia?
Aż do wczoraj. Dialog:
ON: jakie plany na weekend
JA: zajęcia mam także całe dnie na uczelni a Ty
ON: pogoda nieciekawa, nieplenerowa taka bardziej lozkowa
JA: nie mow ze będziesz cały weekend w łóżku leżał
ON: miałem na myśli ze z tobą
JA: do tego trzeba chęci dwojga
ON: no raczej
JA: poza tym przeskoczyłeś parę etapów (w sensie ze spotykania pocalunki itd)
ON: bo ja linoskoczek jestem.
JA: smile

od tamtej pory cisza. głupia jestem bo zadręczam się że mu ostro pojechałam z tymi chęciami, może pomyślał że nie jestem nim zainteresowana/
Ale nie odzywa się od wczoraj i nie wiem czy ja mam się odezwać czy co.
Co robić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak rozgryźć faceta, czemu milczy

smile
No chyba : albo Ty wchodzisz na tą linę albo On z niej zeskakuje - jak oboje będziecie w jednym miejscu to trzeba się rozejrzec co to za miejsce i ... działać smile.

3

Czy to jest ostro? Myślę, że w punkt. Powiedziałaś, że nie chcesz od razu do łóżka, on chciał, ale usłyszał, że ty nie, więc poszedł szukać szczęścia gdzieś indziej, gdzie będzie łatwiej.

4

Klasyczny obraz typa szukającego wrażeń. Nawet nie wysilał się aby fajnie porozmawiać. Zapewne pisał z kilkoma na raz i stąd ta bylejakość w dialogu, bo rozmową trudno to nazwać. Jak juz na starcie zaczął wątek seksu to niestety ale trafiłaś na prawdopodobnie bawidamka co to tu wskoczy tam przeskoczy... Nie wysilaj się. Szkoda na typa czasu. Kto wie czy nie jest  w stałym związku? Dlatego nigdzie Cię nie zaprosił, potraktował lekko i olewczo. Co z tego ze taki piękny na zewnątrz? Jak nie ma ci nic do zaoferowania to i uroda nic nie pomoże.  Gdyby się toba tak oczarowal to by tak szybko nie zrezygnował. A tu pewnie byl zamiar zbajerowac Cię szybko łatwo i tanio. Dlatego nie wysilal się wcale. Ja bym na twoim miejscu nawet nie próbowała rozkminiac tego. Bo i po co?

5

Nie ma czego tu rozgryzać smile sytuacja prosta jak drut, zreszta on to wyrażnie napisał. Jestem linoskoczkiem, czyli przeskakuję wszystkie etapy, bo po co mi one...od razu do łóżka. To,że wczesniej zamienił z tobą kilka słów, to tylko przygotowanie gruntu, wybadanie, wpadłaś mu w oko. Dam głowę,że juz się nie odezwie...no chyba,że się zgodzisz, wskoczysz do łóżka. Ale nie warto, bo przecież nie takiego dupka szukasz, prawda?

6

Tak myślicie?
Dodam jeszcze że on mieszka dwie ulice ode mnie, jesteśmy praktycznie sąsiadami, mówi mojej mamie "Dzien dobry".
myślicie że byłby na tyle sku******* żeby mnie zaliczyć i dalej się kłaniać mojej mamie ? hmm

7

imyours napisał/a:

Tak myślicie?
Dodam jeszcze że on mieszka dwie ulice ode mnie, jesteśmy praktycznie sąsiadami, mówi mojej mamie "Dzien dobry".
myślicie że byłby na tyle sku******* żeby mnie zaliczyć i dalej się kłaniać mojej mamie ? hmm

A co ma piernik do wiatraka?

8

iskierka77 napisał/a:
imyours napisał/a:

Tak myślicie?

to że może jestem naiwna ale wierzę w sumienie  i nie wiem jak on by mógł spojrzeć tej kobiecie w oczy gdyby się raz ze mną przespał

9

imyours napisał/a:

Tak myślicie?

Hahahaha cooo? big_smile

W sensie, jak się z kimś prześpisz, to ten ktoś ma już nie mówić dzień dobry twojej matce? xD chłopak czy mąż też nie? big_smile

10

imyours napisał/a:
iskierka77 napisał/a:
imyours napisał/a:

Tak myślicie?

to że może jestem naiwna ale wierzę w sumienie  i nie wiem jak on by mógł spojrzeć tej kobiecie w oczy gdyby się raz ze mną przespał

Oj dziewczyno dziewczyno, jesteś chyba bardzo młodziutka i mało wiesz o ludziach smile Patrzysz na niego ze swojego punktu widzenia, ale uwierz że w życiu możesz napotkać całą masę tego typu facecików, którzy będą polować na sex z tobą i nic poza tym. Gdyby gość zainteresował się tobą na poważnie, to wątek seksu zostawiłby na później. Chciałby z tobą spotykać się, kontaktowałby się cały czas. A tu co? Daj sobie spokój, i nie nakręcaj się na kogoś kto z miejsca wysyła ci sygnały że ma na ciebie ochotę ale nic ponad to. To że ładny i zgrabny i mówi twojej mamie dzień dobry, nie znaczy że jest dobrze wychowany. On od pcozątku nie miał ci nic do zaoferowania. Nawet nie kiwnął palcem aby gdziekolwiek cie zaprosić, szuka rozrywki taniej i szybko dostępnej. Nie łudź się, naprawdę nie warto.

11

chciał Cię ,,zaliczyć'' no w każdym razie tylko sex mu w głowie

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak rozgryźć faceta, czemu milczy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024